Horoscop
Înapoi la

Zodia căreia îi pune Dumnezeu mâna în cap iarna asta: totul îi merge fără cusur!

Zodia căreia îi pune Dumnezeu mâna în cap iarna asta: totul îi merge fără cusur!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Norocoul ți-l mai faci și singur, spune o vorbă din popor. Dar asta nu se aplică și în situația despre care vorbim acum, în acest articol. O zodie din horoscop va fi cu adevărat favorizată de astre iarna aceasta, iar totul îi va merge așa cum și-a dorit întotdeauna. Dorințele i se vor împlini, tot ceea ce implică partea profesională îi va merge ca pe roate și va avea un succes incredibil și în sectorul amoros.

Una dintre zodii va face cunoștință cu norocoul în această iarnă, iar configurația astrală îi este vizibil în avantaj. Tot ceea ce a plănuit de la începutul anului va prinde contur. Chiar dacă a avut o perioadă destul de grea, cu multe cumpene, acum este timpul ca fericirea și abundența să își facă apariția în viața sa. 

Planeta Uranus este asociată în astrologie cu norocul și prosperitatea. Energia sa este răsunătoare, iar zodia pe care o guvernează este Vărsătorul. Acest semn zodiacal este caracterizat de originalitate, individualitate și, câteodată, rebeliune. Își trăiește viața după propriile reguli și nu îl deranjează dacă este judecat de cei din jur. Nu ține cont de niciun sfat și acționează, de cele mai multe ori, pe cont propriu. Așa se face că nativul Vărsător va observa abia în iarnă consecințele deciziilor pe care le-a luat în vară. Decizii, pe care le-a luat fără să țină cont de faptul că apropiații l-au avertizat că este poate prea riscant. 

Citește și: Termină anul în lacrimi amare: zodia blestemată de soartă

Totul a început în această primavară, când planeta Saturn și-a pornit tranzitul prin zodia Vărsător pe 21 martie, finalizându-l pe data de 1 iulie. Atunci, a fost un moment în care nativul a simțit nevoia de a-și depăși propriile limite și de a transforma zidurile în uși. Fie că a fost vorba despre schimbarea locului de muncă sau pornirea unei afaceri pe cont propriu, Vărsătorul va observa abia în această iarnă modificări serioase în privința bugetului său. Va câștiga sume importante de bani și va simți că este binecuvântat.

Pe de altă parte, tranzitul lui Saturn, considerată planeta aducătoare de abundență, prin zodia sa, l-a determinat pe Vărsător să înceapă să aibă idei mărețe, aspirații și să viseze la un viitor prosper. Și iată că planurile vor deveni realitate pentru că zodia Vărsător va avea parte de cea mai bună perioadă în această iarnă. Va reuși să își deschidă mai mult sufletul și să fie mai comunicativ, iar acest lucru îl va ajuta pe Vărsător să se conecteze mai profund cu partenerul actual sau să înceapă o poveste frumoasă de iubire cu o persoană nouă. 

Dragul nostru Vărsător, probabil că ai simțit de mai multe ori în ultima perioadă că totul este prea greu sau că lucrurile se complică în jurul tău. Însă nu te îngrijora, astrele sunt de partea ta în iarna lui 2020 și totul va merge exact așa cum ai plănuit. Pe data de 21 decembrie Jupiter va avea o conjuncție cu Saturn în zodia ta, iar când cele două planete se vor întâlni se vor petrece schimbări mari în viața ta, care vor avea avea un impact major și asupra viitorului tău. Așadar, dacă ți-ai imaginat că îți va merge bine și ai crezut cu tărie că dorințele ți se vor îndeplini, te asigurăm că visele chiar ți se vor transforma în realitate și vei fi norocosul zodiacului. 

Surse articol: Cafe Astrology / Yogi Approved / Tarot

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.