Horoscop
Înapoi la

Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”

Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”

Lorena Pintilie

Orice relație are suișuri și coborâșuri, unele mai line și altele mai abrupte, dar oricâte și oricum ar fi acestea, de obicei se va găsi o cale de mijloc pentru a merge mai departe. Din păcate însă, uneori nu se mai poate ajunge la vreun compromis. Fiecare persoană are limitele ei, pe care și le cunoaște extrem de bine, iar valorile pe care se bazează se reflectă inclusiv în relațiile noastre amoroase. Care a fost momentul în care ai spus: „până aici, nu are rost să mai continui”? Sau „ai întrecut limitele pe care ți le-am comunicat încă de la început, iar eu nu tolerez așa ceva”? Nu există persoane care să nu aibă delimitări când vine vorba de iubire sau un punct de care simte că nu poate sau nu vrea să treacă. Ei bine, se întâmplă ca aceste limitări pe care le avem să ne fie dictate, de cele mai multe ori, de semnul zodiacal sub care ne-am născut. Da, se pare că ne influențează modul în care ne raportăm la relațiile noastre amoroase.

Pe premisa „Nu-i poți cere soarelui mai multă lumină sau ploii mai multă apă”, toți avem limitele noastre și ne dorim să fie respectate de către partenerii noștri, dar știm că uneori, din păcate, nu se poate. Desigur, sunt aceia dintre noi care ar merge până-n pânzele albe pentru persoana iubită și luptă pentru el/ea până la ultima picături de iubire sau răbdare. Totuși, care este momentul în care cedezi și ajungi la concluzia că „nu se mai poate, mai bine ne oprim aici”?

BERBEC

Voi lupta pentru tine până vei deveni indiferent

Berbecii pun foarte mult accent pe tot ceea ce înseamnă sentimente și pasiune, iar reciprocitatea din acest punct de vedere este vitală pentru o relație puternică și stabilă cu ei. Aceștia au nevoie să se simtă extrem de iubiți, apreciați și doriți (totul fiind reciproc deoarece un Berbec nu se poate lăsa iubit dacă nu o face și el la rândul său). Dacă la un moment dat în relație iubirea dispare, iar grija și respectul nu își mai fac simțită prezența, atunci relația este pe moarte, iar cei născuți sub această zodie vor renunța la luptă, lăsând totul în bătaia vântului.

TAUR

Voi lupta pentru tine până vei profita de mine

Persoanele născute în zodia Taur sunt extrem de devotate partenerului și consideră că dacă își pun sufletul pe tavă și luptă din răsputeri pentru partenerul său acest lucru îi va apropia și mai tare de cel iubit. Dar toate au o limită, iar pentru ei este atinsă atunci când simt că începi să profiți de bunătatea și dăruința lor. Taurii au nevoie de o persoană care să aprecieze eforturile lor și să verbalizeze acest lucru, pe când, dacă simt vreo urmă de nonșalanță se pot detașa repede și ușor și pleacă fără să ezite din acea relație.

GEMENI

Voi lupta pentru tine până mă vei insulta

Fiind niște persoane destul de libertine, Gemenii nu pun accent pe foarte multe reguli, însă pentru ei este extrem de important respectul. Aceștia se așteaptă de la tine să fii respectuos, chiar și atunci când vă certați sau sunteți supărați pe ei. Dacă îți scapă printre dinți vreun cuvânt urât la adresa lor, atunci fii sigur că i-ai pierdut pe vecie. La orice semn de „nesimțire” nativii Gemeni se ridică, îți întorc spatele și pleacă. Merg pe premisa „eu nu stau să fiu călcat în picioare”, chiar dacă a fost vorba doar de o mică divergență.

Horoscopul dragostei, săptămâna 20 – 26 martie: un nou început va pune capăt singurătății! Nativii au șansa să-și descopere adevăratele suflete pereche

RAC

Voi lupta pentru tine până când altcineva îți va atrage atenția

Cei născuți în zodia Rac, sentimentali și emotivi din fire, vor rămâne alături de persoana iubită atât timp cât disponibilitatea emoțională îi va permite acest lucru. Adică, dacă îți deschizi sufletul doar către ei și îți lași emoțiile în grija lor vei avea parte de reciprocitate și transparență. Însă, totul se termină în momentul în care intervine o altă persoană, iar atenția ta se îndreaptă și spre aceasta. Nu ne referim neapărat la infidelitate, ci la împărtășirea lucrurilor personale și a sentimentelor. Racii urăsc competiția și se retrag în momentul în care văd că partenerul lor prinde drag de o altă persoană.

LEU

Voi lupta pentru tine până te vei purta urât cu familia sau prietenii mei

Familiști din fire, persoanele născute sub semnul Leului se feresc de persoanele superficiale care tind să fie nesimțite cu cei din jurul lor. Dacă îi rănești s-ar putea să scapi basma curată după ce îți ceri scuze, dar dacă greșești față de un membru al familiei sale, sau al unui prieten bun, atunci ia-ți la revedere! Leii nu tolerează gesturile impertinente față de cei dragi din anturajul său. Poți să fii cel mai bun și corect față de el, în momentul în care ai călcat strâmb în fața mamei, surorii sau prietenului bun al unui Leu, totul se șterge cu buretele și ești poftit spre ieșire. Așa că, ai grijă!

FECIOARĂ

Voi lupta pentru tine până când tu te vei opri din a lupta pentru mine

Dezinteresul îi deranjează cel mai mult pe cei născuți în zodia Fecioară. Loiali și luptători, aceștia respectă foarte mult persoanele care se zbat pentru persoana iubită, la fel cum ar face-o și ei. Dar dacă nu te „încadrezi” în această tipologie a luptătorului, atunci nu te aștepta să fii într-o relație stabilă cu un nativ Fecioară. De ce? Pentru că ei niciodată nu își vor coborî standardele pentru o persoană care nu știe să lupte pentru iubire. Dacă efortul vine doar din partea lor, atunci poți să îți iei „adio”, nu vor sta alături de o persoană delăsătoare.

BALANȚĂ

Voi lupta pentru tine până când vei tot repeta aceleași greșeli

Perfecționiști din fire, nativii din zodia Balanță au o afinitate pentru persoanele inteligente care se descurcă în orice fel de situație și care învață din greșeli fără să le mai repete. Pe când, un om lipsit de principii, care repetă aceeași greșeală la nesfârșit îi provoacă Balanței repulsie. Cum să nu fi în stare să înveți din propriile greșeli? Cum să repeți aceeași prostie de atât de multe ori știind că îl rănești pe celălalt? Nu te fofila prea mult pe lângă ei și trezește-te la realitate dacă vrei o relație serioasă cu un nativ Balanță, căci nu va sta în spatele tău să te ridice și după a 100-a oară în care ai făcut aceeași prostie.

Cuplu nefericit pe plajă la apusul soarelui

SCORPION

Voi lupta pentru tine până când îmi vei strivi încrederea

Scorpionii tind să umble ca pe ace prin relație, fiind mereu precauți și atenți la semnalele celor din jur și au nevoie de o asigurare constantă că persoana iubită are doar intenții bune în suflet. Mereu cu garda ridicată, Scorpionii analizează mereu terenul pe care se află, nu cumva să fie răniți. Nu încerca, sub nicio formă să îi minți sau să ascunzi adevărul de ei, căci la primul semn de neîncredere, își vor lua tălpășița fără să mai aștepte vreo explicație din partea ta.

Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie

SĂGETĂTOR

Voi lupta pentru tine până când nu voi mai fi pe lista ta de priorități

Săgetătorii sunt niște oameni foarte muncitori, iar atunci când se află într-o relație sunt dispuși să depună orice efort ca să mențină relația intactă. Dar, dacă partenerul lor îndrăznește să pună în vârful listei de priorități alte aspecte față de relație, atunci interesul lor se pierde treptat și vor pleca fără să stea pe gânduri. Nimic nu este mai dureros pentru un Săgetător decât să se simtă uitat și nebăgat în seamă.

CAPRICORN

Voi lupta pentru tine până când vei începe să ascunzi adevărul de mine

Cei născuți în zodia Capricorn sunt niște lideri înnăscuți și le place la nebunie să rezolve problemele care se ivesc. Dar nu va ști să rezolve o problemă dacă nu știe că există, nu? Deși sunt niște persoane destul de tehnice, Capricornii au nevoie de multă comunicare pentru a face o relație să funcționeze în cei mai buni parametri. Pe când, dacă perechea acestuia îi ascunde adevărul, acesta nu va putea face ca lucrurile să meargă bine, iar relația se va duce de râpă într-un timp foarte scurt.

VĂRSĂTOR

Voi lupta pentru tine până când mă vei pune să aleg între tine și visele mele

Vărsătorii vor să aibă lumea la picioare! Sunt extrem de ambițioși și muncitori. Tocmai de aceea și visele lor sunt pe măsură, iar dacă cineva stă între ei și scopurile lor, fii sigur că lucrurile n-o să iasă roz. Vărsătorii caută relații sănătoase în care partenerul să îi ajute să își atingă țelurile și să îi încurajeze constant. Dacă nu au parte de așa ceva, Vărsătorii se vor retrage diplomat din relație și se for concentra pe planurile lor fără regrete.

PEȘTI

Voi lupta pentru tine până când vei vrea să pleci

Pentru un nativ din zodia Pești iubirea nu înseamnă să „te țin lângă mine”. Pentru ei dragostea adevărată este aceea în care pui fericirea partenerului mai presus de orice, iar dacă asta înseamnă inclusiv să-l lași pe cel de lângă tine să plece, atunci exact asta va face. Dacă te simți cu adevărat pregătit să ieși dintr-o relație, ar trebui să ști că o astfel de persoană te va lăsa să pleci fără să pună prea multe întrebări, nu o fac din dezinteres, ci chiar din contră, pentru că preferă să te știe fericit lângă altcineva decât nefericit lângă ei. Conștienți de faptul că fericirea nu depinde de cel de lângă tine, nativii din zodia Pești se pot detașa rapid de partener dacă cel din urmă nu își dorește să continue relația cu ei. Uneori e mai bine să pui punct acolo unde nu se potrivește virgula.

Așadar, ai aflat care sunt limitele fiecărei zodii și cât de mult sau puțin sunt nativii dispuși să lupte pentru iubire. Tu ce părere ai, te-am nimerit?

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Collective World

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.