Horoscop
Înapoi la

8 cupluri din zodiac care nu ar trebui să locuiască niciodată împreună

8 cupluri din zodiac care nu ar trebui să locuiască niciodată împreună

Redactor Divahair.ro

Decizia de a te muta cu prietenul tău este una dintre cele mai importante pe care le poți lua într-o relație, deoarece a locui împreună duce în cele din urmă la căsătorie. Dacă nu veți reuși să trăiți împreună, atunci inevitabil vă veți despărți. Spre deosebire de celelalte separări, acest tip de despărțire este cu adevărat devastator, deoarece spulberă multe speranțe.

De aceea, înainte de a te muta împreună, trebuie să te gândești foarte bine la pasul pe care urmează să îl faci, dar să consulți și astrele, pentru a vedea dacă într-adevăr vă potriviți. Mai jos vei afla care sunt cele 8 cupluri care nu ar trebui să locuiască împreună niciodată, dar și de ce coabitarea acestor nativi poate fi cu adevărat dezastruoasă.

cuplu certat

Iată care sunt cele 8 cupluri din zodiac care nu ar trebui să locuiască împreună!

Berbec și Capricorn

Capricornul va fi atras de Berbec inițial pentru că este la fel de ambițios, ceea ce îi va determina să creadă că fac o echipă bună împreună. Totuși, atunci când se vor muta, vor realiza că au scopuri și stiluri de viață complet diferite. Berbecului îi place să facă totul pe moment, iar deciziile impulsive îl fac pe Capricorn să creadă că este iresponsabil. Nativul din Capricorn are o permanentă nevoie de securitate, structură și stabilitate. Deoarece ia hotărâri foarte greu, îl va irita pe Berbec. Mai mult, deși amândoi sunt orientați spre carieră, modurile în care cheltuiesc banii sunt total diferite. Tocmai din acest motiv nu ar trebui să se mute niciodată împreună.

Taur și Săgetător

Taurul și Săgetătorul au seturi de valori diferite, pe care le consideră extrem de prețioase. Totuși, discrepanțele dintre ele vor crea un conflict de interese, dar și certuri dese care vor apărea în relație. Taurul este un semn puternic, loial, însă uneori extrem de posesiv. Săgetătorului nu îi place să stea într-o bulă și vrea aventură și distracție. Taurul va fi extrem de nesigur în această relație din cauza comportamentului Săgetătorului, gelos până la extreme. Cei doi nu vor putea să locuiască împreună și se vor despărți la scurt timp.

Gemeni și Scorpion

Deși împreună sunt un cuplu după care toată lumea întoarce capul, adevărul este că acest duo are multe probleme de comunicare. Nativul din Gemeni este cel care vorbește cel mai mult în relație, dar și cel care greșește de cele mai multe ori. Nevoia de a împărtăși tot ce știe cu persoanele din jur îl va scoate din sărite pe Scorpion, care este destul de secretos. Scorpionul preferă să stea singur, pe când sociabilul nativ din Gemeni nu înțelege această nevoie de a petrece timpul în izolare.

Rac și Vărsător

Dintre toate semnele zodiacale, Racul este cel care ia cel mai în serios viața domestică și familia. Vărsătorul, pe de altă parte, este orientat spre comunitate și se simte ca acasă atunci când este acceptat de un grup de persoane. Ambii nativi preferă să își petreacă timpul singuri și necesită spațiu. Totuși, Racul are o nevoie mai mare de afecțiune și atenție, pe când Vărsătorul poate fi destul de imprevizibil și detașat emoțional. De asemenea, acesta din urmă vrea să aibă varietate în viață, iar faptul că este o creatură sociabilă poate fi destul de haotic, dar și copleșitor pentru Rac.

femeie suparata

Leu și Capricorn

Această combinație poate fi ori un cuplu extrem de fericit, ori o mare dezamăgire. Ambii vor dori să se afle la conducere, chiar dacă vor avea abordări diferite. Atât Leul, cât și Capricornul, speră la un statut social înalt, dar și la faimă. Leul folosește șarmul său și carisma, pe când Capricornul tinde să fie ceva mai cu picioarele pe pământ și să promoveze o abordare strategică. Nativul din Leu este spontan și se va plictisi atunci când Capricornul se va adânci până peste cap în muncă. Tocmai din acest motiv îl va și părăsi.

Fecioară și Săgetător

Aceste două semne, atunci când se vor muta împreună, se vor strădui să rămână pe aceeași lungime de undă și să aibă scopuri comune. Săgetătorul este spontan, ceea ce face ca Fecioarei să îi fie imposibil să țină pasul cu planificările. Deși o va iubi la nebunie pe Fecioară, Săgetătorul nu va vedea cât de mult o va răni atunci când îi va ignora nevoia de a organiza și planifica. Acest lucru va aduce frustrări între cei doi parteneri, și de aceea relația lor va fi un adevărat eșec.

Balanță și Rac

Dacă acești doi parteneri vor dori să locuiască împreună, trebuie mai întâi să fie siguri că dragostea lor este adevărată. În cazul în care unul dintre ei va avea dubii, atunci problemele nu vor înceta să apară. Racul va construi acel cămin frumos pe care Balanța îl va admira, în timp ce Balanța își va petrece timpul liber mai mult pe afară, în căutare de prieteni. Acest lucru va fi perceput de Rac ca o insultă, deoarece visează ca partenerul său să stea sâmbătă seara acasă și să se uite împreună la filme.

Pești și Balanță

Există multă chimie între acești doi nativi, deoarece ambii sunt romantici și le place să trăiască într-o lume ideală, în care doar ei doi există. Dragostea dintre ei va fi cu adevărat magică și își vor petrece mult timp împreună. Problemele apar atunci când vor începe să ignore anumite aspecte ale relației și vor evita confruntările. Astfel, conflictele nerezolvate nu vor face decât să aducă mai multă frustrare, ajungând să se îndepărteze treptat unul de celălalt.

Cuplurile din zodiac care nu ar trebui să locuiască împreună ar trebui să ia decizia de a se muta în aceeași casă mult mai în serios și să se gândească la toate aspectele înainte de a face acest pas.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (89)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.