Horoscop
Înapoi la

Ce să faci ca să ai o viață amoroasă mult mai frumoasă, mai vie, mai incitantă, în funcție de zodie

Ce să faci ca să ai o viață amoroasă mult mai frumoasă, mai vie, mai incitantă, în funcție de zodie

Lorena Pintilie

Fiecare om de pe Pământ își trăiește viața în stil propriu, bazându-se pe experiențele trăite de-a lungul anilor. Când vine vorba despre dragoste și relații amoroase, fiecare tinde să se agațe de ceea ce e mai frumos, în încercarea de a face ca relațiile sale să fie pline de însemnătate și, de ce nu, de lungă durată. Uneori, în goana după o iubire autentică uităm să vedem imaginea de ansamblu și nu realizăm că avem nevoie și de mici detalii, care pot părea neînsemnate, pentr a-i da culoare relației.

Luna în care te-ai născut te poate influența extrem de tare când vine vorba despre relațiile amoroase. După ce ți-ai găsit partenerul, astrologia te poate ajuta să vezi imaginea de ansamblu și să descoperi acel detaliu care lipsea din tabloul neîntregit. Citește cu atenție și vezi care e culoarea care lipsea până acum de pe paleta ta de pictor.

Berbec - Ai răbdare!

Ai un nivel de ambiție și o motivație de neegalat, chiar uimitor, care îți permite să faci multe lucruri. Nu aștepți nimic de la viață, ci muncești pentru ceea ce îți dorești, chiar și atunci când vine vorba despre romantism. Dar, în loc să construiești treptat o relație bazată pe iubire, respect și încredere, tu tinzi să grăbești lucrurile. Dar nu uita că legăturile au nevoie de timp ca să se dezvolte armonios. Indiferent de pașii pe care îi urmezi, important este să nu îi grăbești și să lași lucrurile să se așeze de la sine. Poate că simți nevoia să te arunci cu capul înainte, sau poate ți se pare că relația avansează mult prea greu, dar uneori, mai încet e mai bine și mai sigur.

Este important să părăsești banda de accelerare de pe "autostradă" și să te îndrepți spre "drumul de la țară", acolo unde timpul mai stă în loc. Atunci când lași o relație să se dezvolte în ritmul ei propriu, nu vei face decât să o îmbogățești. Răbdarea este o virtute, iar dacă petreci mai mult timp lucrând la această trăsătură, suntem siguri că te va ajuta și vei avea relații sincere, satisfăcătoare și de durată.

Cele trei zodii care își vor găsi adevărata dragoste primăvara asta

Taur - Acceptă schimbarea!

Talentul tău de a face totul ca la carte și de a organiza lucrurile te va ajuta mereu în viață, în schimb, când vine vorba de dragoste, cel mai bine este să lași strictețea și rigurozitatea de-o parte. Schimbarea este singura constantă în viață, iar acest lucru se poate împotrivi adesea înclinației tale naturale de a avea lucrurile setate într-un anumit mod. Nu există nicio îndoială că schimbarea poate fi înfricoșătoare, dar poate fi și frumoasă; de fapt, de cele mai multe ori este așa.

Nu îți fie frică să experimentezi lucruri noi împreună cu partenerul/partenera tău/ta, mai ales atunci când el/ea își dorește să se aventureze. Cu toții avem substraturi ale propriei ființe pe care le descoperim cu timpul pe care noi înșine încă le descoperim cu timpul, iar îmbrățișarea acestora este absolut vitală. Renunțarea la așteptările tale din când în când poate fi o modalitate excelentă de a te conecta mai strâns cu persoana iubită.

Gemeni - Încetinește ritmul!

Energia ta este absolut hipnotizantă, iar capacitatea ta de a trece de la un subiect la altul, de a lucra la mai multe proiecte, dar și abilitatea de a te mula în funcție de context, pur și simplu te definesc și atrag o groază de oameni în jurul tău. Dar uneori, viteza ta neobosită și faptul că te miști fără oprire poate să te împiedice să trăiești cu adevărat în prezent alături de persoana la care ții. Treci de la un subiect la altul fără să gândești prea mult iar asta poate distrage atenția de la ceea ce contează cu adevărat la prima întâlnire: persoana care e în fața ta.

Lucrează la detalii! Oferă toată atenția pe care o ai persoanei pe care o placi, astfel încât partenerul/partenera tău/ta să nu se simtă dat/ă la o parte sau nebăgat/ă în seamă, mai ales la prima întâlnire. Lasă viitorul și concentrează-te pe prezent. Nu lăsa ca mintea și gândurile tale să alerge atunci când te ești alături de persoana iubită. A trăi în prezent va face ca momentele pe care le ai cu alesul/aleasa să fie pline de însemnătate și de neuitat.

Rac - Ține cont și de nevoile tale!

Ești un prieten/o prietenă grozav/ă, ceea ce înseamnă că vei fi întotdeauna și un partener uimitor. Empatia ta este prețuită de cei din jur și oricine ar fi norocos să te aibă în viața sa. Totuși, fiind mereu atent/ă la nevoile celorlalți, uiți de propriile tale nevoi. Altruismul este o trăsătură importantă și admirabilă, dar asta nu înseamnă că nu poți avea grijă și de tine; ba chiar din contră, este extrem de important să te îngrijești pentru a putea fi în formă când interacționezi cu ceilalți.

Relațiile sănătoase implică grijă de ambele părți, asta înseamnă că trebuie să ai grijă și de tine în aceeași măsură în care ai grijă de cel/cea pe care o iubești. Să iubești pe cineva nu înseamnă să te pui mereu pe locul doi. AI grijă de tine și de nevoile tale!

Leu - Împarte „lumina reflectoarelor”!

Ești o celebritate ori unde mergi, nu degeaba ești „regele junglei”. Încrederea pură pe care o ai în tine este uluitoare și cu siguranță va atrage potențiali parteneri. Deși este important să strălucești, nu uita că lumina reflectoarelor nu trebuie să fie asupra ta 24 din 24, 7 zile din 7, ci trebuie să-i lași pe ceilalți să aibă momentele lor de strălucire. Personalitatea ta îl va uimi pe partenerul/partenera tău/ta, însă, cum este de așteptat, și el/ea simte nevoia să te uimească, sau cel puțin să te impresioneze. Fă puțin loc și lasă-l/o să strălucească în lumina reflectoarelor.

Ești plin de pasiune și ai încredere infinită în tine, tocmai de aceea nu trebuie să îți fie frică să faci un pas în spate și să îi lași pe cei din jur să urce, măcar odată, pe piedestal. Amintește-i totodată partenerului/partenerei cât de important este pentru tine, astfel încât să îi acorzi și lui/ei un boost de încredere de sine. Acțiunile și complimentele autentice ajung foarte departe și nu vor face decât să te ducă mai departe în relația cu persoana iubită.

4 zodii care vor fi impactate de Mercur retrograd primăvara aceasta! Se lasă cu lacrimi și regrete amare pentru unii nativi

Fecioară - Îmbrățișează imperfecțiunea!

Tinzi să crezi că toți cei din jurul tău sunt, sau trebuie să fie, responsabili și corecți, incluzându-i, bineînțeles și pe cei din viața ta. Pentru tine, gestul „suprem” al iubirii și afecțiunii este, paradoxal, să scoți defectele celor dragi în evidență și să încerci să le repari. Nu este greșit să îți dorești să scoți ce e mai bun din oameni, dar nu este deloc potrivit sau recomandat să insiști pe defectele lor doar de dragul de a le schimba. Ca în toate lucrurile din viață, trebuie să existe un act de echilibru. Nu toată lumea este meticuloasă așa cum ești tu, iar mulți oameni vor lua în serios criticile și feedback-ul tău, indiferent cât de constructive sau binevoitoare sunt acestea.

Încearcă să nu lași partea perfecționistă din tine să preia prea mult controlul în relațiile tale. Trebuie să înveți să îți asumi că întâlnirile nu vor decurge întotdeauna perfect, că relația va avea hopuri și să știi că toate acestea sunt în regulă, „nu trebuie să fie totul perfect ca să fie totul perfect”. Există frumusețe în imperfecțiune, în dezordine și cu cât accepți mai mult acest lucru, cu atât mai bogată va fi relația ta.

Balanță - Ai încredere în instinctul tău!

Este de-a dreptul grozav să-ți cântărești alegerile în toate aspectele vieții, inclusiv în relații. Răbdarea este o virtute, la fel ca și luarea deciziilor sănătoase. Dar, oricât de bine ar fi să fii chibzuit, poate fi, de asemenea, sufocant dacă petreci prea mult timp în mintea ta și uiți să îți exteriorizezi gândurile. Ai tendința să îți pui la îndoială deciziile și instinctul, dar adevărul e că, de cele mai multe ori, știi mai multe decât crezi.

Relațiile sunt extrem de complexe, iar contorizarea oricărei decizii luate pe parcursul relației este imposibilă. Nu e în regulă să îți faci griji cu privire la câte decizii „bune” sau „rele” ai luat pe parcurs. Ba chiar din contră, cel mai bine este să lași lucrurile să vină de la sine și să te bazezi mai mult pe instinctul tău. Trebuie să iei decizii cu ce ai mai bun, iar asta include și intuiția ta. Atunci când ai încredere în tine, vei avea încredere în cel/cea de lângă tine astfel că, fără să îți dai seama vei ajunge să fii mult mai apropiat/ă de partenerul/partenera tău/ta față de cum era înainte, dar asta abia după ce începi să te bazezi pe intuiție.

Scorpion - Deschide-ți sufletul, fii vulnerabil!

Poate că nu știi, dar personalitatea ta misterioasă și enigmatică este un adevărat magnet pentru ceilalți. O mișcare extrem de inteligentă este păstrarea unei bariere imaginare atunci când vine vorba de emoții. Până nu descoperi în cine poți avea încredere, tinzi să ții ridicat zidul imaginar de protecție. Dar, la un moment dat, trebuie să dai jos acele ziduri, mai ales dacă vrei cu adevărat să trăiești într-o relație prosperă, bazată pe încredere reciprocă și respect.

Știm că pentru tine deschiderea față de oameni este înfricoșătoare și nu vrei să îți lași la suprafață latura vulnerabilă, căci consideri că așa poți fi rănit mult mai repede și mai ușor, dar, ar trebui să fii conștient/ă de faptul că fix această vulnerabilitate întărește relația dintre oameni. El/ea vrea să știe cine ești, ce lucruri te interesează, ce te pasionează, ce te face să fii tu. Lucrând la dărâmarea acestor ziduri, îi dai de înțeles că ai încredere și că vrei să te vadă așa cum ești cu adevărat.

Săgetător - Fii mai blând cu ceilalți!

Da, ești sincer și direct, dar uneori ești prea tăios. Chiar dacă nimeni nu te va acuza vreodată că ești pasiv-agresiv sau că „o iei pe arătură”, tot se va găsi cineva care să o gândească și dacă stăm bine să analizăm, puțină atitudine dură este chiar atrăgătoare. Cu toții știm că sinceritatea este o calitate incredibilă, dar, există totuși un timp și un loc pentru onestitatea brutală.

Fără să îți dai seama, sinceritatea ta fără filtru îi poate speria pe cel/cea care vrea să-ți intre în grații, sau chiar pe actualul partener, iar cuvintele tale directe și modul tău tăios de a spune lucrurilor pe nume poate să îi facă pe cei din jur să creadă că ești extrem de rece sau chiar răutăcios/oasă. Sinceritatea este importantă, dar la fel și tactul; gândește-te de două ori înainte de a-ți exprima gândurile și opiniile în fața partenerului. Nu îți spunem să reprimi ceea ce gândești, ci să o spui într-un mod mai elegant, mai blând, care să nu rănească. Odată ce vei începe să transmiți mai blând informația, cu siguranță și partenerul/partenera tăuta va fi mai deschis la conversațiile serioase cu tine.

Capricorn - Dezlănțuie nebunia din tine!

Tradițiile, obiceiurile și tabieturile tale sau ale familiei nu vor fi tot timpul apreciate de partenerii tăi, ba chiar din contră, rigurozitatea ta de a menține cu sfințenie un obicei, chiar dacă nu mai este 100% aplicabil în viața ta, poate să respingă orice rămășiță de interes din sufletul celor din jurul tău. Pentru tine, Capricornule, este de-a dreptul calmant să îți oferi siguranța unui lucru bine făcut și repetitiv, având în vedere felul tău ordonat de a fi. Dar orientarea ta spre ordine și „cum se fac lucrurile” poate fi inflexibilă și respingătoare pentru cel/cea iubit/ă.

Este perfect normal și chiar indicat să mai schimbi dinamica din când în când și să lași lucrurile repetitive în urma ta, chiar dacă acestea îți oferă siguranță. Nu îți fie teamă să-ți arăți și latura ta puerilă care face lucrurile fără să le gândească prea mult. De ce? Pentru că altfel riști să devii plictisitor, anost și fără gust. Haosul face parte din noi, iar un pic de haos în doze mici îți poate anima viața. Încearcă doar să faci lucruri noi din când în când, s-ar putea să fii uimit de naturalețea pe care o manifești atunci când te lași purtat de val.

Zodiile care trebuie să-și protejeze inima luna asta, dacă nu vor să plângă cu lacrimi amare

Vărsător Ieși din mintea ta și pune-te în locul celorlalți!

Îți place să te blochezi în mintea ta și să îți creezi acolo o lume în care doar tu ai acces. Nu există nicio îndoială că ești un artist și ai putea fi surprins de cât de mulți oameni găsesc acest lucru atrăgător. Dar este esențial să ieși din capul tău din când în când.

Nu uita că „afară” există o lume întreagă pe care o poți descoperi și care poate părea înfricoșătoare la început, dar care merită explorată. Să cunoști viziunea altcuiva despre viață și să vezi cum se vede lumea din perspectiva lui/ei, este de-a dreptul revelatoriu. Odată ce vei descoperi cum să deschizi ochii și să ieși din lumea ta vei realiza că „exteriorul” este o experiență în sine. Lumea vrea să fie înțeleasă, iar înțelegerea modului în care funcționează mintea altcuiva nu numai că te ajută să te dezvolți ca persoană, dar îți întărește legătura cu iubitul/iubita tău/ta.

Pești - Fii mai realist!

Ești un romantic din fire, iar oamenii pe care îi lași să intre în viața ta pot simți din plin asta. Ai calitatea extraordinară de a vedea mereu ceea ce e mai bun în ceilalți, o calitate de care lumea are nevoie. Dar, deși este important să rămâi optimist, este de asemenea esențial să păstrezi lucrurile în perspectivă și să rămâi cu picioarele pe pământ.

Niciun partener nu va fi perfect, oricât de mult ignori defectele lui/ei și oricât ți-ai repeta acest aspect în gând. Încearcă să îți dai jos ochelarii care te fac să vezi totul într-o lumină bună și roz și încearcă să descoperi cine este partenerul tău cu adevărat, cu rele, nu numai cu bune. S-ar putea să îți fie greu să te împaci cu unele defecte pe care le are,  sau vei ajunge chiar să te simți prost că le-ai observat sau că te-au deranjat. Dar nu uita că și aceste lucruri mai puțin plăcute fac parte din viață. A avea o viziune holistică asupra partenerului tău nu va face decât să îmbunătățească relația, făcând ca legătura sa să fie de lungă durată.

Acum că ai văzut care este de fapt detaliu de care aveai nevoie pentru a termina tabloul, ai grijă să îl pui în aplicare pentru a ajunge la rezultatul dorit. Nu uita totuși că uneori e mai bine să lași ca lucrurile să vină de la sine, fără să te implici prea mult în poveste!

Surse foto: Pixabay 

Surse articol: Collective World , Signos del Zodiaco 

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Află ce trebuie să faci ca oamenii să te placă și mai mult
Incepe quiz
Află ce trebuie să faci ca oamenii să te placă și mai mult

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.