Horoscop
Înapoi la

Ce să faci ca să nu pierzi un bărbat în funcție de zodie

Redactor Divahair.ro

Dragostea ne face să nu mai ținem cont de multe aspecte, să ne urmăm inima oriunde ne duce și să fim vulnerabile fără a ne fi teamă că cineva ne-o va frânge. Da, iubirea chiar are puterea de a face toate aceste lucruri și doar o persoană care știe ce este dragostea adevărată poate să o confirme!

Totuși, uneori sentimentele nu sunt împărtășite, iar cel de lângă noi poate aștepta mai multe din partea noastră pentru a ne iubi. Din acest motiv, trebuie să știi exact ce să faci ca să nu pierzi un bărbat, în funcție de zodia ta. Ești curioasă care sunt trăsăturile ce te pot ajuta să sucești mințile unui tip pentru totdeauna? Află mai jos!

cuplu in pat

Iată ce trebuie să faci ca să nu pierzi un bărbat!

Berbec

Plictiseala este principala cauză care face un bărbat să se îndepărteze de tine. Pentru a nu-l pierde, încearcă să îi menții interesul aprins. Surprinde-l mai mult cu activități ieșite din comun, așa cum este răsăritul de la 4 dimineața sau excursiile spontane. Încurajează-l și oferă-i energia de care are nevoie pentru a merge mai departe.

Taur

Pentru a nu pierde un bărbat, trebuie să împarți aceleași valori și scopuri în viață cu el, dar și să poată avea încrederea în tine. Oferă-i iubire, o casă, siguranță și fii sinceră în legătură cu sentimentele tale. Folosește-te de senzualitatea ta pentru a-i suci mințile și surprinde-l cu cine romantice, mâncare bună și vinuri alese.

Gemeni

Încearcă să oferi mai multă libertate jumătății tale. Ajută-l să fie o persoană mai bună și înțelege-l atât la nivel fizic, cât și la nivel spiritual. Știi că nimeni nu poate să îl vrăjească mai bine decât tine și să îl incite doar din câteva vorbe. Ești flexibilă și adaptabilă și din acest motiv știe că te vei simți bine indiferent de locul în care vă veți afla. Oferă-i câte ceva din atitudinea ta pozitivă și vei vedea că va rămâne alături de tine pentru tot restul vieții.

Rac

Firea intuitivă te ajută să îți dai seama de ce are nevoie cel drag în orice moment. Sprijină-l și oferă-i toată încurajarea de care are nevoie. Fii alături de el mereu! Puterea ta de a înțelege oamenii îți permite să realizezi când suferă sau când are nevoie de ceva.  Îi respecți iubirea pe care o are pentru tine și pentru familie și împărtășiți același vis de a avea o casă fericită și plină de copii. Pentru a nu pierde un bărbat, trebuie să te asiguri că și chimia care există între voi este reală și că îl poți face să te dorească din ce în ce mai mult.

cuplu elegant

Leu

Fii generoasă cu bărbatul  tău și surprinde-l cu daruri perfecte, pe care știi că și le dorește. Permite-i să strălucească alături de tine și nu te juca cu sentimentele lui. Fii mereu alături de el și fii puterea de care are nevoie pentru a merge mai departe. Fii creativă și deschisă și încântă-l de fiecare dată cu ideile tale unice.

Fecioară

Pentru a nu pierde un bărbat, trebuie să fii sensibilă la nevoile lui și să găsești o cale pentru a rezolva orice problemă, inclusiv cele care îl privesc pe el. Ajută-l să se vindece și să se elibereze de trecut. Dă-i din puterea ta de a trece peste durere. Cu siguranță va fi vrăjit de mintea ta strălucită și de cunoștintele pe care le ai în orice domeniu. Surprinde-l cu figura ta publică, dar și cu persoana simplă care ești în spatele ușilor. Cu cât se va afla mai mult în compania ta, cu atât va realiza că are nevoie de tine.

Balanță

Nu încerca să îl schimbi și acceptă-l pentru ce este. Nu îl vei pierde niciodată dacă îi vei permite să fie el însuși în compania ta, dacă îl vei face să se simtă relaxat și dacă îi vei oferi un mediu armonios, fără conflicte. Cu siguranță te va admira pentru bunătatea ta, pentru farmecul tău unic, inteligența și tăria de caracter. Atunci când dai dovadă de toate aceste calități, bărbatul tău nu va mai fi interesat de nimeni și te va dori în orice clipă a existenței sale.

Scorpion

Un bărbat va dori întotdeauna o femeie care să îl atragă ca un magnet și care să îl copleșească cu pasiunea și energia ei intensă. Dacă îi vei arăta ce înseamnă a fi om cu adevărat, nu te va părăsi niciodată. Fii onestă, loială și senzuală și vei vedea că te va iubi la nebunie.

cuplu in natura

Săgetător

I-ai deschis ochii și l-ai făcut să vadă mai bine în ce lume trăiește. Ajută-l să se descopere pe el însuși, dar și micile plăceri ale vieții. Fă-l să râdă și fii deschisă la orice propunere. Arată-i că poate fi liber și într-o relație cu tine. Oferă-i fericire și ajută-l să se bucure de fiecare zi petrecută cu tine.

Capricorn

Pentru a nu pierde un bărbat, trebuie să îl lași să se simtă puternic, chiar dacă amândoi știți că fără tine nu ar putea trăi. Sprijină-l, ghidează-l și susține-l ori de câte ori are nevoie. Nu îi purta bătăliile, ci ajută-l să găsească toată muniția necesară. Învață-l cum să fie practic și responsabil fără a fi plictisitor, dar și cât de important este să existe un echilibru între muncă și distracție.

Vărsător

Lasă-l să fie cine vrea să fie și bucură-te de compania lui. Acest lucru îl va face să își dea seama că doar tu poți să îi oferi atâtea lucruri fără a cere nimic în schimb. Menține-i interesul aprins cu mintea ta, dar și cu sexualitatea. Fii inovativă și inventivă, mereu imprevizibilă și dornică de a învăța lucruri noi. Doar așa vei putea să îl ții aproape de tine.

Pești

Oferă-i beneficiile îndoielii și ajută-l să revină pe calea cea bună atunci când o dă în bară. Te va iubi pentru faptul că ești o femeie răbdătoare, care are o putere de iertare extraordinară. Inspiră-l cu creativitatea ta și ajută-l să vadă cele mai frumoase aspecte ale acestei vieți prin ochii tăi de artistă. Nu aștepta perfecțiunea din partea lui și nu îl critica. Acceptă-l pentru cine este și iubește-l. Doar așa vei reuși să îl ții alături de tine toată viața.

Ține cont de aceste informații și pune-le în practică pentru a nu pierde un bărbat!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (24)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.