Horoscop
Înapoi la

5 feluri în care poți să-l faci pe un bărbat Gemeni să fie absolut înnebunit după tine

5 feluri în care poți să-l faci pe un bărbat Gemeni să fie absolut înnebunit după tine

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Bărbații Gemeni sunt spirite libere, distante și, uneori, hoinare. Sunt entuziaști și foarte, foarte inteligenți și pot citi oamenii cu ușurință. Gemenii sunt curioși de fel și foarte perspicace. Ei consideră că viața este o aventură minunată care trebuie trăită din plin și au tendința de a respinge oamenii care par să fie doar niște spectatori ai propriei vieți. Acești nativi au fobie de angajament și, tocmai din acest motiv, poate fi foarte complicat să cucerești un nativ al acestei zodii.

Ei bine, complicat nu înseamnă imposibil! Te invit să descoperi în rândurile de mai jos care sunt acele metode prin care poți cuceri un bărbat în zodia Gemeni!

Imagine cu o femeie și un bărbat care stau pe plajă și se sărută

5 feluri în care poți să-l faci pe un bărbat Gemeni să fie absolut înnebunit după tine

1. Trebuie să fii o femeie independentă care se descurcă singură. Gemenii sunt extrem de independenți și, tocmai din acest motiv, ei au nevoie de femei la fel de independente. Nativul zodiei Gemeni iubește libertatea și urăște constrângerile, așa că este atras doar de femei individualiste. Atunci când observă că o femeie este independentă, Geamănul știe, cu certitudine, că acea femeie nu îl va stresa și nu va pune presiune asupra lui. Pentru a atrage un bărbat în zodia Gemeni, asigură-te că viața ta este interesantă și distractivă, pentru că acest bărbat este atras de lucrurile interesante și incitante. El va vedea că viața ta este minunată și va vrea să facă parte din ea. De asemenea, trebuie să fi o persoană pozitivă pentru că Geamănul fuge de negativitate.

2. Trebuie să lași impresia că nu ai nevoie de cineva care să te completeze. Gemenii sunt atrași de femei care lasă impresia că nu au nevoie de un bărbat în viața lor pentru a se simți complete. Bărbatul Geamăn respinge femeile lipicioase și neajutorate. El are nevoie de libertate pentru a putea hoinări și pentru a explora toate posibilitățile vieții. Atunci când simte că o femeie are nevoie de el, Geamănul se simte sufocat și dispare din peisaj. Pentru a-l determina pe el să te dorească, trebuie să-i arăți că ești o femeie independentă și completă, care se bucură din plin de viața ei. Nici să nu te gândești să fii posesivă, geloasă sau să pui presiune romantică pe el, nu vei face decât să-l îndepărtezi.

3. Dovedește-i că ești o femeie inteligentă. Nativii zodiei Gemeni sunt în căutare de femei inteligente cu multă experiență de viață. Lor le plac discuțiile lungi despre absolut orice care să le stimuleze gândirea. Poți încerca să-i pui întrebări interesante despre viață, sau poți aduce în discuție subiecte pe care ai vrea să le dezbateți. Arată-i că ești o persoană deschisă, care se poate adapta cu ușurință și care nu ia personal o discuție contradictorie. Cu cât ești mai inteligentă și mai interesantă, cu atât bărbatul Geamăn își va dori să te descopere mai mult. Dovedește-i că ești o persoană complexă de care nu s-ar putea plictisi niciodată.

4. Dă-i impresia că ești o femeie misterioasă. Gemenii citesc cu ușurință oamenii și, tocmai din acest motiv, o femeie greu de citit li se poate părea foarte interesantă. Dacă te descoperă prea repede, s-ar putea să se plictisească rapid de tine. Evită să te destăinui complet față de acesta pentru a-l determina să vrea să te descopere încetul cu încetul, în timp. Bărbatul Geamăn are nevoie de o femeie care să-i mențină interesul. Dacă te va citi din prima ca pe o carte deschisă, atunci nu va mai avea niciun motiv să vrea să mai petreacă timp cu tine. Ia lucrurile treptat și arătă-i puțin câte puțin ce fel persoană ești.

5. Arată-i că nu ești mereu disponibilă. Deși poate suna ciudat, dacă vrei să cucerești un Geamăn, trebuie să-i dovedești acestuia că nu ai mereu timp pentru el. Poți încerca să nu-i răspunzi mereu atunci când te sună sau îi respingi câteva dintre invitațiile în oraș. Spune-i că ești ocupată și că nu ai timp. Acest lucru îl va intriga foarte tare și te va dori din ce în ce mai mult. Geamănului îi place să știe că partenera lui este o femeie ocupată și independentă care nu are nevoie de el pentru a se distra sau pentru supraviețui. Încearcă să nu fii sufocantă și să nu îl cauți prea des. Lasă-l pe el să facă asta! Cu cât ești mai indisponibilă, cu atât se va gândi mai des la tine și vei deveni interesul său principal.

Tu ce crezi? pare ușor să cucerești un astfel de bărbat?

Citește și: Ce trebuie să știi dacă te-ai îndrăgostit de un nativ Gemeni. La ce să te aștepți de acum înainte

Surse articol: Popularastrology, Yourtango, Zodiacguides

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Poţi ghici un film după citat?
Incepe quiz
Poţi ghici un film după citat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.