Horoscop
Înapoi la

Ce crede EL despre tine când te scanează prima dată, în funcție de zodie

Ce crede EL despre tine când te scanează prima dată, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Poate consideri că apari la fel în ochii oricărui bărbat, dar nu este deloc adevărat. Sunt mulți factori care influențează modul în care te vede cineva, de la potriviri genetice la compatibilități zodiacale. 

Atunci când îl întâlnești pentru prima dată, un tip te ”scanează” după multiple filtre, fie că este vorba de părerea sa generală despre femei, de relațiile pe care le-a avut sau de disponibilitatea sa pentru o legătură romantică. Unul dintre aceste filtre este chiar zodia din care face parte un bărbat.

dating

În funcție de semnul sub care s-a născut, un tip poate observa la tine un anumit detaliu fizic sau senzația generală că ești sexy, o anumită trăsătură de comportament sau un ”condensat” al personalității tale. 

Iată ce crede despre tine un bărbat care te întâlnește prima dată, în funcție de zodia lui. 

Berbecul

Foarte sensibil la frumusețea feminină, Berbecul va observa imediat ce trăsături ai, iar fața ta este prima la care se uită cu atenție. Atras mai ales de femeile active și pasionale, va înregistra cât ești de energică, de deschisă și dornică de aventură. În funcție de aceste amănunte, te va clasifica imediat ca o femeie pe care vrea s-o cucerească sau ca una care îi este indiferentă. 

Taurul

Dornic mai degrabă de relații stabile, decât de aventuri de o noapte, bărbatul Taur va observa dacă flirtezi cu alți tipi, dacă ești foarte cochetă și sofisticată. Va  fi fascinat de ochii și formele tale, dar nu va face un pas în plus către tine, dacă pari mult prea disponibilă, pentru că nu vrea să te împartă cu alți bărbați. 

Gemenii

Bărbatul Gemeni are două slăbiciuni: femeile foarte frumoase sau foarte deștepte. Ideal ar fi să găsească o femeie care îmbină ambele trăsături și îl stimulează atât din punct de vedere fizic, cât și intelectual. Chiar dacă o femeie nu are o frumusețe ieșită din comun, ea îi va atrage imediat atenția nativului Gemeni dacă spune o replică sclipitoare sau vorbește despre lucruri care îl pasionează și pe el. 

Racul

Un bărbat Rac evaluează o femeie prin prisma emoționalității sale, fiind impresionat chiar de simplul fapt că este femeie. Va observa imediat o femeie sensibilă, își va da seama dacă are anumite puncte vulnerabile și se va transforma în cavalerul ei protector. Fiind, la rândul său, destul de anxios, Racul urmărește cu atenție și impresia pe care el o face asupra unei femei, iar dacă i se pare că aceasta este dezamăgită, de regulă se retrage.

Leul

Leului îi plac femeile strălucitoare, asemeni lui, pentru că numai o femeie cu carismă poate fi demnă de atenția sa. Bărbatul Leu observă imediat acele femei care atrag toate privirile, care par încrezătoare și dezinvolte. Când te vede prima oară, un Leu va evalua frumusețea ta, dar și cât de impunătoare ești și dacă poți ține pasul cu el în ceea ce privește inteligența și prestanța. În plus, va pândi să vadă dacă îl admiri și îi dai importanța cuvenită. 

Fecioara

Un bărbat Fecioară evaluează o femeie după cu totul alte criterii decât alți reprezentanți ai sexului puternic. Nu urmărește să fie extrem de frumoasă și să ia ochii, ci să aibă ceva special și misterios. Nu îl interesează cât de volubilă este, ci cât de serioasă și autentică. Fiind destul de timid și neîncrezător în forțele proprii, bărbatul Fecioară se concentrează mai mult pe impresia pe care el o lasă unei femei și abia mai târziu începe să o descopere și s-o prețuiască. 

pereche

Balanța

Un bărbat Balanță va observa în primul rând cât de sociabilă este o femeie, dacă pare ”de gașcă” și te poți distra cu ea. Bărbatul Balanță  este la fel de încântat să-și facă prietene, ca și să-și găsească o iubită, așa că nu se uită doar la amănunte ce țin de imaginea sexuală. O femeie îl poate cuceri chiar dacă nu este vorba de iubire romantică, doar prin felul ei deschis de a fi și prin calitățile sufletești. 

Scorpionul

Dacă este cineva care să  măsoare din cap până în picioare o femeie gândindu-se numai la sex, acela este bărbatul Scorpion. Un Scorpion observă rapid toate amănuntele care te fac femeie, fie că este vorba de un corp frumos sau o privire plină de dorință. Se spune că bărbatul Scorpion te dezbracă din priviri, deci dacă vrei să știi ce crede despre tine este simplu: totul depinde de cât de mult îl exciți și îi trezești dorința. 

Săgetătorul

Ce evaluează imediat bărbatul Săgetător la o femeie: dacă este disponibilă pentru o simplă aventură sau vrea mai mult decât atât. Pentru că nu are prea des chef de angajamente de lungă durată, un Săgetător caută femei la fel de aventuriere și independente ca și el. Dacă trăsăturile tale sunt plăcute, nu exagerat de frumoase, dacă ești plină de umor și dornică de senzații tari, genul acesta de lucruri le observă prima oară Săgetătorul la tine. 

Capricornul

Seriosul și maturul Capricorn se abține, de regulă, să măsoare o femeie din cap până în picioare, dar așteaptă, în schimb să-i audă primele cuvinte. Adept al discuțiilor și relațiilor profunde, un Capricorn te clasifică imediat ca nefiind demnă de interesul său, dacă spui un lucru care i se pare superficial sau prostesc, dacă te arăți neserioasă sau frivolă. Dacă treci primul ”test”, Capricornul te va privi mai atent, acordându-ți votul său dacă ai un chip interesant, chiar dacă nu ai o frumusețe izbitoare. 

Vărsătorul

Vărsătorul caută femei interesante, nonconformiste și de încredere, așa că acestea sunt calitățile pe care încearcă să le găsească la o primă ”scanare”. Dacă nu simte la tine nevoia de a flirta sau de a-ți evidenția feminitatea, Vărsătorul răsuflă ușurat, pentru că îi convine să vă apropiați, în primul rând, ca prieteni. Totuși, având un simț estetic foarte dezvoltat, bărbatul Vărsător va observa și cât ești de frumoasă, chiar dacă nu pune accent pe acest lucru la o primă întâlnire. 

cunostinta

Peștii

Un bărbat Pești observă imediat tot ceea ce este feminin la tine, de la trăsături până la felul de a fi impresionabil și sentimental. Atunci când ”scanează” o femeie pe care abia a întâlnit-o, un nativ Pești observă cochetăria ei, firea emotivă și disponibilitatea ei de a începe o relație. Femeile care îi dau senzația că sunt mult prea dure sau exagerat de raționale nu îi fac nativului Pești o impresie pozitivă. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui
Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.