Horoscop
Înapoi la

Ce să nu-i spui niciodată unui Taur

Ce să nu-i spui niciodată unui Taur

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Confort, lux, frumusețe și armonie... asta îl atrage cu adevărat pe Taur! Cea mai încăpățânată și senzuală zodie este guvernată tocmai de Venus, planeta iubirii și a frumosului, așa că nici nu este de mirare că Taurului i se cuvine tot ceea ce este mai bun și mai frumos pe această lume! Nativii zodiei Taur sunt, fără doar și poate, unii dintre cei mai norocoși oameni de pe planetă. Destinele lor sunt privilegiate și se vor bucura pe tot parcursul vieții lor de armonie, prosperitate și stabilitate.

Taurul este cel care ți-ar putea aduce echilibru și armonie în viață atunci când în mintea ta este haos. Este cel care te-ar putea face să râzi în fiecare zi, cel care nu ar îndrăzni să-ți frângă inima vreodată. Hotărât, onest și uneori prea rigid, Taurul este chiar extraordinar! Cu siguranță că nu ți-ai dori să superi un astfel de personaj, mai ales că el are această capacitate uimitoare de a-ți schimba viața în bine.

Imagine cu două buze mov pe care este semnul zodiei Taur

Și după cum bine se știe, Taurii sunt cam pre supărăcioși, iar atunci când se supără pe tine au tendința de a te elimina rapid din viața lor. Nu ai vrea asta, nu? Pentru a putea evita o astfel de situație, ți-am pregătit o listă cu cele mai importante lucruri pe care nu ai voie să i le spui unui Taur. Dacă vrei să ai o viață liniștită alături de un astfel de nativ, evită să-i spui vreodată aceste lucruri! Te invităm să descoperi care sunt cele șapte reproșuri pe care nu ai voie să îi le faci unui Taur în rândurile de mai jos!

Ce să nu-i spui niciodată unui Taur

  1. "Am nevoie de spațiu". Atunci când un Taur se îndrăgostește nebunește, el consideră că persoana pe care o iubește este proprietatea și responsabilitatea lui. Iubește atât de mult și de intens încât își dorește să îți dovedească asta în orice secundă și din această cauză te-ai putea simți sufocat/ă uneori. Ei bine, chiar dacă vei simți acest lucru, cel mai bine ar fi să nu-i spui. Îi vei frânge inima!
  2. "De ce facem mereu totul așa cum îți dorești tu?" Pentru că așa este cel mai bine! Taurii sunt încăpățânați și au tendința de a crede că doar părerea lor este bună și contează. Eu au o imagine foarte bine definită asupra felului în care ar trebuie să fie și să funcționeze lucrurile și cu greu acceptă și părerea altora. Pe scurt, dacă vrei ca un Taur să se comporte frumos cu tine... fă așa cum zice el!
  3. "Ești încăpățânat/ă!" Da, așa este! Și ce dacă? Ei bine, se știe clar că Taurii sunt încăpățânații zodiacului. Știi și tu, știu și ei, toată lumea știe! Dar asta nu înseamnă că ai voie să îi spui așa ceva unui Taur. Va deveni și mai încăpățânat doar că să îți dovedească ca poate și mai mult și astfel îți vei putea lua adio la o frumoasă prietenie cu acesta. Pur și simplu, încearcă să ții comentariile pentru tine!
  4. "Ești prea pretențios/pretențioasă!" Taurii iubesc luxul și consideră că îl merită din plin. Nu vor renunța niciodată la confortul lor în favoarea altcuiva. Pun foarte mult preț pe felul în care arată locuințele lor și întotdeauna optează pentru case confortabile și luxoase cu mobilier foarte scump! Până la urmă, mult mai bine dormi într-un pat scump!
  5. "Ești leneș/ă!" Nu, Taurul nu este leneș. El doar are nevoie de foarte mult timp pentru a-ți încărca bateriile. Își poate petrece zile întregi pe canapea uitându-se la serialul preferat și mâncând cea mai delicioasă mâncare comandată, evident. Chiar și așa, asta nu înseamnă că e leneș. Taurul consideră acest lenevit un mod prin care are grijă de el, se odihnește și își încarcă bateriile. Uneori poate dura și câteva săptămâni, dar asta nu înseamnă decât că va reveni mai puternic ca niciodată!
  6. "Îmi poți împrumuta niște bani?" Dacă nu vrei să superi un Taur, cel mai bine ar fi să nu-i ceri nimic în împrumut niciodată. Nu contează dacă este vorba despre bani, bicicletă sau despre o carte, pur și simplu nu își dorește să-și împrumute lucrurile. Dacă ai nevoie de ceva, cel mai bine ar fi să îi spui Taurului să-ți cumpere acel lucru pentru că, în mod surprinzător, adoră să facă cadouri apropiaților săi.
  7. "De ce cheltui atât de mulți bani?" Atunci când vine vorba de propria persoană, Taurul nu se va zgârci niciodată. Fie că este vorba despre cele mai scumpe haine, cea mai bună mâncare, cele mai bune cursuri de perfecționare, Taurul este dispus să plătească oricât pentru imaginea sa. Contează doar ca el să poată beneficia de tot ceea ce este mai bun pe această lume!

Acestea au fost cele mai importante lucruri pe care nu ai voie sub nicio formă să i le spui unui nativ al zodiei Taur. Tu ce crezi? Este greu de mulțumit această zodie?

Citește și: Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Taur

Surse articol: Timesofindia, Livingly, Upvee

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (36)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.