Horoscop
Înapoi la

Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Bărbatul Pește este greu de înțeles, își păstrează aura misterioasă în orice situație și în unele cazuri pare chiar imposibil de mulțumit. Femeile nu prea știu cum să se comporte cu el și nici nu știu la ce să se aștepte din partea lui, așa că primele interacțiuni sunt complicate și greoaie. Oricine s-ar teme să se deschidă în fața unei persoane care ascunde ceva, nu?

Poate știi deja că este sensibil, romantic și pasional, dar aceste calități nu sunt întotdeauna suficiente pentru a-ți da curaj să vorbești cu el. Trebuie să îi afli cele mai mari secrete ca să nu existe lucruri care te pot surprinde, iar acum ești pe cale să cunoști mai multe lucruri decât te-ai fi așeptat. Vom dezbate, cu lux de amănunte, viața lui intimă, fanteziile pe care le are și vei înțelege dacă vă potriviți la acest capitol. Iată cum arată cel mai fierbinte aspect din viața lui:

Femeie fericită, liniștită și împlinită în brațele protective ale partenerului ei.

 1. Cât de importante sunt relațiile intime pentru bărbatul Pești?
  Acest nativ este extrem de senzual și vede relațiile intime ca pe o apropiere între parteneri, bucurându-se dacă reușește să ajungă în această etapă încă de la începutul interacțiunii. Poate rezista însă și fără intimitate și se mulțumește cu îmbrățișări, sărutări și discuții profunde, mai ales că așa vede el o comunicare perfectă în cuplu. Romanticul incurabil al zodiacului preferă să "se piardă" des prin pat cu jumătatea lui ca să își sudeze și mai bine legătura pe care au creat-o.
 2. Cât ar vrea să dureze o partidă de amor?
  Nu se grăbește niciodată să ajungă în așternuturi cu o femeie și înțelege că trebuie să aștepte o vreme pentru a bifa acest punct. Totuși, i-ar plăcea să nu se mai termine în veci sentimentele pe care le are într-un asemenea moment magic. În percepția lui, conexiunea spirituală de care are nevoie se creează doar după ce petrece măcar o oră în intimitate cu persoana iubită. Legăturile profunde nu se stabilesc atât de ușor și pe el nu îl interesează să simtă plăcere fizică mai mult timp, ci să se bucure cât mai mult de compania jumătății sale.
 3. Bărbatul Pește este cuminte sau obraznic în dormitor?
  Este cunoscut pentru dualitatea lui atunci când vine vorba de preferințele din dormitor. Îi place să petreacă timp de calitate în brațele alesei, dar are și momente în care vrea să pună în scenă tot felul de jocuri interactive, pasionale și ușor agresive. De asemenea, este deschis și ar putea încerca orice, acceptând chiar și cele mai nebunești provocări venite din partea iubitei. Latura lui de mascul feroce poate fi activată prin intermediul jucăriilor erotice, dar este prea sensibil pentru a rămâne în această zonă prea mult timp. Se întâmplă destul de rar să se trezească împins de o fantezie arzătoare, dar cert este că o pune de fiecare dată în aplicare.
 4. Ce îl face pe acest nativ să se aprindă?
  Va fi întotdeauna atras de femeile puternice și impunătoare și chiar s-ar bucura dacă ar încerca să îl intimideze din când în când. Îi place să fie dominat și se pricepe cel mai bine să joace rolul partenerului supus, dar numai dacă iubita știe cum să îl introducă în atmosfera acestui joc. Este foarte atent la sânii și la picioarele prezențelor feminine din viața lui, dar analizează atent și detaliile din priviri. Cel mai mult îi place să lase ochii să vorbească pentru el și adoră femeile care înțeleg și transmit, la rândul lor, mesaje provocatoare. Uneori, își imaginează că trupul iubitei este o operă de artă pe care o explorează așa cum vrea el.
 5. Ce îl face pe bărbatul Pește să își piardă interesul când vine vorba de relațiile intime?
  Nu îi place graba și preferă seducția lentă și reciprocă. Înainte să treacă la acțiune, vrea să petreacă suficiente momente tandre în brațele femeii iubite și ar pleca imediat de lângă o parteneră care nu pune preț pe sentimente. Nu s-ar uita niciodată la o persoană care nu are nicio treabă cu romantismul și care vorbește vulgar sau se comportă necivilizat. În ochii lui, iubita perfectă știe să se facă plăcută prin comportamentul ei senzual. De asemenea, evită presiunea sau atașamentul dus la extrem. Deși se implică mult, nu ar vrea să aibă alături pe cineva prea dependent sau prea insistent.
 6. Care sunt abilitățile lui în dormitor?
  Acest nativ se pricepe de minune la a scrie poezii cu degetele pe corpul persoanei iubite. Este expert în mângâieri și gesturi tandre, preludiul fiind punctul lui forte. Savurează din plin fiecare atingere și își face jumătatea să se simtă cu adevărat specială, oferindu-i amintiri de neuitat. Îi acordă o atenție deosebită și îi arată că o dorește cu adevărat, dar, mai presus de toate, vrea să o facă să simtă conexiunea spirituală. Se adaptează nevoilor ei ca să nu o supere în vreun fel și își pune propriile dorințe în plan secund.
 7. Este confortabil pentru el să inițieze o partidă de amor?
  Dacă ai în fața ta un tânăr Pește, s-ar putea să nu aibă curajul să verbalizeze dorințele și va fi nevoie să iei tu inițiativa. Dar dacă Peștele de care te-ai îndrăgostit este matur și asumat, îți va lansa invitații directe și te va lăsa să înțelegi din prima că te dorește. Va ști dacă și tu ai aceleași intenții pentru că intuiția îl ajută să citească oamenii rapid, așa că propunerile lui vor veni doar în momentele oportune. Când interacționează cu o femeie inteligentă, aruncă săgeți subtile pentru că adoră să se lase purtat de astfel de jocuri ale seducției.
 8. Este adeptul aventurilor?
  Aventurile nu se încadrează printre idealurile lui romantice și nu se avântă prea des în experiențe de acest gen. Dacă este singur și îl cuprinde o dorință de nestăpânit, poate face un sacrificiu și își poate îndrepta atenția spre o femeie dornică de o partidă scurtă de amor. Bineînțeles că nu va fi satisfăcut în totalitate fiindcă nu va simți profunzimea emoțiilor, dar se va bucura că s-a eliberat de tensiuni. În schimb, dacă se află într-o relație, nu își înșală partenera pentru o plăcere trecătoare, este loial și se dedică în totalitate unei singure persoane.
 9. Cât de mult contează pentru acest nativ mediul în care întreține relații intime?
  Intimitatea este esențială pentru el, iar un mediu care îi inspiră siguranță și confort este necesar pentru a-i oferi starea de spirit de care are nevoie. Iubește fantezia, iar un cadru de basm l-ar face să simtă cum pasiunea îi curge prin vede. La fel de mult i-ar plăcea și o partidă de amor pe plajă, la lumina difuză a lunii, privind din când în când la stele. Dacă este acasă, dimineața reprezintă momentul perfect pentru clipe intense și adoră să vadă cum razele soarelui trec prin geam și învăluie trupul iubitei. Ploaia caldă de vară este o altă opțiune preferată de-a lui și nu i-ar displăcea deloc să se întindă cu sufletul pereche pe asfaltul fierbinte, stins de picăturile care cad din cer.
 10. Cât de bine își comunică nevoile intime?
  Îi place să își exprime dorințele și nevoile prin mișcare și sunet, dar nu direct prin vorbe. Preferă să gesticuleze, lăsând energia corpului să spună totul în locul lui. Poate și timididatea de care dă dovadă îl face să nu verbalizeze ce îi trece prin minte, dar cert este că are nevoie de o parteneră care să înțeleagă tot ce ar vrea el să spună în momentele în care nu o face. Va rămâne pentru totdeauna cu o femeie care reușește să se sincronizeze cu el și să îi îndeplinească cele mai arzătoare dorințe.
 11. Este adeptul momentelor de tandrețe de la finalul actului intim?
  Absolut! Savurează orice moment de tandrețe și profită de fiecare gest mărunt care ar putea adânci conexiunea pe care deja o are cu aleasa inimii lui. În general, alocă suficient timp pentru îmbrățișări lungi, vorbe dulci, masaj relaxant și muzică bună. Partidele de amor nu încep și nu se termină brusc, ceea ce înseamnă că atât preludiul cât și finalul sunt clipe speciale pe care le trăiește intens.

Ce noroc pe femeile care își găsesc parteneri născuți sub semnul zodiei Pești, nu-i așa? Tandrețea și pasiunea sunt greu de găsit în același loc, iar un bărbat cuminte nu poate să fie și obraznic la cererea iubitei. Peștele poate să se încadreze perfect la ambele categorii și dacă ți-a ieșit în cale, ar trebui să profiți de prezența lui în viața ta. Împreună puteți experimenta cele mai înalte culmi ale erotismului.

Citește și: Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie

Surse articol: PopularastrologyHernormThoughtcatalog

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.