Horoscop
Înapoi la

Cât iei la bac în funcţie de zodie

Cât iei la bac în funcţie de zodie

Ionelia Olteanu

Dacă te numeri printre adolescenţii care se pregătesc intens pentru examenul maturităţii, trebuie să ştii că zodia în care te-ai născut poate avea o oarecare influenţă în ceea ce priveşte nota pe care o vei obţine. Important este să crezi în tine şi în faptul că vei reuşi să promovezi, dar şi să fii optimist.

Iată ce rezultate vei avea la examen, în funcţie de zodia în care te-ai născut, dar şi ce pericole te pândesc în această perioadă importantă din viaţa ta. Ţinte minte: dacă astrele nu îţi sunt favorabile, poţi schimba oricând ceea ce îţi dictează. Până la urmă, destinul este în mâinile tale şi trebuie să profiţi de lucrul acesta.

carte astronomie

Berbec

Dacă eşti născut în zodia Berbec, atunci ai parte de foarte multă susţinere în lunile iunie-iulie. Totuşi, eşti mai pripit din fire şi poţi face greşeli din cauză că te grăbeşti. Pentru a evita orice fel de problemă, trebuie să te gândeşti bine înainte la răspunsurile pe care vrei să le dai.

Taur

Sensibilitatea care îi caracterizează în general pe nativii zodiei Taur trebuie temperată în această perioadă, pentru că pot ceda oricând din punct de vedere nervos. Deşi nu sunt vorbăreţi defel, aceştia nu trebuie să se îngrijoreze în ceea ce priveşte examenele orale, pentru că vor avea succes. Dar trebuie să fie atenţi după ce termină cu examenele, pentru că vor avea un blocaj care nu trebuie să îi încurce la admiterea la facultate.

Gemeni

Gemenii au parte de o reuşită absolută anul acesta. Sunt vedetele acestui an, în sensul pozitiv, pentru că beneficiază de susţinere şi creativitatea lor funcţionează la maximum. Examenele ar trebui să fie o nimica toată pentru ei. Dacă dau examen la matematică, le va merge excelent şi se vor descurca de minune.

Rac

Racii se confruntă cu probleme de comunicare. Se pare că problemele pe care le-au avut în ultima perioadă îi vor întoarce pe dos şi le pun concentrarea la încercare. La examenele scrise nu vor avea probleme, însă la oral trebuie să se concentreze foarte mult. Ar fi bine să îşi structureze ideile pe o hârtie înainte şi să nu se grăbească. Este important să îşi menţină calmul şi să arate că s-au pregătit temeinic pentru examen.

Leu

Deşi sunt tentaţi să spună din start că ştiu să rezolve tot, Leii trebuie să fie calculaţi, să stea să analizeze bine înainte să se apuce de scris. Semnele de foc sunt caracterizate de nerăbdare şi asta poate să le afecteze şansele de reuşită, ceea ce le-ar da peste cap complet. Totuşi, vor reuşi să facă faţă emoţiilor de moment şi se vor bucura la sfârşit de reuşită.

Fecioară

În zilele de dinaintea examenului, nativii din Fecioară trebuie să acorde mai multă atenţie alimentaţiei, să nu ajungă la examen cu indigestie. În ceea ce priveşte reuşita, nu ar trebui să existe vreo problemă. Aceştia vor lua toate examenele cu brio.

fata cu carti

Balanţă

Nativii zodiei Balanţă sunt echilibrați şi mult mai creativi. Au un înger păzitor care veghează asupra lor. Nu este recomandat „să îngraşe porcul în ajun”. Trebuie să aibă mare grijă la modul în care se îmbracă, să nu poarte ţinute sfidătoare, pentru că acest lucru nu va fi deloc apreciat în contextul acesta.

Scorpion

Scorpionii sunt înzestraţi cu darul de a învăţa mai repede decât oricine. Nu este recomandat să încerce să copieze sau să îi ajute pe alţii, pentru că vor fi pedepsiţi. Sunt sfătuiţi să se ocupe de propria lucrare şi să o ducă la capăt fără incidente. 

Săgetător

În ceea ce priveşte examenul, nu ar trebui să îşi facă griji. Trebuie doar să fie atenţi la ce mijloace de transport folosesc pentru a se duce la şcoală sau atunci când coboară din metrou ori tramvai. Nu vor acorda prea multă atenţie acestor lucruri, fiind cu gândul la examen, şi pot avea neplăceri. Altfel, nu trebuie să se sperie.

Capricorn

Punctul lor forte este matematica, aşa că ar trebui să facă faţă cu brio. Deşi pot avea nişte sensibilităţi digestive, acest lucru nu se va accentua şi nu le va provoca o stare de rău. Vor face faţă cu succes în special la probele reale, care vor fi favorizate.

Vărsător

Asemănători Scorpionilor, nativii din Vărsător nu pot să tacă nici măcar la examen. Dacă vor nimeri un profesor mai dur, riscă să fie daţi afară dacă vorbesc mai mult decât trebuie. Sunt sfătuiţi să nu se grăbească şi să citească de mai multe ori înainte să scrie ceva, pentru că există riscul să se încurce în informaţii din cauza grabei.

Peşti

Nu vor avea probleme cu examenul, deşi vor face faţă cu greu. Este un fel de prag-limită pentru ei, pentru că se epuizează foarte uşor şi acest efort îi poate slăbi. Le este recomandat să îşi adune forţele şi sigur vor reuşi să treacă examenele cu brio.

Indiferent ce zodie eşti, este foarte important să îţi menţii calmul în astfel de situaţii şi să fii atent la cerinţe!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cât iei la Bacalaureat?
Incepe quiz
Cât iei la Bacalaureat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Zodiile care își blesteamă fostele iubiri