Horoscop
Înapoi la

Berbecul dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre această zodie, dar nu o să-ți spună

Berbecul dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre această zodie, dar nu o să-ți spună

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Cine nu și-ar dori să știe mai multe despre una dintre cele mai controversate zodii? Până la urmă, dacă vrei să te iubești cu un Berbec sau să-i fi prieten/ă, cu siguranță că ți-ai dat seama deja că ai cale lungă de bătut până să îi intri în inimă. 

Energic, uneori prea optimist și deosebit de generos, Berbecul ți-ar putea schimba viața în adevăratul sens al cuvântului. El are puterea de a motiva pe absolut oricine și de a te îndruma cu ușurință către calea succesului. Este un lider înnăscut, fără doar și poate, dar nu poate renunța nicicum la impulsivitate. Ideal ar fi să încerci să nu îl rănești vreodată, deoarece ar putea găsi cele mai diabolice moduri de a se răzbuna. Nu are obiceiul de a-și scoate colții, însă în situații limită vrea să aducă aminte tuturor cine este șeful. Până la urmă, chiar el este fruntașul zodiacului, așa că nici nu este de mirare că se situează pe primul loc în toate.

Ilustrație cu semnul zodiacal al Berbecului

Este clar că și Berbecul, ca oricare altă zodie, are și părți bune și părți rele. Haide să desoperim împreună cele mai mari secrete ale încăpățânatului Berbec în rândurile de mai jos!

Tot ce trebuie să știi despre Berbec

 1. Este un lider înnăscut și știe să preia conducerea. Nu este un secret faptul că berbecul este liderul tuturor, până la urmă nu degeaba este în vârful zodiacului! Această zodie posedă trăsături puternice de conducere și știe întotdeauna când și cum să preia frâiele. În general, prosperă în orice poziție de comandă și are capacitatea de a-și îndruma echipa către victorie.
 2. Este de-a dreptul neînfricat. Da, așa este, Berbecii nu au nicio frică. Ei sunt incredibil de puternici și ultra-rezistenți și nu se tem de pericol. Berbecul este unul dintre cele mai curajoase semne zodiacale și nu face niciodată un pas în spate atunci când este amenințat. Face față provocării cu ușurință și abordează direct orice situație, oricât de neplăcută ar fi ea.
 3. Este foarte spontan și deloc previzibil. Niciodată nu poți știi ce urmează să facă un Berbec! El este atât de imprevizibil și spontan încât relația cu aceasta ar putea fi o adevărată aventură. Pur și simplu nu ai putea prezice niciodată ce se întâmplă, dar vei uita pentru totdeauna plictiseală.
 4. Este rebel și face doar ce vrea el. Deloc surprinzător! Nu-i așa? Berbecii sunt creaturi extrem de independente, cu o tentă puternică de rebeliune, cărora nu le place să li se zică ce să facă. Ei preferă să facă tot ce vor... așa cum vor... doar când vor.
 5. Este simplu și direct. Nativul născut în semnul Berbecului este cu adevărat simplu și foarte direct. Da, este și încăpățânat, dar asta nu înseamnă că îi place să complice lucrurile. Atunci când se simte mințit sau înșelat, Berbecul te va readuce cu picioarele pe pământ, iar mai apoi își va lua la revedere de la tine fără alte drame.
 6. Este loial. Berbecul este și va fi întotdeauna cel mai loial prieten sau partener al tău. Până la sfârșitul sfârșiturilor. Nu se poate altfel. Atunci când o persoană născută în zodia Berbec ține la tine, poți fi sigur/ă că vei primi toată onestitatea și fidelitatea sa.
 7. Are o opinie în legătură cu orice și vrea să-și facă vocea auzită. Fie că vrei sau nu, tot va trebui să asculți părerea Berbecului. Deține cunoștințe în absolut orice domeniu și tocmai de aceea vrea să-și facă vocea auzită. Este sincer și extrem de vocal și refuză să se lase intimidat de alții.
 8. Poate fi cea mai dulce persoană din lume... sau cel mai tragic coșmar al tău. În general, cei născuți în zodia Berbec nu intră în conflicte și preferă să evită cu orice preț drama. Dacă îi oferi și îi arăți respect, o va face și el la rândul său. În schimb, dacă vei încerca să îi îngreunezi viața, cel mai probabil că te va face să regreți acest lucru. Chiar o va face.
 9. Este foarte competitiv. Berbecii sunt recunoscuți pentru caracteristicile lor competitive cu un motiv anume. Ei sunt niște oponenți înverșunați care nu sunt dispuși să se dea vreodată bătuți. Dacă te gândești să provoci vreodată un Berbec, mai bine te-ai răzgândi... Nu se va lăsa ușor!
 10. Este extrem de sensibil. Nu te gândi vreodată să te joci cu inima unui Berbec pentru că el este extrem de sensibil și ar putea suferi mult din cauza asta. Chiar dacă este o creatură puternică din multe puncte de vedere, picioarele sale se înmoaie în fața iubirii.
 11. Este nerăbdător. Nativii Berbeci pot fi incredibil de nerăbdători și devin frustrați atunci când cineva îi face să aștepte. Având o personalitate atât de agitată, ei simt nevoia să fie mereu în mișcare și nu pot accepta în jurul lor persoane care îi încetinesc.
 12. Este distractiv. Multora le place să se strângă în jurul Berbecilor pentru că știu că ei sunt sufletele petrecerii. Datorită naturii lor energice și entuziaste, ei sunt capabili să transforme chiar și cel mai plictisitor eveniment într-un haos absolut, dar extrem de distractiv.
 13. Urăște rutina și plictiseala. Berbecului îi este extrem de greu să îndeplinească sarcini plictisitoare și repetitive. Are nevoie constantă de divertisment și vrea să facă doar activități care îi bucură cu adevărat sufletul.
 14. Este impulsiv. E clar că nu vrei să te pui cu un Berbec! Atunci când se supără pe cineva, acesta pare că ia foc și este capabil să distrugă totul în jurul său. Este extrem de impulsiv și nu-și poate controla furia.
 15. Este extrem de motivat. Cei născuți sub semnul Berbecului sunt persoane extrem de motivate care se gândesc constant la succes. Au planuri mari cu existențele lor și nu acceptă să trăiască vieți simple, mediocre.
 16. Nu se teme să își asume riscuri. Este cu adevărat îndrăzneț și curajos, iar asta înseamnă că nu îi e frică să își asume noi riscuri, oricât de hazardate ar fi acestea. Este foarte sigur pe propria persoană și se bazează întotdeauna pe forțele sale.
 17. Are o atitudine optimistă. Berbecul vede întotdeauna doar partea plină a paharului și nu adoptă niciodată o atitudine negativistă. El este un optimist înnăscut și speră doar la lucruri bune, chiar dacă în ochii altora ar putea părea puțin cam visător și chiar naiv.
 18. Nu acceptă negativismul în jurul său. Cu o personalitate atât de pozitivă, nici nu ar putea vreodată să accepte să fie înconjurat de energie negativă. Acesta vrea să își petreacă timpul doar cu persoane optimiste și blânde, în niciun caz cu cele care doar îi critică și judecă pe alții.
 19. Este o sursă de inspirație. Persoanele născute în zodia Berbec sunt lideri înnăscuți și emană în mod inconștient această energie specifică. Oamenii iau deseori Berbecul drept exemplu și îl consideră o sursă pură de inspirație și motivație.
 20. Funcționează după principiul „totul sau nimic” în iubire. Este simplu! Berbecii au capacitatea de a iubi extraordinar de mult și de a se oferi în totalitate persoanelor pe care le îndrăgesc. Dacă nu poți face același lucru pentru un Berbec, mai bine nu ai încerca să începi o relație cu acesta. Nu va accepta niciodată mai puțin decât merită.
 21. Este extrem de grijuliu și generos. Atâta timp cât nu îl trădezi, Berbecul este dispus să treacă peste absolut orice și să îți ofere toată grija și generozitatea sa. O face în mod necondiționat și nu așteaptă nimic la schimb. Este un partener blând, dar și un prieten de nădejde.

Tu ce crezi? Ai vrea să mai adaugi și alte caracteristici ale Berbecului în această listă?

Citește și: De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Berbec

Surse articol: Zodiacfire, Timesofindia, Zodiactalks

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.