Horoscop
Înapoi la

Patru zodii care sunt exagerat de agresive în pat

Patru zodii care sunt exagerat de agresive în pat

Ramona Jurubita

Un cuplu este perfect atunci când are de toate: pasiune, romantism, comunicare, înțelegere, hotărâre, stabilitate și siguranță. Partenerii care găsesc un echilibru între toate aceste elemente sunt cu adevărat fericiți și au cele mai mari șanse să reziste împreună până la adânci bătrâneți.

Dar ce ne facem cu oamenii care tind să exagereze într-o anumită privință și nu înțeleg ideea de echilibru? Fie sunt prea timizi și au rețineri în relație,fie cad în extrema cealaltă și devin ușor agresivi, adoptând un comportament nepotrivit față de partener/ă. Nu este nimic greșit să știi ce îți dorești de la jumătatea ta, să fii ferm atunci când îți exprimi dorințele, dar poate fi exagerat să îți transformi posesivitatea în agresivitate atunci când întreții relații intime cu persoana pe care o iubești. Este în regulă să cerem ceea ce ne dorim de la partener, însă nu cu orice preț; trebuie să ținem cont de preferițele și alegerile lui/ei pentru a păstra armonia în cuplu.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că există cupluri, și nu puține, care simt plăcere în momentul în care intimitatea lor este condimentată cu jocuri de rol sau cu lupte pentru putere. Acesta este modul lor de a ține aprinsă flacăra pasiunii, dar anumiți nativi ai zodiacului întrec limitele în astfel de situații și pot ajunge să-i facă pe parteneri să se simtă incomod în relație. 

Portret al unei femei misterioase, care este învăluită într-o lumină roșiatică.

Uite care sunt cele patru zodii exagerat de agresive în pat:

 1. Berbec
  Pare că el a inventat majoritatea lucrurilor perverse care există pe această lume! Fiind semn de foc, îi place să mențină pasiunea la cote ridicate în fiecare moment, dar mai presus de toate, vrea să vadă scântei atunci când se află în dormitor alături de partener/ă. Nu ține întotdeauna cont de dorințele și preferințele celuilalt, făcând doar ce îi place lui și ajungând uneori mult prea departe. Firea lui ușor agresivă și impulsivă îl împinge să își domine jumătatea și să o facă să se simtă constrânsă. Poatea ea nu ar vrea să ia parte la anumite acțiuni provocatoare în dormitor, dar în relația cu un Berbec nu poate da înapoi.
 2. Leu
  Leul nu va accepta niciodată reproșuri sau critici legate de performanțele sale din viața amoroasă. Din acest motiv, încearcă să impresioneze și să dea senzația că știe să facă multe lucruri. Se gândește la imaginea lui de om bun la toate și uită să mai fie atent la nevoile partenerului/ei. În plus, îi place mai mult rolul de amant și ar face orice să se simtă bine, ignorând uneori ce simte cealaltă persoană. Toate aceste greșeli pe care le face în viața lui intimă vin din dorința de a nu fi perceput ca fiind slab sau sensibil. Uneori tânjește după romantism și liniște în dormitor, dar pune mai presus părerile celor din jur.
 3. Vărsător
  Spre deosebire de Berbec și Leu, el se gândește mult la trăirile persoanei pe care o iubește. Nu ar face în mod voluntar vreun gest care să o rănească, dar uneori se lasă dus de val și "se întinde mai mult decât îi permite plapuma". Degeaba încearcă să își stabilească niște limite pe care să nu le depășească pentru a nu-și răni partenerul/a. Trăirile intense îl fac să uite de simțul rațiunii și să se lase pradă plăcerii de moment, transformându-se într-o persoană agresivă. Are o doză de rebeliune care îl împiedică să urmeze tiparele unei relații clișeice și din acest motiv, dorește să încerce mereu lucruri noi.
 4. Scorpion
  Folosirea pasiunii ca joc de putere poate fi distructivă atât emotional, cât și fizic pentru cealaltă persoană și nu își are locul în dormitor. Scorpionul nu vede lucrurile așa, având impresia că este îndreptățit să își domine jumătatea în momentele în care întrețin relații intime. Dormitorul lui se transformă într-o cameră a torturii și partenerul/a îi devine victimă, având în vedere că folosește agresivitatea ca pe o metodă de a-l/o pedepsi pentru greșelile pe care le-a făcut în relație. Deși pare destul de timid în viața de zi cu zi, acest nativ se transformă într-o ființă demonică în intimitate.

Tu cum vezi lucrurile? Ți se pare normal un astfel de comportament în dormitor? Nu întotdeauna trebuie să accepți agresivitatea, indiferent de forma ei, dacă te face să te simți inconfortabil și nici să tolerezi o atitudine sfidătoare. Ai grijă să nu te trezești fără să vrei într-o situație din care îți va fi greu să te retragi.

Citește și: Ce nu ar vrea fiecare zodie în parte să dezvăluie în veci despre ea

Surse articol: PinkvillaTimesofindiaTeenvogue

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce nota primesti in pat?
Incepe quiz
Ce nota primesti in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (22)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.