Horoscop
Înapoi la

Bărbatul Săgetător în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Bărbatul Săgetător în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Cupidon te-a atins cu săgeata iubirii și ai început să simți fiori chiar în prezența unui Săgetător? Ah, ce paradox! Dar știi și tu cum este – nu alegi de cine să te îndrăgostești și uneori trebuie să te lași în mâna destinului pentru a fi fericită. Bărbatul Săgetător chiar te poate face să râzi cu gura până la urechi și îți poate arăta cea mai frumoasă parte a vieții.

Dat fiind faptul că se numără printre semnele de foc, este energic și pasional, așa că vei trăi totul mult mai intens în compania sa. Chiar și viața intimă va fi presărată cu momente pline de adrenalină, pentru că îi place să se bucure de fiecare secundă și să ia toată energia bună din activitățile pe care le face. Deja ai început să îți imaginezi cum este în dormitor? Nu are rost să îți faci niciun scenariu, fiindcă vei afla chiar acum cele mai picante adevăruri despre cel mai fierbinte aspect din viața lui:

Bărbat care își sărută partenera pe gât

 1. Este bărbatul Săgetător bun la pat?
  Gusturile nu se discută și fiecare femeie care a avut un partener Săgetător ar putea da un răspuns diferit, dar toate ar avea ceva în comun: acest bărbat face dragoste într-un mod pasional și aventuros. Nu este lent și nu pune mare accent pe tandrețe, așa că de multe ori sare și peste preludiu. S-ar putea să nu fie genul tău dacă îți plac partenerii grijulii și romantici, dar merită să încerci o astfel de experiență. Se numără printre puținii nativi care sar peste anumite etape și care se grăbesc să treacă deja la acțiune, dar farmecul său este prea mare ca să îi poți rezista. Emoțiile și conexiunile spirituale nu sunt pe lista lui de dorințe și se ghidează mai mult după expresia „Trăiește clipa!”. Nu așteaptă luni de zile să cunoască o persoană, ci se aruncă direct în patul ei, încercând să o cunoască direct de la acest capitol.
 2. Are acest nativ plăceri ieșite din comun?
  Caută noutăți la fiecare pas și vrea să experimenteze tot timpul noi senzații, așa că fanteziile lui sunt neașteptate și, uneori, de-a dreptul șocante. Dacă nu ești o femeie deschisă, o să ai probleme să îl înțelegi și îți va fi greu să fii de acord cu dorințele lui. Totuși, ar fi bine să îi spui dacă nu ești pregătită să încerci tot ce are în minte, având în vedere că apreciază sinceritatea mai mult decât orice pe lume. Are o personalitate dominantă și va încerca să te introducă în jocuri de putere, iar dacă nu îți place să fii supusă, mai bine îi spui de la început. S-ar putea să îl descurajeze lipsa ta de implicare și să simtă că nu sunteți pe aceeași lungime de undă, ceea ce ar putea îngreuna comunicarea dintre voi în dormitor. Dacă este matur și înțelept, îți va respecta limitele și te va lăsa să propui o cale de mijloc. Unde este iubire, apar imediat soluțiile pentru orice problemă, oricât de complicată ar părea.
 3. Este cuminte sau obraznic în dormitor?
  Este cât se poate de obraznic și îi plac jocurile de rol și luptele pentru putere. Ar prefera o femeie puternică și capabilă să îi țină piept de fiecare dată, dar atunci când iubește, se poate adapta și reușește să întrețină relații intime fără gesturi perverse. Este un client fidel al magazinelor care vând jucării menite să creeze plăcere în dormitor și te va lua cu el să alegeți împreună „instrumentele de tortură” pentru următoarea partidă de amor. Te va aprecia și te va iubi pentru totdeauna dacă intrii în jocul lui și vrei să îi faci pe plac. Bineînțeles, poți sugera și tu noi poziții sau noi locații în care să faceți dragoste. Nu ar spune „nu”, indiferent de propunerile pe care i le vei face.
 4. Care sunt zonele lui erogene?
  Principalele zone erogene ale bărbatului Săgetător sunt șoldurile și coapsele. Dacă vrei să îl activezi imediat și să îl faci să fie numai al tău, acordă o atenție deosebite acestor zone „sensibile”. Va fi extrem de receptiv la atingerile tale și va înțelege imediat ce îți dorești și unde vrei să ajungi. Fă-i un masaj cu uleiuri parfumate, sărută-l, mușcă-l și lipește-ți corpul de al lui, iar apoi nimic nu îl va mai dezlipi de tine. Este al tău pe vecie dacă ai reușit să îi descoperi slăbiciunile în dormitor. Profită de ele din plin și fă-l să simtă plăcerea la cote maxime.
 5. Ce îl face pe acest nativ să se aprindă?
  Pentru că are un libido crescut, apreciază o femeie care poate să țină pasul cu el și care este la fel de dornică de „aventură”. Vrea o parteneră cu o atitudine jovială și nu-i poate rezista unei domnișoare care știe să îl facă să râdă în momentele tensionate. Dacă vede că ești inteligentă, că ai simțul umorului și că ești plină de viață, va încerca imediat să te invite în dormitor ca să vă distrați împreună. Dacă ești sensibilă și te atașezi ușor, nu intra în jocul lui pentru că s-ar putea să dorească doar o relație pasageră. Foarte rar simte că a găsit pe cineva care i-a dat lumea peste cap și de aceea, nu prea are partenere pe termen lung.
 6. Cum satisfaci un bărbat Săgetător în pat?
  Încearcă orice metodă prin care îl poți surprinde și nu uita că îi place distracția și aventura. A experimentat deja multe dimensiuni ale relațiilor intime și poate se consideră „expert” în acest domeniu. Va fi greu să îl impresionezi, dar nu imposibil, așa că merită să cauți tehnici prin care îl poți face fericit. Relațiile intime în aer liber sau în mașină îi plac la nebunie și va aprecia dacă lansezi tu invitația măcar o dată. Fii îndrăzneață, senzuală și, în același timp, încurajează-i partea dominantă. Apreciază o femeie asumată, care știe să fie și supusă, dar și orgolioasă. Orice ar fi, nu pune presiune pe el și nu îi cere să se implice emoțional. Va face acest lucru în momentul în care va simți că nu există altcineva în afară de tine care să îi ofere ce își dorește.
 7. Ce îl face să își piardă interesul când vine vorba de relațiile intime?
  Uneori, este egoist și nu acceptă o parteneră care nu îi tolerează acest comportament. În cazul lui, flacăra pasiunii se stinge imediat dacă întâlnește o femeie mai puternică și mai orgolioasă decât el. De asemenea, nu îi plac persoanele prea lente și care nu vor să transforme relațiile intime într-un sport extrem. Iți trebuie o doză mare de curaj pentru a trăi o viață palpitantă alături de un bărbat Săgetător, având în vedere că pretențiile sale sunt destul de mari. Dacă nu îi faci pe plac în repetate rânduri, te va părăsi fără să clipească. În plus, stă întotdeauna departe de „fetițele” răsfățate și pretențioase, care nu nu dau dovadă de maturitate în interacțiunile cu el.

Sfaturi pentru o partidă reușită de amor în compania bărbatului Săgetător:

 • Folosește expresii jucăușe pentru a-i intensifica plăcerea – „Poate mai târziu îți voi povesti cea mai sălbatică fantezie a mea”, „Să mai port lenjerie intimă când ne vedem sau...?”, „Oh, într-o zi îți voi spune ce îmi place la tine!”.
 • Fă-l să se simtă ca pe ace în preajma ta și să te dorească din ce în ce mai tare – prelungește cât mai mult momentul care precede partida de amor, iar plăcerea va fi mai intensă. Cu cât îl poți reține mai mult timp, cu atât va deveni mai agitat. Acesta ar putea fi un joc distractiv, fiindcă unui bărbat Săgetător îi place să își urmărească prada.
 • Nu ezita să îi trimiți poze provocatoare – va face tot posibilul să ajungă mai repede în brațele tale și se va gândi la tine din ce în ce mai mult.
 • Spune-i ce îți place la el și la nopțile nebune petrecute alături de el – se va simți apreciat și va fi motivat să se implice emoțional.
 • Spune-i și că îți place să te domine – îl vei face să se simtă mai bărbat și să prindă mai multă încredere în el.
 • Arată-i că ești spontană și deschisă – rutina l-ar plictisi teribil și sigur nu vrei să se întâmple așa ceva.
 • Oferă-i spațiu și nu îi cere să îți spună cuvinte dulci – îi place să facă doar ce simte pe moment și vrea ca totul să vină de la sine. Nu suportă lucrurile programate și nici nu va face vreodată ce i se cere.

Pare un bărbat complicat, nu-i așa? Cu răbdare îl poți îmblânzi și îl poți face să fie doar al tău. Încearcă să ții cont de toate detaliile pe care le-ai aflat și relația voastră va fi perfectă.

Citește și: Cum să ai o relație fericită cu un nativ Săgetător

Surse articol: PopularastrologyWikihowMensvariety

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie
Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.