Horoscop
Înapoi la

Ce să nu-i spui niciodată unui Berbec

Ce să nu-i spui niciodată unui Berbec

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Guvernată de planeta Marte, planeta energiei, a dorinței și a manifestării, zodia Berbec este de-a dreptul specială! Nativii acestei zodii sunt chiar cei mai activi și energici oameni de pe întreaga planetă! Sunt sensibili și foarte creativi, iar simțul umorului este foarte bine dezvoltat. Uneori refuză să ia lucrurile în serios și cei apropiați lor ar putea considera că sunt prea neserioși.

Berbecii sunt foarte mândri de ei și de realizările lor și, de cele mai multe ori, consideră că sunt perfecți. Nici nu ar putea să creadă altceva despre ei, mai ales că se descurcă atât de bine în orice situație cu care se confruntă. Nu există piedică sau obstacol care să-l facă pe nativul zodiei Berbec să renunțe la luptă pentru că este foarte determinat. Odată ce și-a pus ceva în minte, se va asigura că va duce acel lucru la bun sfârșit, orice ar fi! Berbecii sunt foarte încăpățânați și nu vor să țină cont de nimeni și de nimic. Pur și simplu, ei știu mai bine ca oricine, așa că nici măcar nu se obosesc să asculte părerea altuia. Dacă ai ceva de zis, mai bine nu zici și gata!

Imagine cu două buze și cu semnul zodiacal al Berbecului pe ele

Oricum ar fi, cu bune și cu rele, nativii zodiei Berbec sunt minunați și cu toții ne dorim astfel de persoane în viața noastră. Au această putere incredibilă de a lumina o încăpere atunci când intră în ea, având o energie foarte puternică. E clar că nu ai vrea să superi niciodată un Berbec, nu-i așa? Ei bine, pentru a te bucura de o frumoasă prietenie sau, de ce nu, de o minunată relație alături de un astfel de nativ, trebuie să eviți să-i spui anumite lucruri care îi vor frânge inima. Te invităm să afli care sunt acele lucruri din rândurile de mai jos!

Ce să nu-i spui niciodată unui Berbec

  1. "Nu mai fi atât de copil!" Nu este un secret faptul că Berbecii sunt încăpățânații zodiacului. Știu și ei foarte bine asta și o știm și noi, așa că de ce să ne creăm așteptări nerealiste? Nativii zodiei Berbec se vor comporta ca niște copii de fiecare dată când nu le va conveni ceva. Mai mult, încăpățânarea nu este singura caracteristică specială a lor; ei sunt și foarte impulsivi și tind să se enerveze ușor, din nimicuri. Asta nu înseamnă că vor sta supărați toată viața pe persoanele care îi supără. Uită rapid și se comporta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat... exact ca niște copiii!
  2. "Ești prea sensibil/ă!" Nu, nu este adevărat! Ei doar își exprimă sentimentele și nu consideră că este ceva greșit în asta. Într-adevăr, Berbecii simt puțin mai mult decât este cazul în anumite situații. Mai mult, ei au tendința de a dramatiza lucrurile, dar asta doar pentru că ei sunt foarte afectați de acele situații. Până la urmă, nativii acestei zodii nu sunt doar încăpățânați ca niște copiii, ci și foarte sensibili. Cel mai bine ar fi să nu le reproșezi niciodată așa ceva! Le vei frânge inima.
  3. Critică. Nu contează că le spui frumos, civilizat, respectuos sau cu dragoste... critica nu își are locul într-o discuție cu Berbecii. Nu pot accepta faptul că cineva ar putea considera că ei nu sunt minunați și chiar perfecți. Dacă un nativ al zodiei Berbec are această părere despre propria persoană, de ce ai vrea tu să i-o strici? Se va supăra foarte tare... Până la urmă, dacă tu consideri că ceva nu este în regulă cu o persoană în zodia aceasta, ce mai bine ar fi să-ți ții părerea pentru tine! Berbecii oricum sunt minunați!
  4. "Ai răbdare!" Să-i spui unui Berbec să aibă răbdare este ca și cum i-ai spune unui copil să aibă răbdare. Ce crezi? Va avea? Nu! Atunci nici măcar să nu te obosești să-i spui asta pentru că nu se va întâmpla niciodată. Ei sunt foarte nerăbdători de fel și vor ca totul să fie făcut chiar în această clipă. Nu au timp de pierdut și consideră că nici tu nu ar trebui să ai. Decât să-i spui unui Berbec să mai aștepte puțin, mai bine încerci tu să te miști mai repede! Asta doar dacă nu vrei să-l superi, bineînțeles...
  5. "De ce ești atât de egoist?" Pentru că, pur și simplu, poate! Berbecii au tendința de a fi egoiști și de a se gândi prea mult doar la propria persoană. Nu e ca și cum nu și-ar dori să fie mai generoși și mai buni cu oamenii din jur, dar nu au timp pentru asta. Durează foarte mult să facă planuri care să le aducă lor confort și fericire și atunci când vine vorba să se mai gândească și la alții vor fi deja obosiți. Ei bine, știu și ei că sunt egoiști, dar nu vor recunoaște niciodată acest lucru. Nu te obosi vreodată să-i reamintești vreodată unui nativ al zodiei Berbec că este o persoană egoistă! Va nega acest lucru și apoi te va șterge de pe lista lui cu persoane apropiate.

Aceastea au fost pretențiile zodiei Berbec. Tu ce crezi? E complicat să mulțumești nativii acestei zodii?

Citește și: De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Berbec

Surse articol: Timesofindia, Sofeminine, Purewow

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (32)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.