Horoscop
Înapoi la

Ce regrete are un Taur pe patul de moarte

Ce regrete are un Taur pe patul de moarte

Ramona Jurubita

Dacă ai regrete înseamnă că nu ți-ai trăit viața din plin sau că nu ai făcut deloc alegeri echilibrate de-a lungul anilor. Totuși, oricât de corecți am fi, tot există posibilitatea ca la bătrânețe să constatăm că am fi putut face lucrurile diferit. Iar Taurii, pentru că sunt încăpățânați, riscă să acumuleze mai multe păreri de rău decât ceilalți nativi din zodiac.

Toți cei născuți între 21 aprilie și 20 mai sunt definiți de o ambiție de fier, pe care nu o lasă deoparte nici în momentele importante prin care trec. Drept urmare, peste ani, ar putea să își dea seama că această înverșunare i-a făcut să ia anumite decizii fără să analizeze toate perspectivele situației sau fără să țină cont de părerile celorlalți. Iar acesta nu este singurul aspect al vieții care ar putea să îi nemulțumească!

Te-ai întrebat vreodată la ce se gândește un Taur aflat pe patul de moarte? Cu siguranță privește în urmă și își spune în minte „ce ar fi fost dacă…”. Toți avem regrete, nu? Dar cele ce se pot naște în sufletul acestei zodii de pământ sunt chiar neașteptate. Iată o scurtă listă cu posibile păreri de rău ale Taurului:

1. Va regreta că a pus prea mult suflet în relațiile cu persoanele nepotrivite
Există șanse mari ca un Taur să regrete că și-a pierdut atât de mult timp cu oamenii care pur și simplu nu au meritat. În general, investește multe sentimente și multă energie în relațiile pe care le are și rămâne lângă un om, chiar dacă legătura dintre ei devine toxică. De ce face asta? Pentru că are impresia că a găsit iubirea când, de fapt, nu este așa. Se agață de multe ori de persoanele greșite, din teama de a nu rămâne singur și de a nu trece iar și iar prin suferința unei despărțiri.

Bărbat în vârstă care și-a scos ochelarii de la ochi și a căzut pe gânduri

2. Îi va părea rău că nu a oferit mai multă atenție sufletului pereche
Pentru că în viață aleargă prea mult după oamenii care nu îl merită, ajunge să se sature și să își schimbe atitudinea fix când își întâlnește jumătatea. Există șanse mari să nu mai aibă energie suficientă și să nu îi mai poată oferi la fel de multă atenție și sufletului pereche. Evident, dacă se întâmplă acestu lucru, își dă seama prea târziu și nu mai poate repara greșeala. Și apoi, ajunge ca în ultimele de zile să se întrebe cum ar fi fost dacă ar fi realizat de la început cine îi este perechea.

3. Va regreta că nu a fost mereu sincer
Deși nu îi place minciuna, uneori se vede pus în situația de a omite adevărul. Nu o face niciodată cu rea intenție, ci pentru că așa vede rezolvarea unei probleme pe moment. Odată cu trecerea timpului, își dă seama că viața lui ar fi putut arăta cu totul altfel dacă ar fi fost sincer în toate interacțiunile sale. Cel mai rău îi va părea că i-a mințit pe cei din familie și în plus, va ajunge să se întrebe dacă și ceilalți au omis să îi spună adevărul în unele clipe.

4. Se va căi fiindcă nu a acționat la timp în anumite situații
Va realiza că ieșirea din zona de confort nu este un lucru atât de rău și că ar fi putut să facă asta mai des. Din păcate, comoditatea îl face să refuze adesea implicarea în anumite activități interesante.
Când va face o medie a pierderilor și a câștigurilor, va conștientiza că a ratat multe oportunități din cauza lipsei de curaj. Din păcate, nu are cum să dea timpul înapoi, dar poate să se folosească de toate aceste lecții pentru a-și învăța urmașii cum să acționeze. Un Taur care își dă seama de greșeli în ultimii ani din viață începe să le ofere sfaturi copiilor și nepoților, folosind experiențele sale ca exemplu de „așa nu”.

La capăt de drum, toți Taurii își iau un moment în care fac rezumatul vieții. Partea bună este că regretele sunt puține și că bucuriile trăite cântăresc mai mult în balanța finală.

Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: RapidleaksHoroscopeThetalkoRelrules

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (34)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.