Horoscop
Înapoi la

9 prejudecăți pe care le ai despre Taur

9 prejudecăți pe care le ai despre Taur

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Încăpățânatul zodiacului este chiar Taurul, după cum ar spune restul zodiilor. Atât de rău și de materialist. Mereu se gândește numai și numai la el! Până la urmă, contează să-i fie lui bine, nu-i așa? Ei bine, dacă ai fi crezut vreodată că aceasta este descrierea unui Taur autentic, cu siguranță că nu l-ai cunoscut în cele mai bune zile ale sale.

Nativii zodiei Taur sunt absolut minunați! Sunt persoane calde și iubitoare, gata oricând să te ajute. Multora le este frică să se apropie de aceștia  deoarece uneori pot părea reci și chiar prea duri. Realitatea este, de fapt, cu totul alta, așa că haide să descoperim în rândurile de mai jos care sunt acele 9 concepții greșite pe care probabil le ai despre nativul Taur din viața ta!

Ilustrație cu semn zodiacal Taur pe un fundal roșu și portocaliu

9 concepții greșite despre zodia Taur

1. Este rău. Greșit! Orice persoană pe care o vei supăra va deveni rea, într-un fel sau altul. De ce ar fi taurii o excepție în cazul de față? Nativii zodiei Taur sunt mai degrabă grijulii și foarte toleranți. În ciuda faptului că sunt conștienți de punctele lor forte, Taurii decid să își păstreze calmul chiar și în acele momente limită în care alții ar izbucni. Ei pot părea puțin răutăcioși doar pentru că preferă să îți spună adevărul verde-n față, în loc să te mintă frumos. Adevărul doare, nu-i așa? Ei bine, dacă ai ajuns la concluzia că Taurii sunt răi, ar trebui să te întrebi de fapt cu ce i-ai supărat!

2. Este materialist. Da, Taurii au ochiul format pentru toate lucrurile frumoase, bune și scumpe din lume. Până la urmă, cui nu-i place luxul? Chiar și așa, posesiunile lor nu sunt niciodată rezultatul unor dorințe nesăbuite, ci al unor nevoi foarte bine gândite. Mai mult, nativul Taur mereu să gândește la apropiații lui. Este dispus să le facă cele mai minunate cadouri, indiferent de costul acestora. Nu-l deranjează să-i prioritizeze pe cei dragi, chiar dacă asta înseamnă că nu-și va putea cumpăra anumite lucruri. Taurul este mai mult snob decât materialist.

3. Vrea să fie singur. Deși pare complet introvertit și antisocial, realitatea este total alta. Taurul, oricât de mult te-ar plăcea, nu va iniția niciodată o conversație. De ce? Este prea timid! Asta nu înseamnă că nu are foarte multe de spus. Din contră, abia așteaptă să spargi tu gheața pentru că s-a gândit deja de 10 ori la lucrurile pe care vrea să ți le spună. Bonus: este și un partener foarte amuzant.

4. Este leneș. Nici gând! Taurii sunt cei mai muncitori oameni din lume. Lenea lor este în mare parte rezultatul extenuării. Nativii născuți în zodia Taur au această nevoie de a știi totul rezolvat, chiar dacă asta înseamnă că nu vor mai dormi cu săptămânile până vor rezolva sarcina respectivă. Muncesc din greu pentru a obține tot ceea ce-și doresc, iar pentru că sunt perfecționiști înnăscuți, nu se mulțumesc niciodată cu mai puțin. Dar, da! După ce vor duce la bun sfârșit tot ceea ce și-au pus în minte, probabil că se vor odihni o săptămână, două, trei.

5. Nu este spiritual. Dimpotrivă, Taurul este foarte conectat cu Divinitatea, deși nu arată asta. Pentru el, închinarea la idoli este foarte situațională și nu consideră acest gest unul egoist. Nativii zodiei Taur știu că nu este nevoie să-și plece capul într-un loc anume pentru a primi binecuvântarea lui Dumnezeu, atât timp cât ei se comportă conform învățăturilor acestuia. Tocmai de aceea, Taurii sunt foarte iubitori, blânzi și calzi și nu și-ar dori niciodată să rănească pe cineva.

6. Nu este de încredere. Taurul este unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-ai putea avea. Atât de devotat și de iubitor... cu greu mai găsești o astfel de persoană! Toată lumea îl caută când are nevoie de el, deși nu mulți sunt dispuși să ofere același gen de prietenie la schimb. Atunci când simte că ceva nu este în regulă, atunci când se simte trădat, Taurul face un pas în spate și se îndepărtează treptat. Va devenii rece și nepăsător, iar tu ai putea crede că nu este deloc un prieten de încredere. Ei bine, înainte de toate, ar trebui să te întrebi cu ce l-ai supărat! Oricum, Taurul nu se va răzbuna niciodată pe nimeni. Este prea demn și prea iubitor pentru a face asta!

7. Nu ai voie să-l deranjezi. Atunci când se odihnește după o lungă perioadă de muncă fără pauză, cel mai bine ar fi să-l lași în pace și să nu-l deranjezi! Are nevoie de timp pentru a-și recăpăta forțele. Dar, chiar și așa, asta nu înseamnă că Taurul nu va fi lângă tine dacă vei avea nevoie de ajutorul lui. Încearcă doar să nu-l abordezi cu lucruri inutile sau nesemnificative și cu siguranță că nu se va simți deranjat!

8. Este cheltuitor. Nativul zodiei Taur poate fi considerat cheltuitor doar atunci când vine vorba de a cumpăra cadouri pentru persoanele pe care le iubește. Într-adevăr, într-o astfel de situație are tendința de a arunca cu banii în stângă și în dreapta pentru că este dispus să cheltuie oricât pentru a-i face fericiți pe cei dragi. În rest, Taurul își gândește foarte bine cheltuielile și preferă să cumpere lucruri mai scumpe, dar foarte folositoare.

9. Este prea posesiv. Nu! Taurul este prea iubitor și prea grijuliu. Va încerca să te apere cu toată puterea sa pentru că asta face el. Iubește și apară. Mai mult, nativii zodiei Taur caută consecvență și siguranță în prieteniile și relațiile lor romantice, iar asta i-ar putea face să pară puțin cam prea posesivi. În realitate, ei nu au nevoia de a deține o persoană, de a o controla, ci doar de a-i purta grija.

Tu ce crezi despre zodia Taur? Este o zodie atât de rea precum zile toată lumea?

Citește și: Cum să ai o relație fericită cu un nativ Pești

Surse articol: Refinery29, Astrotalk, Allure

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (88)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.