Horoscop
Înapoi la

Ce fel de vrăjitoare ești, în funcție de zodie

Ce fel de vrăjitoare ești, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fiecare trece prin acea etapă a vieții în care fantazează, în care mintea lui se axează pe latura imaginativă și conturează povești cu ființe supranaturale. Îți amintești cum erau jocurile copilăriei pentru tine și prietenii tăi? Fie că erați zmei, zâne, prințese, vrăjitoare, vârcolaci, sirene sau alte personaje din basme, distracția era în toi și nimic nu vă putea umbri fericirea. Odată cu trecerea anilor, oamenii uită să mai fie copii și își îngrădesc imaginația, axându-se strict pe realitatea pe care o trăiesc.

Ar fi bine să mai ieșim uneori din rutina vremurilor pe care le trăim și să ne transpunem din nou în pielea personajelor pe care le interpretam când eram mici și nu aveam griji. Încearcă să faci un exercițiu de imaginație și să intri în jocul astrelor, care îți spun ce fel de vrăjitoare ai fi, în funcție de zodie. Până la urmă, în fiecare dintre noi există o latură mistică, latură care se activează în momentele cele mai neașteptate.

Vrăjitoare tânără, frumoasă, cu păr lung, trandafir în păr, costum traditional de ghicitoare și bijuterii de aur.

Intră chiar acum în lumea fanteziei și imaginează-ți cum ai arăta ca vrăjitoare, în funcție de trăsăturile distinctive ale zodiei tale:

Berbec – vrăjitoarea furtunii
Îți curge prin vene puterea intensă și copleșitoare de a controla vremea. Manipulând fulgerele, tunetele, vântul și ploaia, poți cuceri orice și poți influența atmosfera așa cum vrei tu. E ca în viața reală, știi? Berbecul este ambițios și nu se lasă până nu obține tot ce își dorește, chiar dacă asta înseamnă să manivreze oamenii după bunul plac.

Taur – vrăjitoarea animalelor
Ești conectată profund cu regnul animal și îți poți folosi puterile pentru a chema în ajutorul tău orice creatură terestră. Chiar și cei mai fioroși prădători au încredere în energia ta și nu există nicio îndoială că ai mulți prieteni din rândul animalelor la dispoziția ta. Are logică, nu? Taurul este o zodie de pământ și este pragmatic, luând în considerare beneficiile pe care le poate obține de pe urma anumitor prietenii.

Gemeni – vrăjitoarea zânelor
Ai câștigat încrederea lumii zânelor, poți călători oricând vrei în acele tărâmuri îndepărtate, comunicând cu zânele și primind ajutorul lor în orice situație complicată. Se spune că lași o dâră de praf magic oriunde te duci. Acest lucru se leagă și de faptul că zodia Gemeni face parte din categoria semnelor de aer, iar zânele au aripi și zboară prin văzduh, nu? De asta vă înțelegeți atât de bine.

Citește și: Cea mai toxică trăsătură a caracterului tău, în funcție de zodie

Rac – vrăjitoarea tradiționalistă
Inima ta de vrăjitoare nu poate părăsi căminul călduros pe care l-ai construit cu multă sârguință. Ești o vrăjitoare tradiționalistă, stai permanent în bârlogul tău, îl învălui în energie magică și protectoare, făcând zi de zi poțiuni vindecătoare. Racul este un familist convins și iubește cel mai mult confortul casei sale, așa că nu putea fi reprezentat de o creatură supranaturală care bântuie peste tot prin lume.

Leu – vrăjitoarea zeilor
Ai un portal deschis către o lume magică și poți comunica oricând cu orice zeitate dorești. Vrei iubire? Zeul iubirii stă la dispoziția ta. Vrei mai mult noroc în viață? Atunci clar trebuie să apelezi la zeul norocului. Aceste forțe supranaturale îți oferă puțin din înțelepciunea lor, făcându-te una dintre cele mai puternice vrăjitoare. Nu degeaba Leul este considerat regele zodiacului și cel mai înțelept, nu?

Fecioară – vrăjitoarea pădurii
Ai puterea de neclintit a copacilor la picioarele tale și comunici cu Mama Natură, încărcându-te cu energia care te înconjoară. Aduni ierburi magice pe care le integrezi în poțiunile tale care pot fi folosite pe post de licori videcătoare. Fecioara se implică mult în problemele apropiaților ei și face orice să îi vadă bine și să le aducă alinare în suflet. Se încadrează în categoria vrăjitoarelor bune, chiar dacă restul lumii nu o vede așa.

Balanță – vrăjitoarea iubirii
Ești o vrăjitoare la care oamenii apelează atunci când suferă din dragoste. Poți crea poțiuni de seducție și poți atrage orice muritor cu farmecele tale. De unde această legătură cu zodia Balanță? Doar nu ai uitat că ea este guvernată de Venus, planeta iubirii, și posedă o senzualitate aparte.

Scorpion – vrăjitoarea spiritelor
Tu poți lua legătura cu spiritele din viața de apoi. Fie că sunt persoane dragi care au trecut în neființă, îngeri păzitori sau entități misterioase, le poți cere oricând ajutor și îndrumare. Are sens dacă te gândești că astrele au înzestrat Scorpionii cu o aură misterioasă și cu puterea de a pătrunde în profunzimea lucrurilor, datorită sentibilității care îi reprezintă.

Săgetător – vrăjitoarea tărâmurilor îndepărtate
Puterea ta constă în capacitatea de a zbura spre tărâmuri îndepărtate și de a trece cu ușurință chiar și prin granițele timpului. Fie că zbori pe o mătură sau că te folosești de teleportare, mergi întotdeauna undeva și nu suporți să rămâi prea mult în același loc. Mai are vreun rost să facem analogie cu trăsăturile Săgetătorului? Toată lumea știe că este un aventurier și adoră călătoriile.

Capricorn – vrăjitoarea farmecelor
Te fascinează bogățiile care se găsesc în pământ. Fie că te folosești de puterea unui cristal, a unei pietre prețioase sau a unui talisman, poți absorbi toată energia magică din ele. Ești, de asemenea, singura vrăjitoare pe deplin li permanent conectată la bagheta ei magică. Deoarece această zodie face parte din categoria semnelor de pământ, este orientată spre meditație și reflexie.

Aamintește-ți și de rolul cristalelor în meditație!

Vărsător – vrăjitoarea haosului
Tu ești vrăjitoarea care iese din tipare și se opune celorlalte ființe magice, mai ales dacă ele greșesc în deciziile pe care le iau. Ești curajoasă și te revolți împotriva nedreptății, chiar dacă asta înseamnă să creezi haos în jurul tău. Se știe că Vărsătorul are spirit revoluționar și este un noncomformist care iubește libertatea, refuzând să se supună regulilor.

Pești – vrăjitoarea mării
Puterea ta este înrădăcinată în adâncurile mării. Oamenii pot simți magia apei sărate atunci când pătrund în intensitatea valurilor pe care le creezi. Te folosești de scoici și de alte vietăți subacvatice pentru a îți prepara licoarea vindecătoare. Oricine știe că zodia ta este un semn de apă creativ, spiritual și are un misticism care nu se mai regăsește la niciun alt nativ din zodiac. Tu intuiești mereu nevoile celorlalți și le poți satisface fără probleme.

Citește și: Superputerea întunecată pe care o ai, în funcție de zodie

Surse articol: ElitedailyAllureBustle

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Ce vrajitoare celebra esti?
Incepe quiz
Ce vrajitoare celebra esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.