Horoscop
Înapoi la

Bărbatul Berbec în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Bărbatul Berbec în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Bărbatul Berbec se încadrează în categoria zodiilor de foc și își manifestă pasiunea și puterea în orice moment. Este ambițios, îi place să aibă mereu activitate și să se aventureze în cele mai nebunești provocări ale vieții. Nu îi este frică să iasă din zona de confort și are întotdeauna curajul de a încerca lucruri noi. Fiind guvernat de planeta Marte, este îndrăzneț, dar uneori impulsiv, imprudent, gelos, temperamental și chiar răzbunător. Nu te speria înainte să îl cunoști mai bine pentru că nu s-ar răzbuna în veci pe o persoană care i-a intrat în suflet.

Ca să știi cum să îl cucerești și cum să-l faci să fie al tău pentru totdeauna, trebuie să afli cele mai intime detalii despre el și despre... viața lui intimă. Mai jos găsești cele mai picante întrebări despre performanțele lui în dormitor, așa că nu ezita să te documentezi cu privire la acest subiect. Iată cum se comportă în când ajunge în pat cu o femeie:

Imagine alb-negru cu un cuplu apropiat care intenționează să se sărute.

Sursa foto: Unsplash

 1. Cât de importante sunt relațiile intime pentru bărbatul Berbec?
  Această întrebare aproape că nu își are rostul pentru că toată lumea știe cât de mult preț pune Berbecul pe relațiile intime. Ar fi în stare să se gândească zilnic la acest aspect și să își imagineze cum ar fi să avanseze mai repede relația dintre el și parteneră, doar pentru a o conduce în dormitor. Are un libido ridicat și în orice moment al zilei ar fi dispus să renunțe la tot ce are de făcut pentru a petrece timp valoros în compania iubitei. Nu concepe ideea de iubire platonică și vrea cu orice preț să ajungă la nivelul următor cu femeia din viața lui.
 2. Cât ar vrea să dureze o partidă de amor?
  Fiind întotdeauna dornic de o partidă de amor, îi este ușor să reziste cât mai mult, mai ales că de fiecare dată i se îndeplinește această dorință. Dacă actul durează mai puțin de o oră, nu se declară satisfăcut și îi cere partenerei să repete experiența. Poate accepta și o partidă mai rapidă, dar doar dacă i se promite înainte că vor urma și altele. De asemenea, preludiile sunt lungi și picante în cazul lui, făcându-și iubita să tremure de plăcere înainte să treacă la etapa următoare.
 3. Este confortabil pentru el să inițieze o partidă de amor?
  În general, îi place să preia inițiativa în orice situație și este gata oricând să facă o propunere spontană, mai ales că acționează mereu din impuls. Nu-i place să piardă nicio oportunitate și uneori trece direct la fapte, fără să mai spună verbal ce își dorește. Partenera va înțelege din gesturi că deja se află în mijlocul actului de amor. Totuși, nu face așa cu oricine și în unele cazuri apelează la tact și la răbdare. Îi este frică să nu se lovească de un refuz, iar dacă nu o cunoaște pe cea pe care o dorește, așteaptă să vadă că și ea este dornică de „aventură”.
 4. Cât de bine își comunică nevoile intime?
  Este pasional și orientat spre acțiune, așa că poate comunica sincer și direct orice nevoie. Folosește mai mult limbajul corpului pentru a-și exprima dorințele, dar apelează și la limbajul verbal când simte că nu este înțeles. Deși în viața de zi cu zi este reprezentat de o doză de egoism, la capitolul iubire nu este așa. Îi place să fie atent și la nevoile partenerei, ascultându-i dorințele și ținând cont de lucrurile care o indispun. Nu o va forța să facă doar ce vrea el dacă ei nu îi este confortabil. Îi place să se simtă mândru că i-a oferit femeii din viața lui o experiență de neuitat, așa că nu ar face nimic din ce ar putea să o îndepărteze.
 5. Bărbatul Berbec este cuminte sau obraznic în dormitor?
  Se joacă permanent cu mintea iubitei și se folosește de imaginație pentru a proiecta înainte în gând tot ce vrea să experimenteze. Nu este agresiv și are o doză mică de pervesitate, pe care și-o manifestă prin vorbe murdare și prin plăcerea nevinovată pentru jocurile de rol. Este cel mai fericit dacă femeia acceptă să fie supusă, lăsându-l să o domine pentru câteva minute. Trebuie să știi însă că este inofensiv și nu ar răni pe nimeni, așa că nu ai de ce să îți faci griji. Totul va rămâne la nivel de joc și nu vei simți niciun fel de durere în preajma acestui bărbat.
 6. Ce îl face pe acest nativ să se aprindă?
  Hainele sexy și un parfum plăcut stârnesc imediat imaginația Berbecului, dar se simte atras și de femeile active, înclinate spre aventură, dezinhibate, provocatoare și cu un fizic bine lucrat. Nu s-ar conecta niciodată cu o domnișoară care își impune anumite limite sau care nu vrea să se lase nici măcar o dată dominată. Apreciază partenerele care țin pasul cu el și se bucură dacă vede că dorința de a experimenta este comună. Chiar dacă se simte atras de supunere în dormitor, vrea ca în viața de zi cu zi să poată avea în fața lui o iubită încrezătoare și puternică, dispusă oricând să țină piept discuțiilor cu el. Dacă ea nu este capabilă să îl atragă prin aceste calități la care visează, o va respinge imediat și nu vor mai ajunge în același pat.
 7. Cât de mult contează pentru el mediul în care întreține relații intime?
  Nu este deloc pretențios când vine vorba de locația actului în sine. Pentru el este important să se întâmple și se poate gândi abia după la cadrul în care a avut loc acțiunea. Uneori se lasă dus de val și nici nu mai realizează unde se află, dar are și momente în care organizează un cadru liniștit. Preferă o cameră curată, cu lumină slabă, dar de cele mai multe ori ajunge în bucătărie, în mașină, în pădure sau în cine știe ce locuri neașteptate.
 8. Este adeptul momentelor de tandrețe de la finalul actului intim?
  Egoismul care îl definește îl face să uite de acest aspect important. Odată ce simte că este satisfăcut și împlinit, nu se mai gândește la ultima nevoie a partenerei: aceea de a simți tandrețea de la final. Pentru el contează mai mult apropierile fizice decât orice conexiune emoțională și chiar dacă s-ar putea strădui să creeze un moment special, nu îi va ieși aproape niciodată. Concentrarea pe sine îl împiedică să fie empatic și să înțeleagă importanța pe care o are un sărut pe frunte pentru femeia din viața lui.

Se pare că bărbatu Berbec nu este atât de greu de mulțumit, iar tu acum știi totul despre cel mai fierbinte aspect din viața lui. Trebuie doar să te asiguri că poți să ții pasul cu el și iar restul va veni de la sine.

Citește și: De ce sunt Berbecii atât de greu de înțeles

Surse articol: PopularastrologyTimesofindiaHernorm

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?
Incepe quiz
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.