Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Ce fel de copil vei avea în funcție de zodia lui

Joi, 13.04.2017

Zodia lui nu va determina doar modul în care va merge relația voastră, ci și personalitatea copiilor pe care îi veți avea. Este bine cunoscut faptul că, în cazul horoscopului, copiii moștenesc mai multe dintre trăsăturile zodiei tatălui. Astfel, cel mic poate lua ce e mai bun de la tată, dar și câteva dintre aspectele negative.

Totuși aceste trăsături nu îi vor defini caracterul micuțului, ci se vor manifesta îndeosebi în copilărie, când acesta va începe să cunoscă lumea și pe el însuși. Sfătuim mămicile să se înarmeze cu multă răbdare și să înțeleagă că, odată cu înaintarea în vârstă, cei mici vor fi mult mai conștienți de comportamentul și de acțiunile acestora.

mama si fiica

Iată ce fel de copil vei avea, în funcție de zodia lui!

Berbec

Dacă jumătatea ta este Berbec, există o probabilitate mare ca cel mic să moștenească din încăpățânarea tatălui. Totuși acest lucru nu ar trebui să te îngrijoreze. Deși vei avea câteva probleme în a-l convinge ce este bine să facă și ce nu, vei vedea că răbdarea ta va da roade. Copilul tău va fi un învingător atât la școală, cât și în viață, datorită ambiției.

Taur

Cu un tătic Taur, poți avea un copil minunat! Deși de mic pare a fi leneș și posesiv, cu o educație bună, lucrurile se pot rezolva. Taurii sunt cunoscuți pentru generozitate și loialitate. Dacă aceste două trăsături vor fi predominante, drumul copilului tău va fi încununat de succes.

Gemeni

Să nu te mire dacă cel mic se va învârti ca un titirez toată ziua prin casă. Cu siguranță va moșteni din energia și curiozitatea tatălui. Deși este posibil să ai probleme cu el la școală din cauza firii neastâmpărate, odată ce va crește, lucrurile se vor schimba. Copilul nativului din zodia Gemeni are o imaginație bogată și o istețime ce îl va ajuta să scape din toate încurcăturile.

Rac

Vei avea un copil adorabil și dragăstos care nu te va scăpa din ochi nici măcar o clipă. Sensibilitatea tatălui va fi transmisă micuțului, dar și firea schimbătoare. Astfel, deși în această clipă poate să fie cu gura până la urechi, în secunda următoare poate să înceapă să plângă din senin. În cazul acestui copil trebuie să ne înarmezi cu multă răbdare și cu o iubire necondiționată pe care să i-o oferi în fiecare moment.

copil suparat

Leu

Copilul tău va fi o mică vedetă încă din prima clipă de viață. Deși, uneori, poate avea o atitudine dominatoare și o încăpățânare inexplicabilă, vei vedea că aceste trăsături se vor diminua cu timpul. Ambiția și încrederea în sine vor fi cele două trăsături moștenite de la tată, care îl vor înălța pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Fecioară

Cu un tată Fecioară, să nu te mire dacă micuțul te va trata cu răceală și indiferență. Este în firea acestor nativi să fie inflexibili și detașați față de oameni. Nu te îngrijora că cel mic nu va avea amici, ci doar că nu va putea să lege relații de prietenie cu toată lumea. Copilul tău va fi printre primii la școală și va fi un investigator sau un cercetător renumit datorită minții sale analitice.

Balanță

Deși tatăl este în zodia Balanței, copilul tău va fi de cele mai multe ori indecis. În aces caz, trebuie să intervii și să îi arăți cea mai bună cale. Copilul Balanței are o fire sociabilă și îi place să se înconjoare de prieteni. Așadar, să nu te mire dacă cel mic va dori să stea mai mult pe afară cu prietenii decât să meargă la școală.

Scorpion

Ar fi bine să îi oferi toată atenția micuțului tău Scorpion, deoarece poate deveni foarte gelos atunci când nu te concentrezi suficient asupra lui. Vei vedea că este foarte isteț și că știe cum să te manipuleze atunci când își dorește ceva. Cel mai bun lucru pe care poți să îl faci în ceea ce privește educația acestui copil este să nu îl răsfeți prea mult, pentru că poate fi foarte răutăcios cu cei din jurul lui.

fetita suparata

Săgetător

În cazul unui copil de Săgetător, trebuie să fii mereu cu ochii în patru. Firea independentă îl va face să nu asculte de sfaturile tale și să ia decizii pe cont propriu. Acest lucru va da naștere unei dorințe de nestăpânit pentru aventură și năzbâtii. Nici dacă îl vei ține din scurt nu vei rezolva nimic. Deoarece este foarte inteligent, va găsi o cale de a te sfida. Încearcă să discuți cu acesta de fiecare dată și să îi arăți unde greșește, deoarece doar așa se va cuminți.

Capricorn

Copilul unui Capricorn poate părea melancolic de cele mai multe ori, însă această percepție este complet greșită. Capricornii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt autodisciplinați și foarte responsabili. În acest sens, cel mic nu îți va ieși din cuvânt și va trata toate aspectele vieții cu seriozitate și răbdare, ca un copil model ce este.

Vărsător

Cu un copil de Vărsător trebuie să fii mereu în alertă. Spiritul rebel și firea încăpățânată a tatălui se pot moșteni, iar în acest sens cel mic poate să fie foarte obraznic. Totuși iubirea față de oameni și devotamentul față de prieteni nu îl vor face să îi rănească pe cei din jurul său. Obrăznicia va fi doar un episod trecător și va deveni mult mai înțelept odată cu înaintarea în vârstă.

Pești

Vei avea un copil adorabil, iar gingășia și sensibilitatea acestuia îl vor face să fie iubit de toată lumea. Totuși este posibil să fie destul de emotiv și să se închidă în el atunci când va crește mai mare. Cu acest tip de copil trebuie să fii deschisă, sinceră și să discuți foarte mult.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!