Horoscop
Înapoi la

Ce regrete are un Scorpion pe patul de moarte

Ce regrete are un Scorpion pe patul de moarte

Ramona Jurubita

Deși este una dintre cele mai sensibile zodii, Scorpionul nu dă niciodată de înțeles că ar avea păreri de rău. Bineînțeles, asta nu înseamnă că nu le are. Firea sa enigmatică îl face să pară întotdeauna stăpân pe situație, chiar dacă în sufletul lui se dau lupte grele.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Doar nu credeai că totul este perfect în viața unui Scorpion, nu? Comite și el multe greșeli de care nu își dă seama imediat și pe care ajunge să le regrete mai devreme sau mai târziu. Clipele în care realizează câte astfel de greșeli a adunat sunt cele petrecute pe patul de moarte, când toate amintirile îi trec prin minte. Are ocazia să analizeze fiecare situație și să înțeleagă unde și când ar fi trebuit să acționeze diferit.

Din păcate, nu poate da timpul înapoi și, ca multe alte semne de pe cercul zodiacal, rămâne cu regretele și cu întrebarea celebră „Cum ar fi fost dacă…?”.

Spre deosebire de alți nativi, Scorpionul are mai puține regrete, tocmai pentru că întreaga viață face doar ce simte. Sensibilitatea de care dă dovadă îl ajută să ia deciziile potrivite pentru sufletul său și să nu facă prea des compromisuri.

Iată ce păreri de rău ar putea avea, la finalul existenței sale pe Pământ, un om care s-a născut în această zodie!

1. Va regreta că nu și-a deschis sufletul mai des

Scorpionul este întotdeauna misterios pentru că se teme să își arate vulnerabilitățile în fața celor din jur. Sunt foarte puține persoanele care reușesc să-l determine să spună ce simte, iar acest lucru nu face decât să îi închidă cercul de prieteni. Selectează cu mare grijă oamenii în fața cărora se confesează, iar apoi regretă că nu a vorbit mai des despre gândurile și frământările pe care le avea. Într-un final, își dă seama că mai multe păreri l-ar fi ajutat să depășească mai ușor anumite probleme.

De această barieră se lovește și în plan amoros, când pierde șansa de a intra într-o relație cu persoana pe care o place. Fiindcă se teme să nu fie considerat un om slab, refuză să se deschidă în fața posibilului suflet pereche. Așa ajunge să rămână singur și să își plângă adesea de milă.

Bătrân singur și trist, care stă la fereastră și se gândește la regretele pe care le are

2. Îi va părea rău că nu a discutat despre îndoielile pe care le-a avut în anumite momente din viață

Deși nu o va recunoaște niciodată, acest semn va regreta sincer că a plâns în spatele ușilor închise foarte multă vreme și că nu a împărtășit cu nimeni anumite frământări pe care le avea cu privire la propria persoană. Așa este, nu pare că un Scorpion nu ar avea încredere în el, dar există momente în care chiar și el își pierde speranța. Atunci, preferă să se lupte singur cu demonii interiori și nu cere nimănui o părere obiectivă, care l-ar putea ajuta să se iubească din nou.

Sigur că reușește să găsească puterea de a merge mai departe, dar procesul de evoluție este îngreunat din cauza alegerii de a păstra pentru el anumite secrete. Deși uneori este rănit de cei din jur, decide să nu le spună niciodată că din cauza lor nu se mai privește la fel în oglindă.

3. Se va căi fiindcă s-a lăsat manipulat

De multe ori, un Scorpion permite iubitului/ei sau prietenilor să îi dicteze viața și să ia anumite hotărâri în locul său. Motivul? Se teme că va pierde validarea lor. Se lasă, într-o oarecare măsură, manipulat de persoanele care nu au intenții tocmai bune, fiindcă vrea să se facă plăcut pentru a se putea integra.

După o vreme, își dă seama că anumite hotărâri au fost nocive pentru sufletul său, dar, de obicei, este prea târziu. Îi rămân doar regretele și până închide ochii pentru veșnicie se întreabă „de ce nu am făcut așa cum am crezut eu?”. Din păcate, așa se termină viața multor Scorpioni, care nu au curajul de a spune ce simt, ce vor și ce gândesc.

Cum ți se pare această listă scurtă cu păreri de rău ale Scorpionului? Deși sunt probleme serioase, reușește să scape de alte frământări cu ajutorul inimii sale bune și sensibile. Nu greșește niciodată față de alții, așa că nu trebuie să ducă pe umeri și povara vinovăției. Greșește doar față de el, din dorința de a-i proteja pe ceilalți și de a fi pe placul lor.

Ce regrete are un Taur pe patul de moarte

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: CollectiveAskastrologyRapidleaks

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.