Horoscop
Înapoi la

5 nativi care sunt cei mai buni parteneri pentru o relație pasageră

5 nativi care sunt cei mai buni parteneri pentru o relație pasageră

Ramona Jurubita

Iubirile pasagere ne învață să ne ridicăm standardele și să ne facem așteptări realiste cu privire la viitoarele relații serioase. Să nu crezi că există legătură amoroasă lipsită de importanță! Toate conexiunile pe care le creezi joacă un rol extrem de important în viața ta!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Oamenii care îți apar în cale și rămân doar pentru scurtă vreme îți predau lecții valoroase și te fac să simți fiori așa cum nimeni altcineva nu o poate face. Dacă ai avut și tu măcar o aventură amoroasă, atunci știi că o astfel de experiență merită trăită doar în compania potrivită, ca să ți-o poți aminti cu zâmbetul pe buze întreaga viață.

Parteneri care se sărută pe stradă, pe liniile de tramvai.

Cinci dintre nativii din zodiac au fost făcuți pentru asemenea relații, putând să câștige fără probleme titlul de „cei mai buni parteneri pe termen scurt”. Iată despre cine este vorba:

Berbec
Este cel/cea mai distractiv/ă din tot zodiacul, așa că profită din plin de fiecare zi. Dacă se îndrăgostește la prima vedere, nu îi pasă de piedicile ce se pun în calea iubirii. Preferă să se bucure de compania partenerului/ei, indiferent de obstacole și să nu rateze nicio secundă. Deși toate semnalele îi arată clar că nu va merge, tot se aventurează într-o relație de dragul fiorilor de început.

Dacă ai norocul de a te întâlni, chiar și pentru câteva zile, cu o persoană care s-a născut în această zodie, o să trăiești cea mai tare poveste a vieții tale. Ritmul său alert va reuși să te scape întotdeauna de tristețe, făcându-te să încerci lucruri noi alături de el/ea.

Gemeni
Și Gemenii sunt întotdeauna pregătiți de distracție, așa că un/o partener/ă născut/ă sub acest semn îți va schimba viața în bine. Chiar dacă relația nu va dura pentru totdeauna, te vei simți mândru/ă când vei privi în urmă la momentele cu voi. De ce? Pentru că de la un nativ Gemeni înveți să valorifici fiecare secundă a vieții tale. Pasiunea de care dă dovadă îți va face inima să bată cu putere și sângele să curgă rapid prin vene.

Când te apropii de el/ea, transferul de emoții se face într-o secundă și nu e nevoie de prea multe cuvinte ca să vă înțelegeți. Oricine și-ar dori o astfel de conexiune, chiar și pentru câteva zile. Dacă vrei să simți că trăiești cu adevărat, trebuie să ai măcar o relație de apropiere cu o astfel de persoană.

Leu
Această zodie adoră atenția și nu se simte bine când lumina reflectoarelor nu se află deasupra sa. Totuși, atunci când iubește cu pasiune, încearcă tot posibilul pentru a pune persoana dragă pe primul loc. Are o modalitate aparte de a-și face jumătatea să se simtă specială și să capete mai multă încredere în sine.

O relație cu un Leu te-ar putea ajuta să vezi cum se simte o adevărată vedetă, fiindcă te va propulsa direct în atenția publicului. Fiindcă este o forță a naturii, îți va schimba viața încă de la primele interacțiuni, așa că merită să riști pentru un gram de fericire. Chiar dacă vă veți despărți rapid, o să ții minte pentru totdeauna clipele nebune petrecute în doi.

Fecioară
Persoanele născute în această zodie preferă relațiile pe termen lung, dar trebuie să recunoaștem că și ele au momente în care se aventurează în încercarea de a trăi iubiri imposibile. Nu vor să își reproșeze mai târziu că nu au încercat să se apropie de sufletele în care vedeau o scânteie.

De la un/o iubit/ă care se află sub semnul Fecioarei poți învăța să nu te dai bătut/ă niciodată și să îți dorești întotdeauna mai mult de la viață. După o astfel de aventură vei avea standardele mai ridicate și nu te vei mai uita la posibili parteneri care nu au ce să îți ofere din punct de vedere intelectual.

Vărsător
Un/o partener/ă Vărsător te va învăța să te îndrepți constant spre inovație și să nu mai accepți rigorile care te nemulțumesc. Îți va arăta cât de bine te poți simți când joci după propriile reguli și îți va deschide calea spre o nouă viață.

Chiar și după terminarea legăturilor, te vei raporta la el/ea ca la un profesor care te-a îndrumat în direcția corectă. Vei reține două lecții importante: a încrederii în sine și a perspectivelor multiple. După ce vă veți împărți timpul o perioadă, nu vei mai privi nicio situație dintr-un singur unghi.

Ai avut deja o aventură scurtă cu unul dintre aceste semne zodiacale? Dacă da, probabil ți-ai dat seama cât înseamnă persoana respectivă pentru tine. Iar dacă nu ai avut încă ocazia să experimentezi, o vei face destul de curând. Nu merită să ratezi șansa!

Citește și: De ce n-o să poți avea niciodată o aventură amoroasă, în funcție de zodie

Surse foto: iStock

Surse articol: CollectiveBustleTimesofindia

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Cati parteneri sexuali ai avut?
Incepe quiz
Cati parteneri sexuali ai avut?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.