Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Ce mesaj iți transmite Universul în luna mai, în funcție de zodie

Otilia Geavlete

Luna Mai este în plină desfășurare și, în ciuda splendorii naturii, avem încă o stare de incertitudine legată de ce ne aduce viitorul. Pe lângă faptul că multe lucruri s-au schimbat în viața noastră, configurațiile astrale, cu 4 planete retrograde în mai, sunt destul de neliniștitoare.

Venus, retrogradă din 13 mai anunță furtuni în Paradisul sentimental, în vreme ce Jupiter și Saturn, de asemenea retrograde din 14, respectiv 11 mai ne avertizează asupra unor probleme financiare și profesionale. Pluto este retrograd încă din 25 aprilie și va aduce în calea noastră obstacole dificil de depășit, astfel încât s-ar putea să renunțăm la unele planuri sau să le amânăm.

Dar nu trebuie să ne pierdem cumpătul, pentru că Universul vrea ce este mai bun pentru noi. Chiar dacă vom trece prin încercări sentimentale sau dificultăți ale vieții de zi cu zi, acestea au valoarea unor lecții care să ne ajute să ne purificăm și să mergem mai departe. 

univers

Ce mesaj îți transmite Universul în mai

Zodiile au de învățat lecții diferite în această lună, în funcție de mișcările planetelor protectoare și de energiile subtile ale astrelor. Dacă ești într-un impas sau la o răscruce de drumuri în viața ta, preia mesajul Universului, meditează la el și vei găsi o cheie pentru întrebările tale.

Berbecul

”Te afli pe calea cea bună.”, acesta este mesajul Universului pentru tine în luna mai. De fapt, este o cale a Binelui, pe care trebuie s-o urmezi, ajutând persoanele din jurul tău și devenind din ce în ce mai înțeleaptă. Marte, protectorul tău va fi în Pești din 13 mai, aducându-ți empatie și înțelegere pentru cei care suferă. 

Taurul

”Lasă frica să plece din inima ta.”, acest mesaj profund te reconectează cu forțele tale fundamentale și cu energia ta creativă. Venus retrograd îți permite accesul la lumea interiorară, unde ai găsit mereu resurse ca să treci peste orice dificultate. Fie că este vorba de teama de a nu-ți pierde iubirea sau de incertitudini profesionale, Universul te îndeamnă să nu mai faci scenarii ci să trăiești prezentul, pentru că astrele sunt de partea ta. 

Gemenii

”Descoperă-ți întregul potențial.”, îți transmite Universul, mai ales că protectorul tău, inventivul Mercur se află în zodia ta din 11 martie. Mai este o lună a creșterii și autodescoperirii pentru tine, așa că nu-ți frâna elanul cu lucruri mărunte. Învață să trăiești după potențialul tău, să eliberezi forțele creatoare și să iubești așa cum numai tu poți s-o faci. Universul îți va da destule ocazii să evoluezi pe toate planurile în această lună. 

Racul

”Ai grijă de tine.”, ce mesaj mai explicit ar putea să-ți dea Universul? Te-ai dedicat numai celor din jurul tău și ai uitat de nevoile tale, ai lăsat planurile tale să lâncezească și inima ta să stea în umbră. Este vremea să te privești în oglindă, să-ți redescoperi feminitatea și puterea, să pornești în căutarea viselor tale. Poate îți va fi greu la început, dar luna, astrul tău protector, îți dă mai mult energie ca oricând și te face să înflorești. 

Leul

”Pune-ți planurile în mișcare.”, este mesajul Universului pentru tine, destinat să fie un semnal de alarmă care să te scoată din starea de torpoare a ultimei perioade. Luna Mai îți permite să-ți reînnoiești forțele, arătându-ți din ce în ce mai precis calea pe care trebuie s-o urmezi. Dacă ai nevoie de cineva cu care să vorbești, caută un consilier sau un prieten de încredere și cere-i sfatul, pentru a da o formă concretă proiectelor tale. 

Fecioara

”Ieși din zona ta de confort.”, te îndeamnă Universul, mai ales că ai parte de energiile pozitive ale protectorului tău, Mercur, aflat în expansivii Gemeni de pe 11 mai. Ai o mulțime de proiecte și vise, atât în carieră cât și pe plan romantic, dar, pur și simplu, nu găsești curajul de a porni în căutarea lor. Fă un pas în afara zonei tale de protecție, permite-ți să experimentezi și asumă-ți unele riscuri, iar Universul va fi aliatul tău, ajutându-te să evoluezi.

univers

Balanța

”Privește dincolo de aparențe.” este sfatul Universului pentru tine, care poate fi un îndemn sau un avertisment, în funcție de dilemele cu care te confrunți în acest moment. Dacă ești în căutarea unei noi iubiri, nu uita că Venus retrograd îți poate aduce amăgire, dacă nu analizezi mai profund persoanele cu care te întâlnești. În cazul în care ai o anumită inițiativă profesională, dă atenție lui Jupiter și Saturn retrograde, care te avertizează să iei în considerare toate riscurile investițiilor tale și posibilele aspecte ascunse ale unor oferte de job. 

Scorpionul

”Bucură-te mai mult de prezent.”, acesta este mesajul Universului în mai pentru tine. Ești mult prea prinsă în timpuri care nu există, fie că este vorba de amintiri, fie de proiecte de viitor și uiți să te mai concentrezi pe frumusețea clipei prezente. Ai cele mai bune lucruri din viața ta lângă tine, chiar acum, trebuie numai să le dai atenție. Chiar dacă sunt dificultăți sau conflicte în existența ta, simplul fapt de a sta doar cu tine într-o zi de primăvară este un adevărat miracol. 

Săgetătorul

”Investește mai mult în iubire.”, te încurajează Universul, făcându-te atentă că anumite aspecte ale vieții tale sentimentale nu sunt chiar așa cum îți dorești. Firea ta independentă și nevoia de a te afirma ar putea intra în concurență cu dorința ta ascunsă de a fi iubită și de a găsi sufletul pereche. Reflectează mai mult la ce simți cu adevărat în acest moment, iar, dacă te străbate fiorul singurătății, înseamnă că este necesar să pornești în căutarea dragostei. 

Capricornul

”Fii sinceră cu tine însăți.”, acesta este mesajul la care trebuie să meditezi în mai, legat de toate angajamentele tale și de cât de mult îți dorești să faci anumite lucruri. Dacă vrei să te schimbi cu adevărat, trebuie să recunoști chiar și față de tine că anumite relații s-au sfârșit, deși continui să te agăți de ele, că vrei să te eliberezi de anumite persoane și contexte, chiar dacă îți este teamă să nu-ți pierzi beneficiile. Poate că mai este luna în care vei începe o adevărată revoluție în viața ta, daca ai curajul onestității. 

Vărsătorul

”Ieși din carapacea ideilor preconcepute.”, îți spune Universul, îndemnându-te, de fapt, la o analiză mai profundă a convingerilor tale și a modului tău de a reacționa în relații. Este posibil să constați că ai devenit prizoniera unor stereotipuri, că faci lucrurile după obișnuințe vechi, care nu mai sunt adaptate prezentului. Dacă vrei ca viața ta să se schimbe, trebuie să-ți transformi mai întâi mintea, eliminând prejudecățile, clișeele și gândurile negative care te blochează. 

univers

Peștii

”Ascultă-ți inima.”, un mesaj simplu, dar atât de puternic, este de fapt îndemnul Universului de a nu mai acționa contrar instinctelor tale, de a te baza pe intuiția ta, indiferent de ce spun ceilalți. Încetează să mai faci lucruri fără tragere de inimă sau să mai păstrezi relații care îți aduc suferință. Dacă simți că ești forțată să iei anumite decizii sau să acționezi într-un anumit fel, retrage-te din situațiile sau legăturile respective, pentru că nu vor duce la nimic bun. 

 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!