Horoscop
Înapoi la

Cum să-i scrii unui bărbat Fecioară ca să-l ții mereu interesat de tine

Cum să-i scrii unui bărbat Fecioară ca să-l ții mereu interesat de tine

Alida Enache

„Oare să-i scriu acum?”, „Oare voi părea prea disponibilă?”, „Oare l-am plictisit?”.

Cu siguranță că și tu ți-ai pus aceste întrebări de foarte multe ori, mai ales atunci când ai încerca să cucerești un bărbat în zodia Fecioară! Zodia Fecioară este condusă chiar de Mercur, planeta comunicării care îi înzestrează pe nativi cu o logică imbatabilă, dar și cu dorința constantă de a discuta... prin mesaje. E plăcerea lor și până la urmă nimeni nu le-o poate lua. Nici măcar tu, oricât de mult ai urî să-ți trimiți mesaje cu cineva!

Imagine cu un portret de bărbat cu un filtru roșu deasupra

Dacă și tu ai pus ochii pe un bărbat născut în zodia Fecioară, ei bine, află că există anumite trucuri care te pot ajuta să-l cucerești. Nu ai nevoie decât de un telefon și de foarte multă răbdare. Găsești în rândurile de mai jos opt trucuri despre trimiterea mesajelor atunci când încerci să-l menții pe bărbatul Fecioară interesat de tine.

Cum să-i scrii unui bărbat Fecioară ca să-l ții mereu interesat de tine

1. Trebuie să fii distractivă și jucăușă. Atunci când vrei să-l menții antrenat în conversație pe bărbatul Fecioară, ar trebui să încerci să fii pe cât se poate de amuzantă și de jucăușă în mesajele tale. Bărbatul născut în zodia Fecioară poate fi destul de timid și poate chiar anxios la începutul prieteniei sau relației voastre, însă, mesajele tale jucăușe l-ar putea liniști și astfel va prinde încredere în tine. Conversația cu tine îl va face să simtă nevoia să fie în preajma ta, mai ales că pari o persoană atât de amuzantă. Așa că te poți aștepta în orice secunda la o invitație în oraș!

2. Nu-i trimite mesaje tot timpul. Nu uita să mai și respiri din când în când și să-i lași și lui spațiu să mai facă și altceva, oricât de mult ți-ai dori să vorbești cu el continuu! Păstrează-ți cele mai bune replici pentru întâlnirile față în față și încearcă să nu-i dezvălui prea multe despre tine prin mesaje pentru a nu-i pierde interesul. Până la urmă, tu vrei să fii invitată la o întâlnire romantică, ci nu să discuți toată noaptea cu el prin mesaje!

3. Compune mesaje scurte, dar dulci. Încearcă să nu te obosești prea mult scriindu-i texte interminabile. Concentrează-te asupra declarațiilor scurte, misterioase și foarte-foarte dulci! Bărbatul Fecioară are o minte simplă și analitică și va dori să discute cu tine despre absolut orice. Așteaptă, totuși, să te invite în oraș pentru a putea dezbate toate aceste subiecte interesante cu el. Ce rost are să discutați prin mesaje? Mesajele sunt pentru a stabili întâlnirile.

4. Fii elegantă și atentă în mesajele tale. Fecioară este perfecționista zodiacului, iar bărbatul născut în acest semn nu poate fi altfel decât un nazist al gramaticii! Atunci când trimiți un mesaj unui astfel de bărbat, asigură-te de două ori înainte de a-l trimite că este corect și că nu ai făcut nici măcar o greșeală. De asemenea, te poți folosiși de abrevieri, emoji-uri și GIF-uri pentru a putea păstra atmosfera jucăușă a conversației. Ai grijă la exprimare!

5. Nu iniția DOAR TU conversațiile. Da, îl placi! Da, îl vrei în viața ta! Dar cu siguranță că nu vrei să pari disperată... Cel mai bine ar fi ca tu să inițiezi conversațiile în egală măsură cu el sau poate chiar de mai puține ori. Înainte de toate, asigură-te că bărbatul Fecioară știe că îl placi cu adevărat, altfel, timid fiind, nu va îndrăzni să-ți scrie. De asemenea, în ar trebui să fii atentă la cât de implicat este în discuțiile cu tine. Este cald, este dornic să vorbească? Dacă conversația este unilaterală, probabil că ar fi cazul să-i dai puțin spațiu.

6. Surprinde-l! Dacă vorbiți prin mesaje de ceva timp, cu siguranță că deja îl cunoști cât de cât și v-ați creat o rutină de discutat. De exemplu, dacă s-a obișnuit să îți trimită mesaj în fiecare zi la o anumită oră, ai putea încerca să inițiezi tu o conversație chiar înainte de acel moment în care ți-ar fi scris. În felul acesta îl vei surprinde și vei condimenta puțin lucrurile. De altfel, absența ta și indisponibilitatea bruscă în timpul unei conversații l-ar putea face pe bărbatul Fecioară să te dorească chiar mai mult.

7. Nu-i răspunde instant la mesaje. Da, ai putea vedea acest lucru ca pe un joc, însă ți-ar prinde forte bine să intri în el. Chiar dacă abia aștepți să vorbești cu bărbatul Fecioară, cel mai bine ar fi să nu pari chiar atât de dornică în ochii lui. Încearcă să nu-i arăți disponibilitatea ta tocmai pentru a putea păstra puțin mister, puțin suspans. Nu-i răspunde imediat atunci când îți scrie! Depinde doar de tine cât dorești să aștepți, dar asigură-te că-i lași impresia că ești o persoană ocupată și organizată, exact așa cum și-ar dori el să fii.

8. Nu-i scrie din nou dacă nu ți-a răspuns. Poate i s-a descărcat bateria telefonului sau poate ți-a uitat telefonul undeva... sau poate pur și simplu are o problemă și nu simte că e cazul să discute cu tine. Dă-i spațiu și lasă-i impresia că și tu ai fost la fel de ocupată precum el. Nu-l bombarda cu mesaje! Va răspunde el.

Tu ce crezi despre aceste trucuri? Este greu să cucerești un bărbat în zodia Fecioară?

Citește și: De ce să nu te îndrăgostești de o Fecioară

Surse articol: Popularastrology, Zodiacguides, Virgomen

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Stii sa faci fata respingerii unui barbat?
Incepe quiz
Stii sa faci fata respingerii unui barbat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.