Horoscop
Înapoi la

Ce regrete are Fecioara pe patul de moarte

Ce regrete are Fecioara pe patul de moarte

Ramona Jurubita

Toată viața, Fecioara aleargă după acea perfecțiune care există doar în mintea ei. Speră că va reuși de fiecare dată să facă totul exact așa cum trebuie, ca să se asigure că nu va avea păreri de rău la bătrânețe. Crezi că îi iese?

Regretele sunt produse de eșecuri sau pierderi și nu există om pe acest pământ care să nu aibă măcar o remușcare la finalul vieții. Sigur există cel puțin un lucru pe care l-ar face diferit dacă ar putea da timpul înapoi. Ei bine, această zodie de pământ nu este o excepție de la regulă, căci, la un moment dat, își va da și ea seama că eforturile sale au fost în zadar. Poate că s-a străduit ani întregi să facă totul ca la carte, dar sigur i-a scăpat ceva.

Te întrebi ce ar putea să o nemulțumească pe meticuloasa Fecioară în ultimele sale zile pe această lume? Găsești posibilele răspunsuri mai jos:

1. Îi va părea rău că nu s-a pus pe primul loc
De multe ori, din dorința de a fi iubită și respectată, a uitat să se mai gândească la propria persoană. Mai ales în relațiile amoroase, Fecioara tinde să fie mai atentă la nevoile partenerului decât la ale sale.

E normal ca la bătrânețe să regrete că a pus pe primul loc o persoană care nu a rămas până la final alături de ea. Totuși, această suferință nu va fi atât de acută dacă, în cele din urmă, a găsit pe cineva potrivit. Dar dacă se trezește singură și neajutorată, remușcările nu îi dau pace. Ultimele sale zile din viață pot fi dureroase, mai ales dacă se gândește mult la această greșeală pe care nu o poate repara.

2. Va regreta că a pierdut prea mult timp asupra unei decizii
Fecioara se teme de eșec și urăște cel mai tare să accepte o înfrângere. Din acest motiv, pierde foarte mult timp cu deciziile pe care le are de luat. Vrea să se asigure că nu face alegerea greșită și analizează fiecare situație pe toate părțile. Totuși, odată cu înaintarea în vârstă, poate conștientiza că ascultarea instinctului ar fi fost o variantă mai bună.

Această gândire excesivă constantă și o analiză amănunțită a tuturor lucrurilor din viața ei reprezintă o rețetă pentru dezastru. De multe ori, ajunge să trăiască un haos pentru că nu lasă destinul să își facă treaba. Este adevărat că își va da seama prea târziu că a pierdut timp prețios, pe care nu are cum să îl mai recupereze.

Femeie în vârstă care se simte singură și se gândește la toate greșelile pe care le-a făcut, în timp ce stă pe marginea patului și se ține cu mâinile de cap.

3. Se va căi fiindcă a muncit prea mult
Din dorința de a fi cea mai bună în toate, Fecioara muncește mult prea mult. Nu își ia pauze, nu își ia concediu și uită să se bucure de viață. Se închide în birou și dă totul pentru a obține rezultate remarcabile, în timp ce apropiații o atenționează cu privire la capcana în care a căzut. Din păcate, nu vrea să asculte de nimeni și insistă că drumul ales este cel potrivit.

Realizează că tot parcursul ei putea fi altfel, dar face asta mult prea târziu, când deja din clepsidră se scurg ultimele firicele de nisip. Regretele sunt tardive, dar este imposibil ca ele să nu apară. Dacă privește în urmă și vede câte a ratat în timp ce lucra peste program, va vedea, cu siguranță, că acest obicei a fost sursa nefericirii sale.

4. Îi va părea rău că a fost prea dură cu propria persoană
Tot goana după succes poate face orice Fecioară să își piardă încrederea în sine și să se critice dur. Toată viața se descurajează singură și se compară adesea cu alții, sperând că așa va reuși să îi întreacă. Rezultatul obținut nu este de fiecare dată similar cu așteptările mari pe care le are.

Din nefericire, își dă seama abia la sfârșitul vieții că trebuia să muncească mai mult la relația cu sinele. Cum să dea timpul înapoi și să se prețuiască mai mult? Nu are cum să o facă, așa că tot ce îi rămâne este speranța că generațiile viitoare nu îi vor călca pe urme.

Regretele fecioarelor nu sunt multe, dar toate au ceva în comun – au legătură cu îndoiala permanentă care o macină. Dacă ar avea mai multă încredere în sine și în puterile sale, finalul de drum ar arăta diferit.

Cele mai organizate semne zodiacale. Ai nevoie de ele în preajma ta, te vor salva în multe situații

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: YourtangoThoughtcatalogTimesofindia

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.