Horoscop
Înapoi la

Ce greşeli fac zodiile în dragoste

Ce greşeli fac zodiile în dragoste

Ionelia Olteanu

Oricine a avut de suferit în urma unei decepţii din dragoste. Unii trec mai repede peste asta şi reuşesc să aibă o relaţie împlinită, în timp ce alţii rămân captivi în suferinţă, iar asta îi face să îşi pună piedici în calea unei eventuale fericiri. Suntem oameni, ceea ce ne face să fim supuşi greşelilor.

Există unele momente în care, indiferent cât de bine ne analizăm comportamentul propriu, pur şi simplu nu vedem greşelile pe care le facem şi pe care ni le observă cei din jur. Dacă vrei să îţi faci o idee despre ce anume îţi distruge relaţia de dragoste, astrele stau la dispoziţia ta pentru a te ajuta să afli răspunsul.

cuplu supărat

Vezi ce greşeli fac zodiile atunci când iubesc!

Berbec

Ai tendinţa de a fi impulsivă şi nerăbdătoare. Când îţi pui în cap să faci ceva, vrei să se întâmple pe loc. Dacă partenerul tău nu este la fel de rapid ca tine, se poate isca oricând un conflict. Ai tendinţa de a acţiona fără să te gândeşti şi fără să iei în considerare nevoile celorlalţi. Cel mai rău este că nici măcar nu îţi dai seama cât de absorbită şi centrată eşti pe propria persoană.

Taur

Eşti prea posesivă în relația cu oamenii din jurul tău. Îţi trebuie foarte mult timp pentru a lăsa garda jos şi a permite cuiva să intre în viaţa ta, dar odată ce ai făcut-o, ţii de el cu mână de oţel. Această posesivitate îl face pe cel de lângă tine să se simtă sufocat, ceea ce îl va determina să se îndepărteze de tine. Trebuie să o laşi mai moale, altfel îi vei pierde cu siguranţă pe cei de lângă tine.

Gemeni

Ai tendinţa de a fi schimbătoare, aşa că partenerul nu va şti niciodată la ce să se aştepte de la tine. În prima secundă ești sigură că ar trebui să te căsătoreşti, iar în următoarea crezi că ăsta este ultimul pas pe care ai vrea să-l faci. Este o adevărată provocare să ştii ce simţi, mai ales când a doua zi ai putea fi complet diferită. Consideri că această trăsătură te face interesantă, dar de fapt este frustrant şi enervant pentru cei din jur. Atunci când cineva este consecvent, ştii că te poţi baza pe el, dar atunci când intervine schimbarea permanentă şi bruscă, e greu de crezut că va fi acolo atunci când ai nevoie.

Rac

Tinzi să fii prea emoţională. Toată lumea are zile bune şi zile rele, încărcate de emoţiile caracteristice, dar, pentru tine, tot ce se întâmplă are potențial de dramă. Eşti ca un personaj de operă. Emoţiile tale se află permanent la cote înalte şi nu ar trebui să fie aşa. Există lucruri peste care este bine să treci, pur şi simplu. Starea ta de spirit poate fi obositoare pentru cei din jur.

Leu

Gelozia ta este recunoscută pentru faptul că a distrus o relaţie sau două. Este ciudat pentru că, în ciuda faptului că eşti încrezătoare şi ai un ego sănătos, totuşi, câteodată eşti foarte geloasă. Rolul de monstru cu ochii verzi nu este unul care să ţi se potrivească. Trebuie să fii încrezătoare că dragostea pe care cel de lângă tine ţi-o poartă este sinceră. Şi chiar dacă nu ar fi aşa, există o mulţime de alţi bărbaţi care ar vrea să fie în locul lui.

Fecioară

Din cauza tendinţei tale de a fi foarte critică, poţi să ajungi să fii judecată. Nu crezi că eşti perfectă - eşti pe deplin conştientă de propriile defecte - doar că ai aşteptări foarte mari de la partener şi vrei ca acesta să fie fără cusur. Este greu să fii cu cineva despre care simţi că te judecă permanent şi să constați că îi pici mereu testele. Acest lucru pune o presiune imensă asupra oricărei relaţii. Nimănui nu îi place să fie judecat, chiar dacă simte că este spre binele lui.

Balanţă

Nu eşti suficient de selectivă. Asta înseamnă că ai tendinţa de a te entuziasma atât de tare atunci când te place cineva încât ajungi să te convingi că şi tu îl placi, iar următorul lucru pe care îl ştii e că te afli deja într-o relaţie care nu funcţionează sau nu te satisface deloc. Ar trebui să faci un pas în spate înainte să te implici şi să vezi dacă eşti într-adevăr atrasă de persoana respectivă. Vei găsi pe cineva până la urmă, chiar dacă nu este vorba despre prima persoană îți care arată interes.

Scorpion

Uneori, lucrurile nu merg aşa cum ai vrea în viaţa de cuplu, pentru că eşti prea manipulatoare. Nu ai nicio problemă în a constrânge pe cineva să facă ceea ce vrei. Partenerul tău nu este însă marioneta ta; el trebuie să ia propriile decizii şi să fie responsabil pentru propriile acţiuni. Trebuie să ai încredere că o va face corect şi că, dacă va greşi, va învăţa din asta. Nimeni nu vrea să fie folosit pentru câştigul altcuiva.

barbat care isi da inima

Săgetător

Ești înclinată să vezi lucrurile aşa cum ai dori să fie, iar când realitatea îţi întrerupe fantezia, nu mai reuşeşti să faci faţă. Este incredibil faptul că eşti atât de optimistă şi deschisă, dar trebuie să fii pregătită pentru (sau măcar conştientă de) momentele în care lucrurile vor urma o altă cale decât cea dorită de tine. Dacă nu te confrunţi cu realitatea unei relaţii, aceasta se va rupe. Însă tu persiști în greșeală: când lucrurile nu mai funcţionează cu partenerul tău, nu ai nici o problemă să găseşti pe altcineva, fără să te schimbi sau să analizezi ce a fost în neregulă.

Capricorn

Eşti convinsă că relaţia ta va merge prost, aşa că aştepţi să eşueze şi nu faci nimic în privinţa asta. Uite cum stă treaba: nu toate relaţiile se termină cu suferinţă. Se poate întâmpla ca după despărţire să nu rămână nicio urmă de animozitate sau amărăciune, iar cei doi să sfârșească prieteni. Nu te aştepta întotdeauna la ce e mai rău şi poate vei fi plăcut surprinsă. În plus, dacă eşti plină de negativism, poţi pierde toată bucuria pe care relaţia o aduce! Nu îţi subestima puterea şi abilitatea de a trece peste!

Vărsător

Uneori distrugi o relație promițătoare, doar pentru că nu vrei să amesteci lucrurile. Crezi că este distractiv să fii contra sau să creezi probleme. Poate fi interesant să vezi reacţia cuiva atunci când se enervează, dar asta nu face deloc bine iubirii. Poţi face ca lucrurile să fie distractive şi în alte moduri, pozitive. Dacă eşti rea nu vei fi mai dorită, ci vei deveni o frustrare pentru cei din jur şi puțini vor mai avea încredere în tine.

Peşti

Ai tendinţa de a fi exagerat de sensibilă, ceea ce îl poate determina pe partenerul tău să fie extrem de atent la ceea ce face pentru a nu te supăra. Acest lucru pune o presiune enormă asupra relaţiei, iar cel de lângă tine va simţi că nu poate să fie el însuşi sau să se exprime liber, ca nu cumva să te deranjeze. Nu eşti întotdeauna victima, iar partenerul tău nu ar trebui să te trateze ca pe un bibelou de porțelan.

Tu ce tip de greşeli crezi că faci în relaţia ta de cuplu?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce greseli faci in pat?
Incepe quiz
Ce greseli faci in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.