Horoscop
Înapoi la

5 zodii care te vor face să te simți frumoasă atunci când sunteți împreună

5 zodii care te vor face să te simți frumoasă atunci când sunteți împreună

Ramona Jurubita

Un bărbat cu vorbele la el este visul oricărei femei, fiindcă toate ne topim când primim complimente, chiar dacă nu vrem să recunoaștem. Lângă omul potrivit, poți să te simți cea mai frumoasă până și în cele mai grele zile. Dacă ai lângă tine pe cineva care știe să îți vorbească și cum să se comporte cu tine, toată viața îți va fi o poveste.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

În cazul în care nu ai încă o relație și ești în căutarea bărbatului perfect, trebuie să afli sub ce semne zodiacale sunt născuți aceia care te vor face să te simți cea mai frumoasă din lume. Sunt doar cinci pe această listă și trebuie să știi cum să te faci plăcută, astfel încât să se comporte cu tine așa cum meriți. Iată despre cine este vorba:

Bărbat care își sărută soția pe gât în ziua nunții, în timp ce țin în mână paharele cu șampanie.

Berbec
Acest bărbat nu poate avea o relație fără multă pasiune. Asta înseamnă că va trăi extrem de intens fiecare moment petrecut în compania ta și te va face să simți constant că este interesat de tine. Vei vedea atracția în privirea sa și vei descoperi cât de mult însemni pentru el. Va clarifica de la început situația dintre voi și îți va spune din prima ce îi place la tine, enumerând toate calitățile pe care le ai. Și pentru că este unul dintre cele mai sincere semne zodiacale, poți avea încredere deplină în ceea ce spune. Toate complimentele pe care ți le va face vor veni din inimă. Poți fi sigură că te iubește și că tot ce auzi este purul adevăr.

Leu
Este lider înnăscut și are întotdeauna cuvinte potrivite pentru orice situație. Poate convinge imediat pe cineva de intențiile sale, fiindcă știe cum să ambaleze fiecare mesaj pe care îl are de transmis. Când este îndrăgostit, va urca femeia de lângă el pe un piedestal. Dacă vei fi vreodată dezamăgită în prezența sa, îți va anula orice gând negativ și te va face să prinzi din nou încredere în tine. Te va așeza în fața oglinzii și îți va descrie ce vede, astfel încât să te vezi la fel de puternică și la fel frumoasă cum te percepe el. Pentru că nu acceptă să nu i se dea dreptate, va apela la orice mijloace pentru a te convinge că ești frumoasă, chiar și în clipele în care tu simți că ți-ai pierdut din strălucire.

Rac
Bărbatul Rac pune întotdeauna pe primul loc persoanele pe care le iubește. Și-ar da și sufletul ca să le vadă fericite și încrezătoare în forțele proprii. Când este într-o relație, are în fiecare moment cuvinte de laudă la adresa partenerei. Dacă ai ocazia să fii tu norocoasa, vei vedea cum încearcă în nenumărate moduri să îți arate că sentimentele lui sunt sincere. Te va face să înțelegi cât de frumoasă ești în ochii lui și cât de privilegiat se simte că te are alături. Va fi cel mai mare susținător al tău și vei vedea cum devii treptat cea mai importantă persoană din viața sa. Felul în care te va privi va spune totul despre relația voastră.

Balanță
Poate știi deja că bărbații Balanță văd cele mai frumoase calități ale femeilor. Dacă te-ai îndrăgostit de unul dintre ei, te va face în mod clar cea mai fericită din lume. Va avea de spus milioane de lucruri bune despre tine, făcându-te să te vezi și tu cu alți ochi. Pentru el, onestitatea și dragostea merg doar împreună, așa că va fi sută la sută sincer dacă te va iubi cu adevărat. Îți poți da seama de asta și din gesturile emoționante pe care le va face față de tine. Va fi la fel de atent și grijuliu chiar și când vă veți afla în public. Nu poate să țină doar pentru intimitate vorbele dulci și mângâierile pasionale. Chiar și în lipsa ta, le va spune celorlalți cât de mult contezi în viața lui.

Pești
Masculul din zodia Pești știe cum se simte neîncrederea în sine, fiindcă este de o sensibilitate aparte. Din acest motiv, face tot ce poate pentru a nu-și lăsa partenera să sufere. Îi arată cât este de specială și o încurajează în fiecare zi. Dacă ai avea un iubit născut sub acest semn zodiacal, ai putea să descoperi cât este de ușor să te simți frumoasă. Trebuie doar să îl ții de mână și să te uiți în ochii lui. Vei vedea imediat cât valorezi, chiar înainte să sublinieze prin vorbe toate calitățile pe care le ai. Energia lui te va teleporta într-o lume în care tu însemni totul, așa că nu vei mai simți nevoia să te compari cu alte femei. Încă din primele zile ale relației îți vei da seama că ești aleasa.

Dacă ai avut în trecut un partener menționat pe lista de mai sus, sigur știi cât de bine te simți în compania sa. Frumusețea vine, în primul rând din interior, iar energia pe care ți-o pot oferi acești bărbați este dincolo de limitele percepției. Oricare dintre ei poate să îți pună oricând un zâmbet pe chip, transformându-te în cea mai frumoasă de pe planetă.

Descoperă: Șase trucuri care te ajută să devii, cu ușurință, cea mai bună iubită pe care a avut-o vreodată

Surse foto: Unsplash

Surse articol: CollectiveElitedailyTimesofindia

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Sunteti meniti sa ramaneti impreuna?
Incepe quiz
Sunteti meniti sa ramaneti impreuna?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.