Horoscop
Înapoi la

Binevoitoarele zodiacului. Femeile care lucrează pentru karmă

Binevoitoarele zodiacului. Femeile care lucrează pentru karmă

Ionelia Olteanu

Prezența anumitor persoane în viața fiecărui om se dovedește a fi extrem de benefică. Există femei care constituie o adevărată binecuvântare pentru cei din jurul lor și care sunt construite pentru a le face doar bine. Lecțiile pe care acestea le oferă sunt foarte valoroase și reprezintă baza celor mai frumoase experiențe.

Bazându-ne pe mitologia greco-romană care scoate la iveală zeițe puternice și mânate de dorința de a face dreptate în lume, cu orice preț, am identificat trei zodii de femei care au o influență puternică pentru cei din jur și care lucrează pentru karmă.

femeie frumoasa

Denumite Furii în mitologia romană sau Erinii, în cea greacă, aceste zeițe: Alecto, Tisifone și Megara, trăiau în adâncul pământului și ieșeau la suprafață atunci când trebuia să îi urmărească pe răufăcători și să îi pedepsească. Pe lângă denumirea de Furii sau Zeițele Răzbunării, acestora li se mai spunea și Binevoitoarele, datorită misiunii lor justițiare. La fel ca Furiile, cele trei semne zodiacale ar face orice pentru a vedea înfăptuită dreptatea.

Iată care sunt binevoitoarele zodiacului:

Berbec

Nativele zodiei Berbec sunt pline de curaj și nu se dau în lături de la nimic. Sunt capabile să înfrunte situațiile-limită de fiecare dată cu aceeași tărie, ceea ce le face să se afle printre temerarele zodiacului. De cele mai multe ori, viața reprezintă o competiție pentru ele, așa că o tratează ca atare, excelând în domeniile în care activează.

Femeile născute în zodia Berbec dețin rezistență psihică și o inteligență ascuțită. Acest lucru le permite să iasă din orice impas și chiar să îi ajute și pe cei din jur care se află în nevoie. Dau dovadă de sânge rece atunci când ajung în situații complicate și sunt capabile să facă orice pentru a împiedica răul să iasă învingător.

Tot ceea ce obține această femeie se datorează eforturilor și muncii intense pe care a depus-o constant. Este extrem de echilibrată și a învățat din experiențele trecute cum să se ferească de excese. Gândirea pozitivă o ajută să atragă norocul de partea sa, astfel că are parte de armonie și dragoste.

Gemeni

Femeia Gemeni este extrem de comunicativă și prietenoasă, ceea ce o apropie de oamenii din jur. Știe cum să se facă ascultată și are o încredere în sine crescută. Simțul umorului dezvoltat o ajută să treacă peste momentele dificile, ceea ce o ajută să își facă prieteni.

Stăpânește foarte bine arta negocierii, astfel că nativa născută în zodia Gemeni are un succes nebănuit la afaceri. Prezența răului în viața ei scoate la iveală o latură puternică pe care ceilalți nu ar fi văzut-o în alte circumstanțe. Va face orice este posibil pentru ca viața ei și a celor din jur să fie una cât mai frumoasă și armonioasă, astfel că, dacă se simte amenințată poate lua măsuri drastice.

Scorpion

Nativele în Scorpion au fost înzestrate cu karma păcii interioare. Trecutul tumultos pe care l-au avut și destinul dramatic, plin de sacrificii, pierderi și suferințe le-a ajutat să își găsească pacea interioară și să ajungă la un echilibru mult dorit.

Se folosesc de orice este nevoie pentru a-și atinge scopurile și nimic nu le va sta în cale ca să ajungă acolo unde își doresc. Cu toate acestea, maturitatea lor nu le permite să se joace cu oamenii, ci preferă să colaboreze pentru binele tuturor. 

Ca urmare a corectitudinii ei, femeia Scorpion are parte de o susținere totală din partea celor din jur, astfel că dragostea și prietenia vin la ea, fără să le ceară. Este persoana la care oricine găsește alinare și care știe să ofere un sfat ori de câte ori este nevoie. Este rolul principal pe care îl joacă în viața celor din jur. Datorită rațiunii și spiritului ei justițiar, este unul dintre cei mai buni ”judecători” atunci când în grup intervine un conflict și toți cunoscuții se bazează pe modul în care ea împarte dreptatea. 

Aceste trei zodii de femei puternice au capacitatea de a fi o adevărată binecuvântare pentru cei din jur, așa cum erau și zeițele din mitologia greco-romană pentru popor.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Cât de bună este karma ta?
Incepe quiz
Cât de bună este karma ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (32)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.