Horoscop
Înapoi la

Bărbatul Fecioară în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Bărbatul Fecioară în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Pe cercul zodiacal, acest bărbat este reprezentat de o fecioară, de semnul purității, dar nu înseamnă că el este lipsit de păcate sau că nu se bucură de plăcerile trupești. Dimpotrivă, bărbatul Fecioară este ca un vulcan care stă să erupă atunci când se află în preajma unei femei atrăgătoare. Când ajung amândoi în pat, nu este deloc egoist și se gândește mai mult la nevoile partenerei, străduindu-se să o facă să simtă cel mai înalt grad de plăcere.

Pentru că face parte din categoria semnelor mutabile, este deschis să exploreze cât mai mult și, de asemenea, ar fi bucuros să vadă că și femeia din viața lui își dorește să încerce o varietate de tehnici și metode menite să îi facă să se simtă bine împreună. Dacă vrei să știi cât mai multe detalii despre viața intimă a acestui nativ care iubește profund, ai nimerit unde trebuie.

Moment tandru între doi parteneri care stau îmbrățișați și se privesc în ochi.

Sursa foto: Unsplash

Uite care sunt cele mai picante informații despre cel mai fierbinte aspect din viața bărbatului Fecioară:

 1. Poate fi timid, mai ales la începutul relației
  Fiind un semn de pământ, este destul de calm în aproape orice situație și mereu stă foarte mult să se gândească la consecințele faptelor sale, înainte de a trece la acțiune. Așa se întâmplă și în cazul relațiilor intime, pentru că foarte rar se lasă ghidat de instinct și la fel de rar acționează din impuls. Preferă să analizeze bine circumstanțele, să se asigure că este momentul potrivit pentru a ajunge în același pat cu ființa iubită.
  Timiditatea sa vine din perfecționismul care îl definește, așa că nu poate schimba prea ușor felul în care își manifestă iubirea în primele luni din relație. Pentru că și-ar dori să fie mai relaxat, ajunge să fie, de fapt, extrem de stresat și să se închidă în el. Vrea să dea tot ce are mai bun și să fie cel mai bun, dar din păcate, nu îi iese chiar de la început. Cu trecerea timpului va scăpa de încordare și prestația lui va fi din ce în ce mai bună.
 2. Se concentrează pe preludiu
  Partea care precede actului de amor este preferata lui și acest lucru se datorează tot încadrării sale în categoria semnelor de pământ. Este senzual și pune mare preț pe intensitatea momentului, fără să se grăbească să ajungă la finalul partidei.
  Îți va explora întreg corpul cu mâinile și cu buzele și va prelungi cât mai mult momentele de tandrețe. Deși poate părea nesigur la început, îți va dovedi pe parcurs că știe ce face și că este cel mai tandru bărbat pe care l-ai întâlnit vreodată. Mișcările senzuale și ritmul lent te vor face să uiți de alți parteneri pe care i-ai avut înainte și să vorbești despre iubire, doar raportându-te la el. Pare extrem de interesant, nu-i așa?
 3. Acordă o atenție deosebită detaliilor
  În general, orice Fecioară este foarte atentă la toate detaliile din jur, dar bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt de-a dreptul tipicari. Dacă te-ai îndrăgostit de unul dintre ei, vei observa că și în timp ce întrețineți relații intime va fi concentrat pe absolut tot ce faci sau zici, dar și pe elementele care vă înconjoară. Poate fi atent la tine și la acțiunea dintre voi, dar poate memora tot ce se aude pe fundal, reușind apoi să îți reproducă tot ce s-a vorbit la televizor, de exemplu.
  În plus, o să te surprindă cât de amănunțit poate planifica partida voastră de amor și cu cât timp înainte s-a gândit la ea. Fii gata să te vezi dintr-o dată înconjurată de instrumente de masaj, flori, lumânări, produse de aromaterapie și multe alte elemente care sunt create pentru a conferi o atmosferă liniștită și relaxantă.
  Se va asigura ca nimic nu vă poate perturba și nu va lăsa pe nimeni să vă strice momentele de intimitate, iar acesta este și motivul pentru care își va da telefonul pe silențios, va închide ușa și va trage draperiile.
  Partea mai puțin frumoasă este că va fi atent și la felul în care te-ai pregătit tu pentru împărțirea patului cu el. Ai grijă să faci duș înainte și să te pregătești temeinic, arătându-i că îți pasă de el și ca ți-ai dat interesul.
 4. Contează foarte mult pentru el mediul în care întreține relații intime
  Atunci când vine vorba de intimitate, bunăstarea bărbatului Fecioară este dată și de mediul în care își petrece timpul cu jumătatea sa. Este obsedat de curățenie și nu ar accepta niciodată să facă dragoste într-un loc murdar sau dezordonat. Nu se poate relaxa dacă este înconjurat de haos și își pierde total interesul pentru domnișoara care a ales greșit locul în care să își descarce amândoi tensiunea. Pentru a fi satisfăcut în adevăratul sens al cuvântului, are nevoie de un mediu confortabil, un spațiu care se află, de obicei, între patru pereți. Este timid și reținut când vine vorba de iubire în locuri publice. Preferă să fie doar el și femeia din viața lui, fără să existe vreo șansă să fie prinși.
 5. Vrea ca intimitatea să fie construită pe o conexiune emoțională puternică
  Bărbatul Fecioară este inteligent și simte nevoia de a construi o conexiune mai profundă cu partenera, evitând să se rezume doar la apropierile fizice. I-ar plăcea ca legătura dintre el și aleasa lui să se stabilească treptat și să nu fie dependentă de ceea ce se întâmplă în dormitor, așa că asigură-te că vorbești tot timpul deschis cu acest bărbat. Nu îți fie teamă să îi spui întotdeauna ce gândești, mai ales ca acest exercițiu te va ajuta apoi și când ajungeți în pat, făcându-te să îi spui cu lejeritate fanteziile tale.
 6. Îi place să facă dragoste și evită apropierile strict carnale
  Vrea ca relațiile intime să implice emoții puternice și dedicare din partea ambilor parteneri. Adoră atingerile delicate, este atent la nevoile iubitei și îi place să vadă că și ea este acolo pentru a-i satisface orice dorință. Este răbdător și nu ar grabi lucrurile pentru nimic în lume, dorindu-și tot ce este mai bun pentru el și pentru femeia specială pe care o alege pentru a-i fi alături într-un asemenea moment. Ar trebui să mai știi că din când în când simte nevoia să iasă din tipare și uneori se bucură de iubire pasională și de mici jocuri perverse. Cu toate acestea, este destul de echilibrat în abordare și nu ar exagera niciodată în această privință.
 7. Cel mai bine își folosește mâinile și gura
  Bărbatul Fecioară este condus de Mercur, iar această planetă guvernează mâinile și gura. Are o abilitate deosebită în ceea ce privește manevrarea tehnicilor prin care poate crea plăcere partenerei. Îi va stimula toate zonele erogene, folosindu-se de cele două elemente care îl ajută întotdeauna să se transforme într-un partener de neuitat. Ai nevoie de o singură noapte cu el ca să nu ți-l mai poți scoate din minte, așa că ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să se întâmple...
 8. Are și o doză de perversiune
  Este foarte rezervat și nu se aruncă niciodată în extrema cealaltă. Din moment ce nu îi plac relațiile carnale, nu simte vreo atracție pentru jocurile murdare sau pentru orice alt gest de perversiune. Ar putea să alunece în această sferă dacă are o relație în care nu vede un viitor și atât el, cât și iubita sunt conștienți că doar se distrează împreună. Preferă să păstreze puritatea în legăturile pe care le are cu partenerele pe termen lung.
  Dacă vrei să îl cucerești și să fii sigură că este al tău pentru toată viața, trebuie să te mulțumești cu relații intime cuminți și să rămâi rezervată chiar dacă ai anumite fantezii. Poți din când în când să îi spui că îți dorești puțină agresivitate, dar să nu îți faci un obicei din asta, fiindcă nu îi va plăcea. Nu este foarte interesat de dominație, cum ar putea fi un Scorpion, un Berbec sau un Capricorn, dar i-ar plăcea totuși să încerce măcar o dată acest rol. 
 9. În cazul său, încrederea este cheia pentru o partidă reușită
  Pentru a ajunge în patul tău, el trebuie să aibă încredere în tine. Acest bărbat nu se aventurează în brațele oricui și vrea întotdeauna să simtă apropiere emițională și spirituală înainte ca trupurile să se conecteze. Are nevoie să simtă încredere din cauza firii sale rezervate și autocritice. Nu s-ar ierta niciodată dacă ar ajunge să regrete că a făcut dragoste cu o femeie despre care nu știa prea multe.
  Vrei să fii sigură că este al tău? Ajută-l să creadă în tine, arată-i că ești sinceră și dovedește-i că ești implicată. Te va iubi la nebunie și va face totul pentru tine dacă ești și tu atentă la ce își dorește. În plus, îți va îndeplini toate fanteziile, dacă acestea nu implică agresiune fizică. Odată ce observă că ești pe placul său, va fi imediat numai și numai al tău.

Ce zici de nativul Fecioară? Este cum ți-ai imaginat? Acum știi totul despre cel mai fierbinte aspect din viața lui și poți decide ușor dacă vrei sau nu o relație cu el.

Citește și: Motive de necontestat pentru care Fecioara și Scorpionul sunt un cuplu creat de Dumnezeu Însuși

Surse articol: PopularastrologyMensvarietyThehoroscope

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie
Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.