Horoscop
Înapoi la

Ce este dispus să facă bărbatul Berbec când vrea o femeie

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă dorești să te simți prețuită sau treci printr-o perioadă în care suferi de lipsa de încredere în tine, atunci relația cu un Berbec este minunată. O personalitate ardentă, sunt puține lucruri pe care nu le-ar face bărbatul Berbec când vrea o femeie.

Cu toate acestea, există și o parte negativă a acestei înclinații spre iubire și pasiune totală în dragoste. Află de mai jos care sunt punctele pozitive și negative ale acestui nativ într-o relație, dar și care sunt cele mai bune compatibilități cu bărbatul Berbec.

Cum iubește bărbatul berbec?

Sunt puține tabuuri pentru bărbatul Berbec când vrea o femeie. Curajos, masculin, focos, pasional și determinat, nativul e un lider absolut și un amant perfect. Când „i se pune pata” și își ascute competitivitatea, nimic nu va fi încadrat la categoria „imposibil”.

cuplu de indragostiyi

Când iubește, Berbecul poate deveni gentleman-ul tradiționalist perfect. Va deschide ușa pentru tine, îți va oferi geaca lui când îți e frig, te va apăra precum un cavaler din poveștile romantice. Te va adora ca pe o cadână, deși îi poate fi greu să spună marele „te iubesc”. Așa e el, mai degrabă arată decât verbalizează.

De partea cealaltă, bărbatul Berbec va pune și toată pasiunea în dragostea sa. Declarațiile de dragoste nu îi sunt necunoscute și nu numai că îți va promite luna de pe cer, dar e și extrem de aproape să ți-o dăruiască. Poate deveni rapid și posesiv, iar gelozia nu îi e necunoscută când iubește cu adevărat.

O „mică” problemă? Fiind un așa mare „lover”, nativul va căuta aventurile cu sufletul deschis. Este posibil să împartă inima lui cea mare cu mai multe femei. Cu toate acestea, când o găsește pe „aceea”, fidelitatea nu e o noțiune necunoscută pentru el.

Ce face bărbatul Berbec pentru partenera sa?

Pe scurt: totul sau aproape totul. Nativul e genul de bărbat capabil să își facă pașaport pentru iad pentru tine, dar la fel de bine își va rezerva și prima cursă pentru rai în compania ta.

Atunci când iubește cu adevărat, bărbatul Berbec poate ajunge să își idolatrizeze partenera. Te va trata ca pe o zeiță și se va asigura că lumea întreagă știe că ești a lui. Deși nu e neapărat un semn romantic, când se va îndrăgosti, poate recurge și la gesturi de o sensibilitate aparte.

Un alt dar nemaivăzut al acestui semn este abilitatea sa ta de a sprijini și de a te încuraja. Apreciază femeile cu visuri și obiective mărețe și le susține din tot sufletul.

Ce să mai spunem despre pat? Nu sunt fantezii pe care să nu le îndeplinească bărbatul Berbec când vrea o femeie. Deși uneori se poate preocupa exclusiv de plăcerea sa, per total nu vei avea motive să te plângi de el în așternuturi.

Bărbatul Berbec refuzat

Unul dintre secretele zodiei Berbec este că se teme extrem de tare de respingere. Comportamentul încrezător al acestui nativ ascunde de multe ori o nesiguranță puternică, de aceea este indicat să nu te joci cu sentimentele sale. Poți să faci pe misterioasa și inabordabila, pentru că îl vei cuceri mai repede, dar refuză-l de multe ori și va trece cu furie la următoarea femeie care îi atrage atenția.

Când vrea o femeie, bărbatul Berbec nu acceptă din prima respingerea. E posibil să insistent până la iritare, dar odată ce înțelege că nu e locul lui lângă tine, va abandona lupta, nu fără o mică strângere de inimă. Pur și simplu, urăște să piardă.

Un bărbat Berbec refuzat poate de asemenea să ajungă să se comporte copilărește sau chiar imatur. Mai ales când e sigur de victorie și e luat prin surprindere de eșec, e în stare de orice ca să aducă iar trofeul de partea sa.

Bărbatul Berbec căsătorit

Rareori bărbatul Berbec își va schimba comportamentul într-o relație de lungă durată. Lui îi place noutatea, așa că va fi mereu spontan și nu se va lăsa atras în rutină. De aceea, multe cupluri cu Berbeci seamănă cu niște tineri îndrăgostiți chiar și când au bifat zeci de ani unul în compania celuilalt.

Căsătoria trebuie să fie o continuă aventură pentru bărbatul Berbec. Preferă femeile care îi împărtășesc spiritul cutezător și care adoră să facă descoperiri noi, zi de zi: localuri interesante, călătorii exotice sau feluri de mâncare inedite.

Ce mai arată bărbatul Berbec când vrea o femeie? Un apetit sexual nestins. Sexul va reprezenta o activitate intensă și după căsătorie, iar nopțile de pasiune se vor desfășura și când anii din buletin ar descuraja multe alte zodii de la manifestarea intimității.

cuplu in pat

Ce îl atrage pe bărbatul Berbec?

Bărbatul Berbec, când vrea o femeie, se poate dovedi adesea extrem de pretențios. Nu e vorba că e un „cusurgiu”, dar nici nu e îndrăgostit de dragoste, precum alte semne. Iată care sunt calitățile care îl atrag.

Grija față de aspectul fizic. Nativii sunt ființe vizuale, atrași de femeile frumoase. Dar vor prefera întotdeauna o tipă elegantă, atletică, unei păpuși de porțelan care nu știe însă să își valorifice atuurile.

Spirit de aventură. Cum am spus mai sus, dacă îl vei întovărăși în aventurile sale, vei avea mereu loc în inima sa. Nu strică nici să îți placă sportul și să te dovedești la fel de competitivă precum el, fără să îi lezezi însă egoul. E o sârmă subțire, dar una pe care merită să pășești.

Complimentele și încurajările. Intuiește momentele acelea când e nesigur pe el, deși nu o arată, și oferă-i susținerea ta, și te va trata ca pe o regină cu o coroană numai de el văzută.

Umorul. Ca orice zodie de foc, îi place să se veselească și să râdă. Adesea, simțul umorului e mai atractiv pentru acest tip decât un decolteu amețitor (deși nici acesta din urmă nu e de ignorat).

Vânătoarea. O femeie misterioasă și intangibilă, greu de atins, este o tentație irezistibilă pentru acest nativ. Cu cât va trebui să depună mai multe eforturi ca să te cucerească, cu atât va renunța mai greu la tine.

Inteligența. Să nu cumva să crezi că, dacă e o ființă vizuală, Berbecul preferă o fată naivă, fără păreri, alături de el. E ambițios și va cădea la picioarele unei tipe cu minte brici, care are vise la fel de strălucitoare ca ale lui.

Libertate. Femeile independente sunt practic menite unui Berbec. E cazul să prețuiești și tu libertatea, dar să i-o oferi și lui.

Bărbatul Berbec compatibilități

Iată care sunt zodiile cu care bărbatul Berbec va forma cele mai armonioase relații.

Zodii de foc: Leu și Săgetător. Flacăra este de nestins pentru bărbatul Berbec când vrea o femeie. Femeia Săgetător îi împărtășește spiritul de aventură și dorința de libertate, iar Leoaica e cel puțin la fel de ambițioasă și de volubilă ca el.

Zodii de aer: Vărsător și Gemeni. Așa cum e el, atras de nou, bărbatul Berbec va adora personalitatea nonconformistă și dragostea de independență a femeii Vărsător. De partea cealaltă, se va pierde în dezbaterile pasionale alături de o femeie Gemeni, ce afișează intelectualitatea și spiritul de aventură pe care îl iubește nativul nostru.

cuplu pasiune

În ceea ce privește compatibilitatea dintre Berbec și zodiile de pământ și de apă, semnele nu sunt prea încurajatoare. Rutina și stabilitatea pe care o prețuiesc primele îl va plictisi, iar emotivitatea excesivă a celorlalte îl va deranja.

Ce este dispus să facă bărbatul Berbec când vrea o femeie? Aproape totul, după câte am văzut! Vezi și ce lucruri nu ai vrea să afli niciodată despre zodia Berbec! Vezi și care este zodia care își întâlnește bărbatul pe care îl așteaptă de o viață.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Portretul femeii cu care vrea să se căsătorească, în funcție de zodia lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.