Horoscop
Înapoi la

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Berbec

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Berbec

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Patronată de planeta Marte și ambițioasă din cale afară, această zodie născută sub elementul Focului are mai multe de oferit decât lasă să se vadă la prima vedere. Berbecul este un lider înnăscut și știe mereu să spună o vorbă bună atunci când trebuie.

Când vine vorba despre rolul de partener, se schimbă datele problemei. Noi îți arătăm câteva motive pentru care nu ar trebui niciodată să te îndrăgostești de un Berbec. Îți va da lumea peste cap și va încerca să te schimbe încă din secunda în care te-a cunoscut. Îți va spune în față când nu ai dreptate, când îl vei supăra, nu va ezita să țipe la tine. Nu se va abține doar pentru a te face să te simți confortabil. 

Un Berbec se va pune întotdeauna pe primul loc. S-ar putea să sune egoist, dar dragostea pentru sine este mai importantă decât cea pentru ceilalți. Arată mereu că este stăpân pe situație și este atât de încăpățânat, încât nu va accepta ajutorul nimănui. "Eu, eu, eu! Doar EU știu cel mai bine!" - cam așa ar suna motto-ul după care își ghidează viața Berbecul.

Nu iubi un Berbec pentru că...

Se plictisește foarte ușor. De situații, obiecte, chiar și persoane. Nu își va dori să meargă la același restaurant în fiecare weekend sau să urmească un film în repetate rânduri. Devine agitat când rămâne în același loc și când în viața lui apare monotonia sau rutina. Nu te îndrăgosti de un Berbec pentru că va fi brutal de sincer cu tine. Mulți oameni preferă o minciună frumoasă în loc de un adevăr dur, dar nu este și cazul său. 

În plus, te va împinge mereu să ieși din zona ta de confort. Berbecul vrea întotdeauna să încerce lucruri noi și își dorește ca și partenerul să gândească la fel. Fie că este vorba despre localuri, mâncăruri sau aventuri noi. Vrea să exploreze lumea. Vrea să vadă tot ceea ce este de văzut. 

Citește și: De ce ți-e frică să iubești, în funcție de zodia ta

Pentru un Berbec nimic din ceea ce faci nu va fi niciodată suficient. Va vrea mereu mai mult. Mai multă atenție, mai multă afecțiune, mai multe săruturi. Este într-o căutare nesfârșită a fericirii absolute. Nu te îndrăgosti de un Berbec pentru că va face mereu lucruri neașteptate și spontane. Poate să îți trimită un mesaj la trei dimineața că pleacă într-o excursie sau că a decis să facă un salt cu parașuta. Va face lucruri îndrăznețe fără să se gândească de două ori. 

Te va exaspera cu trăirile sale diverse. Fiecare dispoziție pe care o are este la extreme. Dacă este fericit îți va vorbi continuu despre cât de bine de simte, pe când atunci când este trist nu va părăsi patul pentru două zile. Nu te îndrăgosti niciodată de un Berbec pentru că este foarte gelos, mai ales dacă vorbești despre un fost partener. Ori de câte ori te uiți la altcineva sau îi acorzi mai multă atenție decât lui. Va vrea întotdeauna să fie pe primul loc în viața, inima și mintea și sufletul tău. 

Nu te îndrăgosti niciodată de un Berbec pentru că nu se sfiește să își arate afecțiunea în văzul tuturor. Este genul care te sărută în public sau care nu vrea să meargă pe stradă fără să te țină de mână. Pe de altă parte, Berbecul este foarte copilăros și te va ajuta să te conectezi cu spiritul tău ludic. O să te tachineze ca pe un copil mic pe terenul de joacă. Te va face să răzi în hohote și să uiți, pentru câteva momente, de responsabilitățile vieții de adult. 

Nu te îndrăgosti niciodată de un Berbec, pentru că te va face să te simți puternic, îndrăgostit nebunește și viu. Te va iubi în cel mai pasional mod cu putință, așa cum nu ai mai fost iubit până atunci. Dacă ajungeți la despărțire nu vei reuși niciodată să îl uiți. Nu vei dori niciodată pe altcineva în viața ta. Iubirea unui Berbec lasă urme adânci și va fi mereu un termen de comparație în viitoarele tale relații.

Surse articol: ThoughtCatalog / Astrology-Zodiac-Signs / Allure.com

Surse foto: istock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (164)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.