Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ana lui Manole a zodiacului: nativa care nu se dă în lături de la nimic pentru bărbatul iubit!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro
Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Atunci când cunoști iubirea adevărată, iar Universul îți oferă șansa de a-ți întâlni sufletul pereche, viața ta nu va mai avea niciodată nuanțe de gri sau negru. Dragostea aceea pură, ca în basmele cu prințese și cavaleri, te determină să faci sacrificii în numele alesului și să nu renunți nicio clipă la a lupta pentru fericirea voastră.

Unele relații sunt menite să dureze o eternitate, însă altele sunt construite cu multă sudoare și compromisuri, iar la capătul axului echilibrului se află doar una dintre jumătățile din întreg. O singură nativă a fost proiectată de astre să lupte pănâ la ultima suflare pentru povestea ei de dragoste și să nu se dea în lături de la nimic când vine vorba despre bărbatul drag inimii sale.

Este numită și Ana lui Manole a zodiacului, o zodie puternică și de neclintit în fața provocărilor sau a obstacolelor care apar pe plan amoros. Sentimentele sale intense, dar și caracterul temeinic o transformă într-o luptătoare fără egal, ce nu acceptă înfrângeri și își prioritizează partenerul de viață mai presus de orice.

o femeie imbracata intr-o rochie lunga rosie cu trena sta cu spatele

Femeia Scorpion - Ana lui Manole a zodiacului

Fără a mai amâna, îți dezvăluim că Ana lui Manole a zodiacului este, indubitabil, femeia născută sub semnul astrologic al Scorpionului.

O nativă pasională, misterioasă și cu un farmec incontestabil, care deși este curtată îndelung, va alege un singur bărbat căreia să îi ofere inima. Nu se aruncă spontan în brațele oricui, iar persoana pe care o va alege să îi fie alături va trebui să treacă foarte multe teste până când lucrurile vor fi clarificate.

Însă imediat după ce s-a asigurat că partenerul său este demn de iubirea ei, îi va fi alături o viață întreagă. Își exprimă sentimentele într-un mod cât se poate de natural și de autentic, iar focul său lăuntric întreține romantismul în relație. Este foarte pasională și loială față bărbatului său, iar pentru femeia Scorpion nu există niciun obstacol pe care nu îl poate depăși. Are încredere totală în partenerul său și preia frâiele legăturii amoroase, asigurându-se că are mereu controlul situației și că nu se petrece nimic fără știrea ei. 

Citește și: Horoscop lunii mai: zodiile iubesc frenetic, dar trecutul le ajunge din urmă

Femeia Scorpion este foarte protectivă și are tendința de a-și lăuda mereu iubitul atunci când se află în preajma altor persoane. Își urcă omul iubit pe un piedestal, îl venerează și consideră că nimeni și nimic nu este mai important decât fericirea sau bunăstarea lui.

Renunță de multe ori la dorințele personale și face sacrificii supraomenești de dragul partenerului de viață și, fiind un bun comunicator, reușește să rezolve problemele de cuplu foarte repede, asigurându-se că legătura sa amoroasă rămâne puternică și de neclintit, în orice situație.

Surse articol: Astrology-zodiac-signs / YourtangoCompatible-astrology

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta