Ce destin te așteaptă în funcție de planeta care îți guvernează zodia

Ce destin te așteaptă în funcție de planeta care îți guvernează zodia

Redactor Andreea Baluteanu

Destinul ni-l facem cu mâna noastră: este o filosofie optimistă în care toate femeile independente și puternice cred cu tărie. Cu toate acestea, soarta ne este făurită și prin prisma personalității, a setului de defecte și a calităților pe care le-am primit la naștere și le-am format în timpul vieții.

Zodia are, la rândul său, un impact considerabil în trasarea viitorului, dar trebuie să luăm în considerare și planeta guvernantă a semnului tău. Află ce vei face în viață, în funcție de planeta care îți domină zodia!

Ce te așteaptă în viitor în funcție de planeta dominantă

Berbec. Aprigul Marte, zeu al războiului în mitologia greacă și cea romană, este conducătorul tău, deloc tăcut. Ca și el, ai o personalitate aprinsă și zgomotoasă, înaintezi cu tăria unui soldat și nimic nu te poate întoarce din drum. Destinul tău e unul măreț, dar are legătură cu lupta continuă: îți vei atinge majoritatea obiectivelor, dar nu vei reuși nimic pe timp de pace, ci doar prin eforturi și tulburări. Ai grijă la stres, războinico!

marte

Taur. Pe tine zodiacul te-a onorat cu ascendența planetei frumuseții și a dragostei, suava Venus. Deși ești loială și consecventă, grație influenței elementului Pământ în zodia ta, nu îți bați capul cu scopurile mărețe, precum Berbecul, ci preferi să te bucuri de viață. Micile plăceri sunt cele care îți luminează existența: destinul tău va fi să te bucuri de mâncăruri sofisticate, de achiziții luxuriante și de vacanțe exotice, înțelegând pe deplin frumusețile vieții.

Gemeni. Planeta ta dominantă, iscusitul Mercur, zeu al negoțului și al comunicării în mitologiile antice, e destul de agitat și ocupat, așa că mai are un semn sub oblăduire, Fecioara. Ceea ce nu înseamnă că nu are timp să se ocupe și de tine! Ți-a dăruit limbajul, talentul la vorbă și sociabilitatea. Destinul tău este strâns legat de aceste caracteristici: vei trăi înconjurată de oameni, mereu în comunități mari, împrăștiind voioșie, înțelepciune și bucuria de a trăi. Tu ești una dintre fiicele umanității!

Rac. Luna, misterioasă, fermecătoare, atât de frumoasă, îți guvernează cu sensibilitate casa. O vezi în fiecare seară și îți vizitează semnul în fiecare lună, fiind singura care se poate mândri cu atâta atenție din partea planetei sale dominante. Poate de aceea ești atât de preocupată de siguranță, plină de afecțiune și de dragoste. Soarta ta e legată de familie, de cămin și de cei dragi: doar acolo îți găsești fericirea.

Leu. Am văzut mai sus care e influența Lunii, să trecem la Soare! Falnicul Leu e dominat de și mai strălucitorul astru solar, plin de lumină și căldură. Destinul tău e legat de această sclipire orbitoare: tu trebuie să fii o stea. Celebritatea e înscrisă pe traiectoria sorții tale: nu ne referim neapărat la recunoașterea din profesiile artistice, ci la orice formă de faimă! Te va cunoaște toată lumea, indiferent în ce domeniu lucrezi.

Fecioară. Nici nu e de mirare că eşti atât de lipsită de egoism, doar ai fost învățată de mică să împarți: planeta ta dominantă e tot Mercur, zeul negoțului. Spre deosebire de Gemeni, tu ești însă sora mai mare, deci mai muncitoare, mai înțeleaptă și mai liniștită. Ordinea, informațiile și apetitul pentru organizare sunt ceea ce ai primit de la planeta care te guvernează și care îți asigură un destin în care vei controla lumea, dar apelând la ierarhii: tu ești puterea din spate, cea care ordonează, nevăzută de nimeni!

Balanță. Precum antecedenta ta Fecioară, și ție ți-au stabilit anticii o planetă puternică, ce guvernează mai multe semne: e vorba despre frumoasa Venus. Seducătoare, rafinată și sofisticată, tu ai luat acele atribute pe care Taurul le caută la lumea din jur și ți le-ai însușit! Destinul tău este legat de artă, pe care o vei produce, nu doar o vei devora; dacă nu ești chiar tu o operă măreață, prin frumusețea aparte și eleganța nativă, vei fermeca umanitatea prin talentul tău. Oricum, vei cuceri!

destin

Scorpion. Există trei zodii atât de complexe, încât nu s-au putut mulțumi cu o singură planetă dominantă, iar tu ești prima dintre ele. În Antichitate ai primit curajul și lupta lui Marte, iar odată cu descoperirea noilor planete, ți s-a oferit și rolul lui Pluto, conducătorul Infernului, rege al lumii de jos. Nici nu e de mirare că ai o fire atât de intensă: cu asemenea dominație, destinul tău este să scoți la lumină spiritualitatea, partea misterioasă și nevăzută a firii, dar numai prin luptă, prin intermediul unor bătălii crunte. Asiguri progresul, dar nu în accepțiunea sa tradițională.

Săgetător. Mărețul, strălucitorul și prea puternicul Jupiter, conducătorul zeilor, este planeta ta dominantă. Optimism, forță, lumină, acestea sunt trăsăturile pe care Jupiter le-a imprimat zodiei tale. Viitorul tău este legat de leadership, de conducere, de dirijarea umanității într-o direcție progresistă, plină de speranță. Ai un caracter nobil, perfect pentru această misiune. Singura problemă este că din când în când te mai lași distrasă de micile plăceri ale vieții.

Capricorn. Și tu ești obligată să împarți, ceea ce nu ți-a plăcut niciodată. Saturn, reprezentantul roman al titanului grec Cronos, zeul timpului, ți-a adus dragostea pentru orânduirea socială, nevoia de a-ți cunoaște permanent locul în lume. Tot de aici ai extras însă și ambiția, iar destinul tău este marcat tocmai de această calitate: dorința de a progresa mereu, de a urca treaptă cu treaptă până în vârful lumii. Ai însă foarte mult de muncit până atunci!

Vărsător. La fel ca Scorpionul, nici tu nu ai acceptat o singură planetă dominantă. Ca urmare, ai primit două: pe de o parte, puternicul Saturn, care ți-a adus dragostea pentru mulțimi și pentru noutate, dar și individualismul, iar pe de altă parte îl ai ai pe Uranus, zeul revoluției, al mișcărilor sociale. Destinul tău e unul întortocheat (cu atât mai mult cu cât, în mitologia greacă, Cronos și-a distrus tatăl, chiar pe Uranus), pornind de la premisa că doar prin agitație și violență se poate obține progresul. Cu era Vărsătorului, acum e momentul tău!

Pești. Poate că nu vociferezi la fel de mult precum Scorpionul și Vărsătorul, dar tot ai primit două planete dominante. Pe de o parte, îl ai pe Neptun, zeul iluziilor, al emoțiilor de nestăpânit, iar pe de altă parte, pe strălucitorul Jupiter, care explică perfect focul ce te aprinde uneori. Destinul tău întruchipează tot ceea ce au realizat toate zodiile înaintea ta: tu vezi tabloul în întregime, iar menirea ta este să conturezi viziunea unui viitor mai bun, să imaginezi acea lume a strălucirii, a binelui absolut, pe care o traduci în artă și pentru care ceilalți luptă.

Tu consideri că ți se potrivește destinul pe care ți l-a oferit planeta ta dominantă?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ce animal spiritual îți ghidează pașii în viață, în funcție de data nașterii
Ce animal spiritual îți ghidează pașii în viață, în funcție de data nașterii
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (46)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.