Horoscop
Înapoi la

Ce trebuie să știi dacă te-ai îndrăgostit de un nativ Gemeni. La ce să te aștepți de acum înainte

Ce trebuie să știi dacă te-ai îndrăgostit de un nativ Gemeni. La ce să te aștepți de acum înainte

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Curioși din fire și mereu dornici de aventură, nativii din zodia Gemeni nu s-ar putea îndrăgosti decât de o femeie care să le împărtășească stilul îndrăzneț de viață. Dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat Gemeni, asigură-te că ai o personalitate destul de complexă încât să-i poți menține interesul pentru tot restul vieții pentru că, ce să vezi, nativii din această zodie se plictisesc rapid și își vor căuta pe altcineva cât ai clipi!

Relația cu un astfel de bărbat poate fi o adevărată aventură. Uneori riscantă, alteori amuzantă… Cert este că tu nu vei plictisi niciodată în prezența bărbatului Gemeni!

Ilustrație cu bărbat în zodia Gemeni portret

Personalitatea unui bărbat în zodia Gemeni

Gemenii sunt inteligenții zodiacului. Găsesc o soluție pentru orice problemă, sunt creativi, cerebrali și eficienți și nimic nu le poate sta în cale atunci când și-au pus ceva în minte. Glumele lor sunt atât de inteligente încât uneori doar ei le înțeleg. Să nu te simți niciodată prost dacă un bărbat în zodia Gemeni a făcut o glumă și tu nu ai înțeles-o pentru că, foarte probabil, el e singurul care a o înțelege. Într-adevăr, acești bărbați sunt ingenioși!

Gemenilor nu le place să-și piardă timpul cu inutilități. Ei sunt convinși că există pentru a conduce lumea și nu vor fi niciodată interesați de un proiect sau de o activitate care să nu le pună în evidență toate atuurile. Din acest motiv, ei tind să fie mai interesați și mai implicați în planul profesional decât în viața personală, așa că aleasa inimii lor va fi mai degrabă o "parteneră în crime", ci nu o simplă iubită.

Caracteristicile bărbatului Gemeni la care trebuie să fii foarte atentă

Dubla identitate și atracția pentru o viață dublă ar putea fi o problemă pentru tine? Dacă da, fugi cât te țin picioarele pentru că Gemenii sunt renumiți pentru această trăsătură a lor! Gemenii pot gestiona două proiecte în paralel, două locuri de muncă și chiar două vieți! Dacă nu îi vei oferi bărbatului din această zodie tot ce are nevoie, se va duce el singur să-și caute în altă parte și cel mai probabil va uita să te anunțe de acest lucru.

Bărbații în zodia Gemeni trăiesc momentul în adevăratul sens al cuvântului, iar din acest motiv pot fi lipsiți de consecvență pe termen lung. Pentru ei nu este importantă durabilitatea, ci calitatea momentelor trăite alături de cineva. Chiar dacă i-ai oferit cele mai frumoase și intense momente din viața lui, ar putea pleca oricând în căutarea unor noi aventuri.

Gemenii sunt buni conducători, pot coordona cu lejeritate o echipă. Sunt foarte conștienți de atuurile lor profesionale și se pricep foarte bine în a le pune în practică. Se pot comporta ca niște lideri chiar și într-o relație, așa că să nu te surprindă faptul că vor avea tendința să-ți spună ce să faci. Este un gest pe care îl fac în mod inconștient, fără vreo rea intenție și nu din nevoia de a-ți demonstra că el este șeful.

Temperamentul bărbatului Gemeni

Se supără din nimicuri, dar îl poți împăca ușor. Nu știe să își păstreze calmul în situații limită sau în momente delicate, iar din acest motiv poate fi impulsiv, într-o oarecare măsură. Atunci când greșește, are nevoie de puțin timp pentru a-și da seama de acest lucru, dar întotdeauna își cere scuze atunci când consideră că este vinovat. Odată ce prinde încredere în oameni, se relaxează și impulsivitatea scade treptat. Dacă ți se pare că într-o conversație normală, oarecare, un bărbat în zodia Gemeni țipă la tine, ei bine, doar ți se pare! El doar își imaginează că vorbește cu subalternii lui de la locul de muncă.

Cum trebuie să fie femeia de care bărbatul Gemeni să se îndrăgostească

Pe scurt: nebunatică și aventuroasă exact ca el! Bărbatul în zodia Gemeni nu are nevoie de o femeie frumoasă și în general nu este interesat de o femeie-trofeu, pe care o doresc mulți. Aspectul fizic nu este important pentru acesta, ci, mai degrabă, condiția fizică, deoarece are o nevoie de o femeie cu care să escaladeze munți în timpul liber, la propriu. Nu se teme niciodată de o femeie inteligentă, ba chiar acesta este lucrul pe care îl apreciază cel mai mult la o parteneră. Cu cât este mai inteligentă și cu cât personalitatea ei este mai complexă, cu atât mai bine!

Nativul din zodia Gemeni iubește să vorbească. Poate vorbi ore întregi despre absolut orice, mai ales că deține o cantitate mare de cunoștințe, iar din acest motiv, aleasa lui trebuie să dețină și ea foarte multe informații. Altfel nu veți avea ce subiecte să dezbateți… ore în șir! Bărbatul Gemeni adoră glumele bune și din acest motiv partenera lui trebuie să aibă simțul umorului foarte dezvoltat.

Deși pare greu să ții un nativ al zodiei Gemeni lângă tine, nu este chiar așa! Într-adevăr, trebuie să ai glumele mereu la tine, să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lume și să fii dispusă, în orice moment, să pornești într-o nouă aventură la brațul lui! Dacă poți îndeplini toate aceste condiții, bărbatul Gemeni va fi doar al tău!

Acestea au fost cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când ești îndrăgostită de un bărbat în zodia Gemeni. Tu ce crezi? Cât de greu este să ai o relație cu un astfel de bărbat?

Citește și: Suferinţele zodiei Gemeni

Surse articol: Pairedlife, Vogue, Cosmopolitan 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Aștepți primul bebe? Află dacă ești pregătit/ă corespunzător!
Incepe quiz
Aștepți primul bebe? Află dacă ești pregătit/ă corespunzător!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.