Horoscop
Înapoi la

Ce să faci până la final de primăvară ca să îți meargă bine tot anul, în funcție de zodie

Ce să faci până la final de primăvară ca să îți meargă bine tot anul, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Norocul poate veni în viața ta și prin propriile acțiuni, nu trebuie doar să aștepți ca forțele Universului să lucreze în favoarea ta. În primele luni ale anului 2021 zodiile vor primi un imbold cosmic cu ajutorul căruia vor avea șansa să le meargă bine tot anul.

Majoritatea oamenilor simt că norocul coboară doar asupra câtorva nativi, prin selecție aleatorie și fără nicio acțiune proprie. Cu toate acestea, astrele îți spun că acțiunea este cel mai vital aspect, practic "deschide" ușa norocului. Acum, fără alte întrebări, să aruncăm o privire la ceea ce arată constelațiile despre ce poți să faci până la final de an pentru a-ți merge bine în 2021, în funcție de zodia ta!

Berbecul trebuie să aibă mintea deschisă

Ești mereu focusat pe ceea țelurile tale. Dar, uneori, asta înseamnă că îți direcționezi energia doar în același sens și uiți de alte aspecte ale vieții tale. Poate obișnuiești să lași oameni în urmă sau să accepți provocări doar la nivel individual. Astrele te sfătuiesc să fii mai deschis. Dacă îți schimbi perspectiva și gândirea vei avea parte de mai multe oportunități decât ți-ai putea imagina. Încearcă să asculți și opiniile alte persoane pe viitor, va fi mult mai bine. 

 

Taurul să îi complimenteze pe cei din jur

Îți place să te înconjori de dragoste și frumusețe. Deci, sunt șanse că această sarcină, de a fi mai simpatic cu cei din jur, să nu fie prea dificilă pentru tine. Când mergi la o întâlnire cu prietenii, poate ieși puțin din zona ta de confort și îi spui acelei persoane că îți place ținuta ei. Ai putea chiar să-ți arăți partenerului tău mai multă apreciere și să îi mulțumești pentru tot ceea ce face pentru tine. Oamenii vor primi întotdeauna un compliment cu brațele deschise, iar norocul tău se va îmbunătăți cu siguranță datorită tuturor vibrațiilor pozitive pe care le trimiți.

Geamănul să nu mai fie nehotărât

Trebuie să devii puțin mai decisiv ca să îți meargă bine în 2021. Este adevărat, cu toții suntem nehotărâți la un moment dat. Fie că este vorba despre alegerea unei anumite ținute pentru a impresiona la o primă întâlnire sau dacă vei rămâne sau nu în casă într-o sâmbătă seara, totul este în mâinile tale. Singurul lucru pe care ți-l transmite Universul este că luarea deciziilor te va ajuta să ai mai mult noroc. Începe cu pași mici care îți vor construi o bază solidă a încrederii în sine.

Racul să fie sociabil

Ai tendința să-ți păstrezi viața personală privată, Racul, și asta este foarte în regulă. Dar, uneori, împărtășirea poveștilor și experiențelor te ajută să faci conexiuni cu ceilalți. Adevărul este că nimeni nu poate trăi singur în această viață și, dacă vrei să fii mai norocos, vei avea nevoie de ajutorul celor din jur. Implică-te în mai multe situații sociale și vorbește deschis atunci când ai ceva împărtășit. Este atât de ușor să stai tolănit pe canapea, mai ales atunci când rulează serialul tău favorit, însă, dacă începi să socializezi, vei avea și noroc.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2021: Anul Bivolului de Metal – Zodiile vor trece prin schimbări radicale

Leul să accepte criticile

Știi că ești unul dintre cei mai buni și mai strălucitori din horoscop. Dar Universul spune că, pentru a obține ceva mai mult noroc, poate că va trebui să fii mai modest și mai umil. Poate lași pe altcineva să ocupe locul central măcar o dată. Acceptarea unor critici nu este niciodată ușoară, mai ales atunci când ești atât de creativ și sociabil ca tine. A fi conștient de punctele tale forte și cele slabe te va ajuta să devii o versiune și mai mare a ta.

Fecioara să nu disece firul în patru

Gândirea excesivă îți aduce mult stres în viață. Pe de o parte, înseamnă că acorzi atenție celor mai mici detalii. Pe de altă parte, totuși, tinzi să devii cicălitor și câteodată enervant pentru cei din jur. Universul știe că gândurile nu ar trebui să rămână pe loc pentru mult timp și că ar trebui să renunți la cele care atrag toate vibrațiile negative. Ești un semn de Pământ, așa că cel mai bun mod de a-ți limpezi mintea este să te exprimi liber. 

Balanța să-și accepte karma

Din toate zodiile din horoscop ești probabil una dintre cele mai norocoase. Atragi mereu vibrații pozitive, însă eviți să faci față situațiilor delicate. Dacă le înfrunți cu mult curaj te vei simți mai încrezător în tine. Rezolvă problemele pe loc și nu le mai amâna, pentru că rolul karmei este să ofere lecții valoroase în viață. Acceptă tot ce ți se oferă și fii convins că toate se petrec cu un scop.

Scorpionul să se înconjoare de oameni pozitivi

Ai încredere în oamenii care există în viața ta de mult timp. Însă, totodată ai mare grijă să te înconjori doar de persoane care te inspiră să devii mai bun. Cei care vor să te ridice, nu să te dărâme. Trebuie să cureți toate acele energii negative pe final de 2020 pentru ca în anul 2021 să îți meargă excelent pe absolut toate planurile. 

Săgetătorul să lupte pentru visuri

Ești un suflet rebel și îți urmezi inima oriunde te conduce, iar pașaportul călătoriilor tale prin viață este doar sentimentul de libertate pe care îl cauți constant. Și, poate până acum ai avut parte de aventuri uimitoare, însă dacă te-ai simțit rătăcit câteodată este pentru că ai uitat să te focusezi pe visurile tale mărețe. Adevărul este că nu ești în niciun caz cea mai consecventă persoană și a risca este în afara zonei tale de confort. Însă pe termen lung, canalizarea energiei către țelurile tale îți va aduce mult noroc și te vei simți împlinit. 

Capricornul trebuie să-și găsească un talisman

Ești un tradiționalist convins, așa că în mod sigur crezi și în talismanele norocoase din legende. Precum microbiștii care poartă același tricoul la fiecare meci al echipei preferate, așa ar trebui să începi și tu să cauți un obiect care să îți aducă noroc. Poate părea destul de superstițios, însă Universul spune că nu este o idee rea. Se spune că vibrațiile tale contribuie la bunăstarea proprie, iar acest lucru mic va aduce cu siguranță un strop de noroc în viața ta.

Vărsătorul să renunțe la drame

Când ai avut ultima oară ceva de câștigat în urma unui episod melodramatic? Ai fost întotdeauna priceput să joci după propriile reguli, iar până la finalul anului astrele te sfătuiesc să procedezi la fel și să mergi pe drumul tău cu încredere, fără a privi în spate. Sortează lucrurile mici și nu-ți pierde timpul cu problemele închipuite, mai ales dacă îți dorești să îți meargă bine în 2021. 

Peștii să muncească din greu

Alege un scop și dă tot ce ai! Uneori este ușor să patinezi în direcția greșită și să devii sedentar, dar nu e de condamnat. Sunt zile în care ai dormi încă o oră dimineață sau ai mai bea încă o cafea, dar dacă vreți să îți meargă într-adevăr bine trebuie să renunți la unele obiceiuri care te fac să pierzi timpul. Depune un efort suplimentar în munca ta și vei observa îmbunătățiri majore. 

Surse articol: Underscoopfire / Cosmopolitan.com / Themindjournal

Surse foto: IStock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.