Horoscop
Înapoi la

Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte

Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte

Ramona Jurubita

Fiecare om își trăiește viața așa cum știe, iar la finalul zilelor îi rămâne un singur lucru de făcut: să tragă linie și să vadă cât de împlinit a fost de-a lungul anilor petrecuți pe Pământ. Din păcate, regretele sunt inevitabile, mai ales dacă nu ne bucurăm de fiecare zi ca și cum ar fi ultima.

Știi cum se spune – „e mai bine să îți pară rău că ai greșit decât să regreți că nu ai încercat”. Ei bine, e posibil ca abia înțelepciunea de la bătrânețe să ne facă să înțelegem această expresie plină de semnificații. Te-ai gândit vreodată ce ar spune un Berbec aflat pe patul de moarte? Probabil s-ar plânge că nu mai are suficientă energie și că nu mai poate fi la fel de activ. Dar sigur are și el, ca toate celelalte zodii, păreri de rău în legătură cu anumite greșeli săvârșite în timpul vieții. Iată la ce se va gândi cu amărăciune în suflet un Berbec în ultimele momente pe care le mai are de trăit:

1. Îi va părea rău că a muncit prea mult
Fiind atât de energic din prima clipă a existenței sale, Berbecul își dedică întreaga viață muncii. Nu știe să se oprească nici în cele mai importante momente și nu cunoaște adevăratul sens al cuvântului „pauză”. Asta înseamnă că ratează adesea distracțiile, doar de dragul de a avea succes în plan profesional. Abia la bătrânețe își dă seama că adevărata împlinire înseamnă mai mult de atât și regretă că nu a realizat mai devreme.

2. Se va căi fiindcă nu a comunicat mai mult în relațiile amoroase
Deși este unul dintre cei mai sociabili nativi din zodiac, în relațiile amoroase nu se poate exprima cu la fel de multă lejeritate. Celor din jur le poate spune tot ce gândește, dar jumătății sale nu îndrăznește să îi crape globul de cristal în care stă. Deși simte că există probleme în cuplu, evită să le discute, din teama că totul se poate destrăma. Ei bine, aceasta este o greșeală pe care ajunge să o regrete pe patul de moarte. De ce? Pentru că frustrările se acumulează și durerea ajunge să fie mai mare când relația se termină oricum, cu sau fără acele probleme discutate la timpul potrivit. La sfârșitul vieții, se va gândi că ar fi trebuit să își lase sufletul pereche să afle ce simte cu adevărat.

Bătrân care se uită la o fotografie înrămată și plânge

3. Va regreta că s-a grăbit întreaga viață
Graba strică treaba, dar Berbecul nu crede în această zicală până nu privește în urmă și constată că putea face totul mult mai bine. Din momentul în care devine independent, face totul pe cont propriu și aleargă din loc în loc pentru a bifa cât mai multe sarcini pe care le are pe listă. În ciuda satisfacției de moment pe care o are, anumite rezultate nu sunt întotdeauna pe placul său și uneori nu știe de ce. La finalul vieții i se schimbă perspectiva și poate chiar să plângă după toate lucrurile pe care le-a pierdut din dorința de a fi cât mai activ.
În final, nu contează câte lucruri ai făcut, ci doar câte dintre ele au fost făcute cu sufletul.

4. Îi va părea rău că de multe ori s-a pus pe locul doi
De multe ori, determinarea lui nu poate fi egalată, doar că are și el momente de slăbiciune. Când sentimentele încep să își spună cuvântul, Berbecul poate uita de propria persoană. Dacă este foarte îndrăgostit, face totul pentru persoana de lângă el și se asigură că dorințele ei sunt întotdeauna împlinite. Asta înseamnă că nu se mai gândește la nevoile ce zac în adâncul sufletului său. Ultimele zile din viață pot fi dureroase, mai ales dacă își amintește de câte ori s-a pus pe locul al doilea pentru a face fericit pe cineva care nu a meritat.

La apusul vieții, toți Berbecii conștientizează greșelile pe care le-au făcut. Din fericire, aceștia au puterea să fie recunoscători pentru toate momentele frumoase pe care le-au trăit și să nu sufere prea tare când privesc în urmă și văd că nu totul a fost așa cum și-au dorit.

Cele mai convingătoare zodii - obțin ce vor de la viață și de la cei din jur, fără mare efort

Surse foto: Pixabay, Pexels

Surse articol: RelrulesThetalkoHoroscope

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (32)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.