Horoscop
Înapoi la

Zodiile care trebuie să-și protejeze inima luna asta, dacă nu vor să plângă cu lacrimi amare

Zodiile care trebuie să-și protejeze inima luna asta, dacă nu vor să plângă cu lacrimi amare

Lorena Pintilie

Unii dintre noi sunt mai predispuși la suferință decât alții, nu-i așa? Iar alții dintre noi, precum nativii născuți în zodia Scorpion, nu vor lăsa garda jos în niciun moment tocmai pentru a nu fi răniți. Însă, pentru cei născuți sub semnul următoarelor zodii, luna aprilie ar putea însemna suferință sau tristețe, însă doar dacă nu sunt atenți. Ești curios/curioasă să vezi dacă te numeri printre cele patru zodii mai puțin norocoase?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ca să ajungem la potențialul maxim, la cea mai bună versiune a noastră, trebuie să fim supuși unui lanț de întâmplări, atât mai plăcute cât și mai nefericite. Specialiștii spun că cel mai bine ne formăm caracterul când ne aflăm sub presiune, în situații tensionate care să ne solicite toate simțurile și cunoștințele. Dar, uneori, prea multă presiune ne poate afecta și lăsa cu traume pe care nu le mai putem depăși.

Cu toate că anul 2023 s-a dovedit a fi un an destul de prosper din punct de vedere astrologic, luna aprilie poate să le pună bețe în roate următoarelor zodii, care se vor confrunta cu mici probleme până la finalul lunii. Important este, dacă te-ai născut sub semnul vreunei zodii din cele urmează, să vezi partea plină a paharului și să înveți tot ce e mai bun din situație.

Ce regrete are Balanța pe patul de moarte

Taur

Iubești o rutină bună, mai ales dacă aceasta te menține în zona de confort care este propria casă. Problema este că nu toată lumea are aceleași dorințe. Dacă nu ești atent/ă, partenerul/a tău/ta sau potențialii parteneri s-ar putea să nu fie încântați de rutina ta din această lună.

În sfârșit, se încălzește și toată lumea vrea să iasă în aer liber! Ai grijă nu numai de sănătatea ta mintală, ci și de cea sufletească și ieși puțin din zona de confort. Știu că sună contra-intuitiv, dar să arăți că poți fi puțin spontan/ă te poate ajuta pe drumul lung în care trebuie să demonstrezi cât de mult îți pasă de persoana de lângă. Practic, ceea ce trebuie să faci ca să scapi de potențialele certuri din această lună, este să ieși din carapacea ta și să fii puțintel mai spontan/ă.

Rac

Ai un suflet sensibil, tocmai de aceea îți pasă de oameni și ai face orice pentru oricine, ceea ce uneori vine cu dezavantaje. Pentru tine, asta înseamnă că ai tendința de a atrage persoane cu motive îndoielnice, care ar vrea să profite de tine. Păzește-ți inima în această lună, fiind puțin mai selectiv/ă cu cine alegi să te înconjori. Asta nu te va face automat o persoană rea, dar uneori trebuie să îți amintești că trebuie să ai grijă și de tine, nu numai de cei din jurul tău. Luna aceasta, păstrează în jurul tău doar persoanele care te fac să te simți iubit/ă și apreciat/ă la adevărata valoare.

O tânără războinică într-un cerc de lumină aflată în natură

Leu

Ți-ar plăcea să crezi că ești impenetrabil, dur și inabordabil, dar știm cu toții că în adâncul sufletului tău ești doar un izvor de emoții. Și asta e în regulă! Deși, în mod normal, ții destul de bine ascunsă această stare de spirit, există ceva legat de schimbarea de anotimp, de ploile din aprilie, care te agită și te deconectează de la egoul tău. Lucruri mărunte care poate că nu te-ar fi deranjat înainte, s-ar putea să te trimită într-o spirală descendentă și să te simți ca un copil mic și plângăcios pe care îl deranjează și cel mai mic zgomot. Fii atent/ă și nu face mișcări mari - cum ar fi să-ți mărturisești dragostea față de cel/cea pe care îl/o placi- decât dacă ești sigur/ă că poți face față durerii unei inimi frânte care ar putea apărea în urma discuției.

De ce are nevoie fiecare zodie la începutul unei relații amoroase

Vărsător

S-ar putea să se întâmple ceva în viața ta amoroasă pe care nu l-ai observat încă. Trebuie să recunoști că poți fi cam neatent/ă la ceea ce se întâmplă în jurul tău dacă ai altceva în minte. Poate că partenerul/a tău/ta are impresia că nu îi acorzi atenție. Sau poate că abilitățile tale la prima întâlnire nu sunt atât de bune pe cât credeai. Păzește-ți inima în luna aprilie a acestui an, privind în jurul tău mai mult decât de obicei. Fii atent la micile semne tăcute ale disconfortului celorlalți. S-ar putea să eviți o mare durere de inimă dacă îți ții ochii deschiși și îți încrucișezi degetele.

Ei bine, cu toate că luna aprilie nu pare cea mai fericită pentru cele patru zodii, mereu există și lucruri bune, chiar dacă sunt mărunte. Așa că, dacă oferi mai multă atenție acelor detalii și mai puțină celor care te fac nefericit/ă, atunci nimic nu te poate opri. Nu lăsa micile inconveniente să îți strice ziua! Poți să treci peste orice!

Surse foto: Unsplash, Pixabay

Surse articol: Collective World

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.