Horoscop
Înapoi la

Horoscop lunii mai: zodiile iubesc frenetic, dar trecutul le ajunge din urmă

Horoscop lunii mai: zodiile iubesc frenetic, dar trecutul le ajunge din urmă

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscopul lunii mai stă sub semnul Taurului și al Gemenilor, care își împart aproape „frățește” influența celor mai importante planete. Pentru majoritatea zodiilor va fi o lună bună, una în care se pot achita de multiple sarcini și în care vor excela la comunicare.

Descoperă mai jos care sunt principalele evenimente astrologice ale lunii, dar și cum anume vei fi influențată de ceea ce se întâmplă pe plan celest în luna mai. Află totul din rândurile de mai jos!

Horoscopul lunii mai: mișcările celor mai importante planete

Horoscopul lunii mai stă sub semnul Taurului și al Gemenilor. Soarele se află deja în zodia de pământ, iar pe 3 mai, Mercur intră în Gemeni, semnul său dominant, ușurând comunicarea și încurajând flirturile.

cuplu care sta in pat, fata indragostita si baiat tatuat care se imbratiseaza in pat

Și Venus își face simțită prezența în Gemeni începând cu 8 mai, ajutându-ne să ne adaptăm mai ușor vieții noastre amoroase și stârnind curiozitatea și fanteziile.

Pe 11 mai vom putea admira Luna Nouă în Taur, un moment ideal pentru a debuta noi proiecte și pentru a ne organiza în vederea reușitelor viitoare cu răbdare și determinare. Evoluția profesională e ca și garantată.

Jupiter, planeta norocului, intră în Pești pe 13, astfel că zodiile vor fi mai deschise la minte și vor dobândi curajul de a-și urma visele și de a le transforma în realitate. Te va inunda o energie pozitivă fabuloasă.

Influența Gemenilor devine și mai puternică de pe 20 mai, când Soarele intră în semnul de aer. În următoarele luni, comunicarea și intelectul vor fi cele mai importante, iar studiile și conversațiile savuroase vor dobândi prioritate în viața noastră.

Ultimul eveniment astral major al lunii are loc pe 26 mai, când avem atât eclipsă de lună, cât și Lună plină în Săgetător. Energia e puternică, vibrantă, dar nu este favorabilă noilor începuturi. Mai degrabă este timpul să reflectăm la ceea ce s-a petrecut în viața noastră și să tragem concluziile necesare.

Horoscopul complet pentru luna mai: ce te așteaptă în funcție de zodie

Berbec. Te așteaptă cu adevărat o lună de excepție; dragostea este plină de pasiune, iar finanțele profitabile. Demn de remarcat este și faptul că planeta ta dominantă, Jupiter, te ajută pe căi misterioase.

Citește și: 3 cupluri de zodii care se formează în perioada Paștelui și ajung la altar până la finalul anului

Dragoste. Accentul este pus în luna mai pe relațiile de dragoste. Iubirea pe care o simți e pasională și romantică, deși pe alocuri sufletul tău poate resimți și gelozie. Vei trăi acum toate fațetele iubirii.

Sănătate. Stai mai mult decât bine cu sănătatea. Numai alergiile de primăvară îți vor da bătăi de cap, dar și acestea vor fi ținute ușor sub control.

femeie cu palarie care sta pe un camp verde plin cu flori la soare

Bani. Ai parte de fonduri mai mult decât suficiente pentru a realiza tot ceea ce îți dorești. Nu strică nici să investești sau să economisești când știi că ai parte de o asemenea abundență.

Taur. Poți adăuga fără probleme horoscopul lunii mai la preferatele tale, deoarece ți se vor întâmpla numai lucruri bune. Această perioadă aduce experiențe frumoase, dar și evoluții pozitive pentru tot restul anului.

Dragoste. Relațiile sunt cele mai importante pentru tine în această lună. Mai ales legătura de iubire se află în centrul preocupărilor tale; ai însă grijă să nu îl copleșești pe cel iubit cu atenția ta.

Sănătate. Nu numai că stai extrem de bine cu sănătatea, dar vitalitatea de care te bucuri îți va îmbunătăți și dispoziția în această perioadă. E o lună minunată pentru a-ți îmbogăți rutina de exerciții fizice.

Bani. Și horoscopul financiar îți surâde, dar și perspectivele în carieră. Poți învăța multe acum, deoarece ai o sete contagioasă de cunoștințe, dar ai și șanse să călătorești într-un loc care să te facă mai bună din toate punctele de vedere.

Gemeni. Venus în semnul tău îți va aduce spontaneitate și îți va îmbogăți intelectul în această perioadă. E posibil să încerci să faci lucrurile într-un alt mod și să ai mult de câștigat de pe urma acestei abordări.

Citește și: Cum recunoști un nativ în zodia Gemeni îndrăgostit

Dragoste. Deși dragostea nu se află neapărat în centrul atenției tale acum, nici nu o să îți neglijezi perechea. Devii însă mai afectuoasă în a doua jumătate a lunii când scapi de grijile financiare.

Sănătate. Fii atentă la stres, mai ales la cel cauzat de problemele cu banii. Nu lăsa grija pentru portofel să o întreacă în importanță pe cea pentru sănătatea ta. Măsoară-ți constant tensiunea.

Bani. Te gândești mult la bani și realizezi că, cu cât ai mai puțini, cu atât te obsedează mai tare. Însă luna mai nu e neapărat nefavorabilă din acest punct de vedere; o abordare originală a finanțelor tale poate face minuni acum.

Rac. Horoscopul lunii mai îți poate aduce mai multă înțelepciune dacă știi cum anume să privești la trecut. Ai învățat multe lecții pe parcursul acestui an și chiar dacă viața pare grea acum, nu înseamnă că așa va fi mereu.

Dragoste. Între tine și partenerul tău se clădește o relație plină de afecțiune în luna mai, și, dacă te afli într-o etapă potrivită a vieții, poți planifica și o sarcină. Fetele single vor cuceri ușor cu grația și eleganța lor native.

Sănătate. E musai să pui accent pe natură dacă vrei să îți meargă bine din punct de vedere al sănătății. Grădinăritul e o idee excelentă pentru luna mai 2021, dar și plimbările prin pădure, precum și donatul tuturor lucrurilor care nu îți mai trebuie. Ai nevoie de energie nouă.

Bani. Planetele sunt favorabile succesului financiar în această perioadă. O figură cu autoritate din domeniul tău profesional te va susține într-o inițiativă care contează mult pentru tine.

Leu. Se anunță o perioadă unică pentru tine, în care influența lui Jupiter și Saturn se va resimți cu profunzime. Ține ochii deschiși și fii atentă la lecțiile pe care Universul ți le servește acum.

femeie in spatiu care tine in man un cerc de energie

Dragoste. Iubește și lasă-te iubită! Nu trebuie să existe măsură în sentimentele tale acum, deoarece tot ceea ce vei dărui vei primi înmiit. Este genul acela de lună!

Sănătate. Fii atentă la regimul tău alimentar mai ales în perioada Paștelui, atunci când excesele își pot pune amprenta asupra stării tale generale. Orice fel de problemă de sănătate va avea consecințe nefaste pe termen lung.

Bani. Horoscopul lunii mai surâde nativilor din Leu mai ales pe plan profesional. Dacă ești lider al unui proiect sau ocupi o poziție de conducere vei fi cu precădere favorizată. Ai idei fabuloase și cooperarea celor alături de care lucrezi.

Fecioară. Capacitatea ta de a învăța, dar și de a simți este intensificată în această perioadă. Fii atentă să separi viața profesională de cea personală, fiindcă aici este capcana perioadei.

Dragoste. Venus și Marte îți duc viața amoroasă în al nouălea cer și te vei bucura de fericire și de armonie în relația de cuplu. Dar și dacă ești single ai auspicii favorabile: luna mai poate fi perioada în care vei scăpa de singurătate.

Sănătate. Stresul este extrem de periculos acum. Acesta nu cauzează doar o stare psihică neplăcută, dar și probleme de sănătate fizică. Fii atentă mai ales la modul în care interferează cu sistemul digestiv.

Bani. Nu stai neapărat prost cu banii, dar aceasta este impresia ta. Tinzi să te îngrijorezi din orice și duci anxietatea la extreme. Nu toate temerile profesionale sunt lipsite de substanță, dar majoritatea sunt dictate doar de către mintea ta.

Balanță. După data de 18 mai, vei realiza că trecutul a dobândit cea mai mare importanță în viața ta. Să te uiți înapoi a devenit mai important decât să privești înainte; Universul îți arată că este o lecție esențială de desprins din ce a fost.

Dragoste. O fostă iubire reapare în viața ta sau poate că o greșeală pe care ai comis-o într-o relație te bântuie din nou. Cert este că trecutul a devenit esențial acum, iar ceea ce trebuia să înțelegi din experiențele tinereții devine mai clar ca niciodată.

Sănătate. Și în starea de sănătate trecutul este prioritar. O boală care nu a fost complet vindecată poate prezenta iar simptome, deși nu va fi vorba despre nimic îngrijorător. Fii atentă și la obiceiurile rele clădite în timp fiindcă pot deveni mai periculoase ca oricând.

Bani. Mintea ta e mai briliantă ca niciodată. Realizezi ce transformare profundă ai traversat și cât de mult te-a ajutat evoluția pe plan profesional. Poți de asemenea să obții niște fonduri importante în urma unor eforturi depuse constant pe parcursul anului.

Scorpion. Ai parte de experiențe transformatoare, dar și de tensiune, în special în jurul eclipsei de Lună de pe 26 mai. Vei avea de-a face cu niște greșeli ale trecutului, dar lucrează în interesul tău și energii puternice și regeneratoare.

Citește și: De ce să nu te îndrăgostești de un Scorpion

Dragoste. Ai o dispoziție jucăușă și ești înclinată mai mult spre distracție decât spre seriozitate. Această atitudine te deschide în fața dragostei așa că sunt șanse imense pentru o nouă relație acum.

Sănătate. Pui accent pe starea ta de bine și tinzi să nu îți mai faci atâtea griji, ceea ce te va ajuta enorm de mult. Diminuezi stresul și poți apela la medicina alternativă pentru a alina o problemă de sănătate recurentă.

Bani. Spre finalul lunii ai la dispoziție niște resurse financiare nesperate care te vor ajuta mult. Poți să-ți cumperi ceva frumos (e chiar recomandat), dar pune și ceva bani deoparte sau încearcă-ți norocul cu câteva investiții.

Săgetător. Horoscopul lunii mai este extrem de revelator pentru zodia Săgetător. Poți avea abilități de clarviziune sau poți fi preocupată de misticism și de spiritualitate. Cariera evoluează chiar și atunci când nu te-ai fi așteptat.

Dragoste. Cel drag ar face orice pentru tine acum și îi ești cea mai dragă persoană de pe lume. Te susține necondiționat și îți face un dar din suflet. Nu ar strica să îți arăți recunoștința cu mai multă căldură decât simți.

Sănătate. Sănătatea este pur și simplu strălucitoare. Totul merge ca uns deoarece ai o stare psihică echilibrată. Realizezi ce trebuie să faci pentru a-ți fi bine din punct de vedere mintal, ceea ce te ajută pe toate planurile.

Bani. Chiar și micile obstacole din carieră se dovedesc de un mare ajutor acum: cariera se află pe prim plan. Fii atentă la relația cu persoanele cu autoritate după data de 10 mai fiindcă poate deveni ușor problematică.

Capricorn. Se anunță o lună plină de schimbări, în care te vei bucura de o senzație de eliberare și de detensionare. E timpul pentru curățenia de primăvară: nu te feri să arunci sau să donezi tot ce nu îți mai folosește.

Dragoste. Spui da noului, iar această atitudine este minunată pentru a-ți găsi perechea, dacă ești single. Dar nu la fel de bine te vei simți într-o relație îndelungată în care nu mai găsești niciun sens; încearcă să ai răbdare.

Sănătate. Deși nu se anunță probleme de sănătate, nici nu excelezi din acest punct de vedere. Este posibil să te stresezi destul de mult și din acest motiv poți suferi de tulburări digestive: fii atentă la ce mănânci.

Bani. Pentru prima dată după multă vreme, nu mai pui profesia, ci dezvoltarea personală pe prim plan. Cu toate acestea, munca e echilibrată și câștigurile consistente. Nu ai de ce să îți faci griji.

Vărsător. Horoscopul lunii mai aduce frustrări și confuzie Vărsătorului, senzații cu care nu ești familiară. Încearcă să fii deschisă fiindcă există un mesaj secret în spatele tuturor acestor surse de durere.

femeie imbracata in alb care priveste la soare, femeie in cer, pe drumul cunoasterii

Dragoste. Ceva e prea frumos ca să fie adevărat? Atunci așa și este. Nu te încrede în promisiuni goale, mai ales dacă vin din partea cuiva pe care nu îl cunoști prea bine. Chiar și relațiile solide cunosc mai multe coborâșuri decât suișuri acum.

Sănătate. Fii atentă la starea de oboseală deoarece cât de curând poate deveni cronică. Ai planuri mărețe, dar doar o viață și un singur corp. Cel mai probabil, lumea nu se va sfârși totuși mâine, așa că de ce te comporți de parcă ai alerga întruna la maraton?

Bani. Dacă ai programat un interviu unde ți se pare că ți se promite marea cu sarea, fii mai mult decât reticentă. Nu accepta nimic până ce nu e scris negru pe alb. La fel, evită investițiile riscante și nu crede în nimic ce poate fi obținut prea ușor.

Pești. Ești favorita astrelor și chiar nu ai motive să te plângi de horoscopul lunii mai. Și chiar dacă nu merge totul de minune, un pic de optimism nu strică. Marte îți aduce energie, iar Jupiter noroc.

Dragoste. Orice tip pe care îl cunoști acum trebuie trecut prin filtrele intuiției tale fiindcă nu are cele mai bune intenții. Dar și un iubit de cursă lungă tinde să îți ascundă ceva, deși nu neapărat în mod conștient. Ascultă-ți instinctul!

Sănătate. Starea de sănătate nu e extraordinară acum, deși nici nu poți să te plângi neapărat că suferi. Poți anticipa orice probleme majore asigurându-te că faci zilnic mișcare și că mănânci cum trebuie.

Bani. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, se anunță o lună plină de evoluții pozitive. În cale ți se așterne covorul roșu și cununi cu lauri și dacă activezi în vânzări. Fii însă atentă la tendința de a arunca cu banii în stânga și în dreapta.

Horoscopul lunii mai se află sub semnul Gemenilor și al Taurului, aducând ușurință în comunicare și determinare. Îți place ce ți-au rezervat astrele?

Surse: Astrology.com, Sunsigns.org, Wisehoroscope.org, yearly-horoscope.org

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!
Incepe quiz
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.