Horoscop
Înapoi la

Adevăratul motiv pentru care s-a îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui

Adevăratul motiv pentru care s-a îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Cu siguranță că și tu te-ai întrebat de foarte multe ori “Oare de ce s-a îndrăgostit de mine?“. Într-adevăr, ajungem să ne punem foarte des această întrebare, mai ales atunci când partenerii noștri nu sunt foarte buni la a-și exprima iubirea și aprecierea cu ajutorul cuvintelor. Până la urmă, ce ar putea să-ți placă la un om? Felul în care arată, modul în care vorbește, faptul că iubește animalele sau parfumul acela minunat pe care îl poartă mereu?

Iubirea reprezintă un adevărat mister pentru toți dintre noi, fără doar și poate! Ajungem să ne îndrăgostim tocmai de acele persoane pe care nu am fi crezut că le-am putea iubi vreodată și pare că nu există nicio explicație pentru asta. Ei bine, astrele sunt de altă părere, ca de fiecare dată! Ele dețin răspunsul tuturor întrebărilor noastre. Fiecare zodie în parte are anumite motive foarte bine întemeiate pentru care se îndrăgostește de o persoană. Te invităm să descoperi în rândurile de mai jos de ce s-a îndrăgostit de tine, în funcție de zodia sa!

Imagine cu un bărbat care sărută o femeie

Adevăratul motiv pentru care s-a îndrăgostit de tine, în funcție de zodie

Berbec. Doar pentru că Berbecul știe ce vrea, asta nu înseamnă că nu-i place din când în când să se abată de la regulă. Motivul principal pentru care s-a îndrăgostit de tine este pentru că l-ai determinat să muncească pentru a primi afecțiunea și aprecierea ta. Nativii zodiei Berbec nu se dau niciodată înapoi atunci când vine vorba de a trage din greu pentru a primi ceea ce-și doresc.

Taur. Foarte des se întâmplă ca anumite persoane să se simtă atrase de oameni care le amintesc de părinții lor. Ei bine, exact asta s-a întâmplat și când nativul zodiei Taur s-a îndrăgostit de tine. Chiar și așa, cine ar vrea să se întâlnească cu o persoană care îi aduce aminte de unul dintre părinți săi? Se pare că Taurul!

Gemeni. Nativii zodiei Gemeni adoră să se întâlnească cu persoane care le seamănă foarte mult. Fie că o fac în mod conștient sau nu, ei mereu se îndrăgostesc de persoane care au aceleași pasiuni și cu care împărtășesc aceleași valori. Dacă un nativ al zodiei Gemeni s-a îndrăgostit de tine, asta înseamnă că vede anumite părți din el în tine! Până la urmă, ce mai contează? Te apreciază pentru ceea ce ești... sau pentru ceea ce este el.

Rac. Racul nu se întâlnește niciodată cu persoane care nu îi inspiră faptul că ar putea avea un viitor minunat împreună. Dacă s-a îndrăgostit de tine, nativul zodiei Rac consideră că ești o persoană cu o personalitate complexă și cu un suflet foarte bun alături de care ar putea trăi fericit până la adânci bătrâneți. Bine, este foarte important și faptul că iubești animalele, altfel, sigur nu ar fi interesat de tine.

Leu. Leul iubește să fie în centrul atenției, dar asta nu înseamnă că nu și-ar dori o persoană la fel de incitantă la brațul său. Nativul zodiei Leu s-a îndrăgostit de tine tocmai pentru că ai o aură specială care face ca toate privirile să se îndrepte asupra ta. Oamenii te observă fără ca tu să faci ceva în privința asta, iar Leul este fascinat de acest lucru.

Fecioară. Nativii zodiei Fecioară sunt persoane foarte calculate care știu mai bine ca oricine ceea ce-și doresc de la viață... sau de la partenerele lor. Fecioara este foarte pretențioasă și are nevoie de o persoană perfectă lângă ea. Dacă un nativ al aceste zodii s-a îndrăgostit de tine, asta nu înseamnă decât că ești perfectă din toate punctele de vedere... sau din perspectiva lui, evident!

Balanță. Nu există zodie mai preocupată de bunăstarea relației sale decât Balanța! Nativii zodiei Balanță vor căuta întotdeauna metode prin care să mențină vie flacăra iubirii, tocmai pentru că pun foarte mult preț pe relațiilor lor. Nativul zodiei Balanță s-a îndrăgostit de tine pentru că îi semeni foarte mult din acest punct de vedere. Dacă și tu consideri că relația voastră este o prioritate, ei bine, Balanța te adoră!

Scorpion. Scorpionul este cucerit de mirosuri, având o afinitate deosebită pentru acestea. Deși poate părea ciudat, nativul acestei zodii s-a îndrăgostit de tine tocmai pentru că ai un miros specific minunat. Mai mult, Scorpionul are foarte mare încredere în instinctul său, iar atunci când se simte atras de o persoană pentru simplul fapt că miroase bine, el știe foarte clar că acest lucru înseamnă ceva. Sigur sunteți predestinați!

Săgetător. Cu siguranță că ești o persoană distractivă, altfel nu s-ar fi îndrăgostit de tine niciodată un Săgetător! Nativii acestei zodii adoră acele persoane care par să se bucure din plin de viață, care se distrează de minune și care mereu au zâmbetul pe buze. Ei vor să aibă relații doar cu persoane care le-ar putea însenina viața și exact asta faci tu pentru partenerul tău Săgetător!

Capricorn. În cazul Capricornului, zicala „opusele se atrag” nu are nicio însemnătate. Nativii preferă să aibă relații doar cu persoane care le seamănă perfect și nu s-ar putea îndrăgosti niciodată de oameni în care nu se regăsesc. Capricornul te iubește pentru că împărtășiți aceleași valori și aceeași mentalitate. Aveți obiective comune și amândoi știți ceea ce vă doriți de la viață.

Vărsător. Nativii acestei zodii iubesc să se întâlnească cu persoane diferite, unice și nonconformiste. Mai mult, pentru ei este foarte important ca persoana pe care o au alături să fie foarte dezvoltată din punct de vedere spiritual, tocmai pentru că ei pun foarte mult preț pe vibrația interioară. Principalul motiv pentru care un nativ al acestei zodii s-a îndrăgostit de tine este faptul că aveți aceleași valori și credințe și simte că împreună puteți cuceri lumea.

Pești. Cei care se nasc sub semnul Peștilor sunt adevărați artiști. Ei se îndrăgostesc doar de persoane cu care pot împărtăși dragostea pentru muzică și pentru artă și nu acceptă în viața lor oameni care să nu le aprecieze felul în care se exprimă. Dacă un nativ al zodiei Pești s-a îndrăgostit de tine, asta înseamnă că vede în ochii tăi o adevărată sursă de inspirație pe seama căreia va putea să scrie multe poezii de dragoste.

Acestea au fost cele mai importante motive pentru care s-a îndrăgostit de tine. Acum știi ceea ce îi place cel mai mult la tine! Tu ce crezi? Tu de ce îl placi pe partenerul tău?

Citește și: Zodiile care nu te vor trăda niciodată! Ele sunt cele mai loiale semne zodiacale

Surse articol: Yourtango, Timesofindia, Insider

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.