Ce rezultate o să ai la BAC în 2016 în funcţie de zodie

Luni, 11.07.2016
de Andreea Marinescu

Nota de la BAC depinde desigur, de cunoştinţele pe care le-ai acumulat învăţând şi, într-o oarecare măsură, de norocul de care ai avut parte la subiecte, dar semnul astrologic îşi spune şi el cuvântul: el poate decide de ce trecere te bucuri la corector, dar şi consecvenţa cu care ai abordat învăţatul!

Noi îţi urăm succes, note mari şi perspective fructuoase, dar te invităm totodată să te amuzi consultând perspectiva astrologică asupra rezultatelor la BAC 2016 în funcţie de zodie!

Ce rezultate o să ai la BAC în 2016 în funcţie de zodie

Berbec

La câtă energie ai, treci cu siguranţă... la sport! Nu vei avea parte de aceleaşi rezultate fulminante şi la celelalte materii, pentru că lipsa de stare te-a împiedicat să stai acasă, cu burta pe carte. La cât de frumos e afară, mai că îţi înţelegem indisciplina, dar, din păcate, tu ai adoptat această atitudine pe tot parcursul liceului, motiv pentru care...,este foarte probabil să pici la cel puţin o materie!

,

Taur

Consecvent, calm şi răbdător, nativul din zodia Taur a tocit până nu a mai putut în timpul anului şcolar, aşa că rezultatele la BAC 2016 nu îl vor lua prin surprindere: a trecut cu brio! Cu toate acestea, nici nu se va bucura de cele mai mari note din clasă, pentru că s-a bazat exclusiv pe ştiinţa dobândită mecanic şi nu a prea dat dovadă de originalitate! Noi îl felicităm totuşi pentru hărnicie!

Gemeni

Nu prea te-ai „omorât” cu învăţatul, mai ales că au existat atâtea tentaţii în această vară! Inteligenţa ta nativă şi-a spus cuvântul, aşa că ai trecut la toate materiile, însă cu note nu prea strălucite! Deşi nu ţi-ai impresionat nici părinţii, nici profesorii cu rezultatele obţinute la BAC 2016, tu eşti cum nu se poate mai mândră de ele şi, ca de obicei, reuşeşti să îi convingi pe toţi să îţi adopte punctul de vedere!

Rac

Deşi te-ai chinuit să înveţi şi cele mai minore detalii din cărţile de istorie, emoţiile şi-au spus cuvântul şi ai dat greş la câteva date semnificative. Nu te ţinem însă în suspans: vei trece examenul de Bacalaureat! Creativitatea ta şi-a spus cuvântul şi ai reuşit să îi impresionezi pe corectori cu întorsăturile din condei, care ţi-au garantat note destul de măricele!

Leu

Păcat că profesorii nu ţi-au putut percepe farmecul şi în scris, pentru că altfel ar fi stat lucrurile în ceea ce priveşte rezultatele la BAC 2016! Dacă firea ta leonină şi şarmul înnăscut te-a ajutat, la oral, să îţi captivezi auditoriul şi să treci cu brio, lucrurile au fost ceva mai complicate la scris ! Deşi te-ai descurcat la limba şi literatura română, ai ceva probleme cu ştiinţele exacte, pe care nu ai răbdarea să le stăpâneşti. Noi mizăm pe un 6 la limită, dar nu îţi garantăm că nu vei aluneca în prăpastia... picatului!

Fecioară

Până la urmă, ce mai contează rezultatele la BAC 2016? Perfecţionistă cum eşti, te-ai asigurat că vei trece cu un profil demn de magna cum laude. Deşi ai mai făcut câteva mici greşeli din neatenţie (nici măcar tu nu te poţi stăpâni perfect), vei trece acest examen important din viaţa ta! Nici nu te stresezi prea tare: eşti mai preocupată acum cu admiterea la facultate şi cu conceperea primului CV din viaţa ta!

Balanţă

Aşa cum îţi e şi firea, la BAC te-ai comportat admirabil... de echilibrat! Ai învăţat cât ai învăţat, te-ai bazat pe inteligenţa ta nativă şi... ai trecut! Nu ai parte de note care să îţi asigure poziţia fruntaşă în clasă, dar nici nu mai contează, important este că ai depăşit primul mare hop din viaţa ta de adult. Acum nu îţi mai rămâne decât să îţi împaci toţi colegii nemulţumiţi şi porniţi pe ceartă!

Scorpion

Mintea ta profundă, aproape mistică, a absorbit informaţiile ca un burete... la materiile care îţi plac! Din păcate însă, examenul de Bacalaureat nu a fost conceput ca să îi facă pe plac Scorpionului, aşa că rezultatele îl pot pune în dificultate! Este destul de probabil să pici la materia pe care o urai cu înverşunare încă din copilărie, dar te vei pune pe treabă sârguincios şi vei lua examenul la toamnă.

Săgetător

Numai dacă nu te-ai fi plictisit de moarte în timpul lecţiilor de geografie! Ai luat decizia de a studia formele de relief în mod practic, mergând să te distrezi cu gaşca la munte şi la mare! Din păcate, decizia nu te-a ajutat prea tare, iar rezultatele de la BAC 2016 îţi vor indica... un nou examen la toamnă! Degeaba eşti tu cea mai frumoasă din zodiac!

Capricorn

Rezultatele de la BAC 2016 te vor supăra peste măsură! Nu, nu vei pica (o fire ambiţioasă şi muncitoare ca tine nici nu ar fi riscat vreodată o asemenea catastrofă), dar nici nu vei lua 10 pe linie! Mai rău, rivala ta din clasă se va poziţiona deasupra ta în clasamentul copiilor cu rezultate excepţionale, ceea ce îţi va provoca o suferinţă cruntă!

Vărsător

Nu e vina ta că rezultatele la BAC nu au fost pe măsura aşteptărilor! Au coincis cu unul dintre cele mai importante proiecte din viaţa ta, care urma să demonstreze existenţa extratereştrilor, a fantomelor şi a creaturilor din „Stăpânul Inelelor”, toate la un loc. Poate că va trebui să îţi reîncerci norocul la toamnă, dar nu îţi pasă prea tare, pentru că până atunci eşti sigură că viaţa ți se va schimba radical.

Peşti

Felicitări, i-ai impresionat pe toţi corectorii la limba română! Eseurile tale le-au brăzdat obrajii cu lacrimi şi i-au determinat să marcheze lucrarea cu apelativul „geniu”. Însă nu la fel au stat lucrurile la matematică! Din păcate, profii nu au privit cu la fel de mult drag „încercările” tale, iar dacă vei trece, o vei face numai datorită norocului pur!

Tu ce rezultate speri să obţii la BAC 2016?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!