Horoscop
Înapoi la

Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Pești

Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Pești

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Visători, romantici și cu o sensibilitate exagerată... Peștii pot topi orice inimă de gheață! Nici nu este de mirare că nu te-ai putea supăra vreodată pe un nativ al acestei zodii. Emană atât de multă bunătate și energie pozitivă, încât nu ai putea crede vreodată ca Peștele ar fi capabil de ceva rău.

Peștii sunt zodii pasionale, misterioase și foarte devotate. Se caracterizează printr-o sensibilitate exagerată care le influențează tot parcursul lor în viață. Sunt adevărați visători și au tendința de a idealiza orice situație cu care se confruntă. Nativii acestei zodii sunt persoane foarte creative și spirituale și, de cele mai multe ori, sunt neînțeleși de cei din jurul lor. Dar asta doar pentru că, deși sunt ființe minunate care au atât de multe lucruri de oferit, ei preferă să se ascundă undeva într-un colț, fiind foarte timizi și rezervați.

Ilustrație cu două buze mov și semnul zodiacal Pești pe ele

E foarte clar că Peștii au un suflet de aur și că nimeni niciodată nu ar trebui să încerce să-i supere. Pur și simplu, nu ar putea depăși nicicum suferința, așa că de ce să le frângi inima? De altfel, ei au un suflet atât de bun, e clar că-i vrem în viață noastră! Ei bine, pe cât de minunați sunt, pe atât sunt de spărăcioși, așa că trebuie să fii foarte atent/ă atunci când vorbești cu nativii zodiei Pești! Află din rândurile de mai jos care sunt acele lucruri pe care nu ai voie să îi le spui niciodată unui Pește.

Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Pești

  1. "Ești prea sensibil/ă." Fiind un semn de apă, zodia Pești se caracterizează printr-o capacitate emoțională incredibilă. Este extrem de empatică, așa că sensibilitatea este la ea acasă în cazul unei astfel de zodii. Nu e o ideea prea bună să-i spui nativului acestei zodii că este prea sensibil pentru că, de fapt, acesta este stilul său de viață. Să-i spui unui Pește să nu mai fie așa sensibil este că și cum i-ai spune oricărui alt om să nu mai respire.
  2. "Ești pasiv-agresiv/ă!" Da, așa este, dar nu, nu au nevoile să le amintească cineva asta! Majoritatea oamenilor pur și simplu nu pot înțelege că Peștilor nu le place să zică lucrurilor pe nume și că preferă să împacheteze frumos o minciună, decât să pornească un conflict de toată frumusețea. Nu-i spune unui astfel de nativ că este pasiv-agresiv dacă nu vrei să-ți dovedească că poate chiar mai bine de atât!
  3. "Nu-mi plac animalele." Ce? Și atunci de ce exiști? Niciodată, dar niciodată să nu îi spui unui nativ al zodiei Pești că nu iubești animalele, mai ales dacă vrei să îl cucerești. Această zodie grijulie și plină de compasiune nu ar accepta vreodată să-și petreacă timpul cu o persoană care nu îndrăgește necuvântătoarele.
  4. "Nu te mai îngrijora atât!" Nu se poate! Nativii Pești au încercat să nu se mai îngrijoreze atât de mult și au ajuns să se îngrijoreze chiar mai mult! Ei bine, cea mai mare teamă a acestei zodii este chiar frica de necunoscut. Este foarte stresant pentru un nativ al zodiei Pești să nu știe ce se va întâmpla, cum și când. Tocmai din acest motiv, ei au tendința de a se îngrijora foarte mult, așa că nu-i spune unui Pește să nu mai facă asta! Se va îngrijora și mai tare.
  5. "Nu am nevoie de ajutorul tău!" Ei bine, dacă îi vei spune asta unui Pește, acesta se va supăra pe tine și nu va mai încerca să te ajute niciodată. Cum să nu vrei ajutorul unei persoane care își dorește atât de mult să-i ajute pe cei din jurul său? Practic, nativii acestei zodii pentru asta trăiesc. Mereu vor să te ajute, așa că să nu refuzi niciodată ajutorul lor... chiar dacă nu ai nevoie de el!
  6. "Oprește muzica!" Și atunci ce va mai asculta zodia Pești? Liniștea? Nativii acestei zodii iubesc muzica. Ar asculta muzică și în somn dacă ar putea, așa că să nu le spui niciodată că vrei liniște! Îți vei putea lua adio de la prietenia lor.
  7. "Ai auzit ce a făcut X?" Cel mai probabil că nu a auzit și cu siguranță că nu îi pasă. Zodia Pești nu este fana bârfelor și a răutăților. Peștii nu știu ce este răutatea deoarece nu au simțit niciodată o emoție negativă la adresa cuiva. Să nu te mire niciodată faptul că un Pește te va elimina din viața sa dacă îi vei spune astfel de lucruri. El nu poate accepta energie negativă în jurul său.
  8. "Nu mai visa atât!" Dar ce să facă cu timpul său liber? Zodia Pești este foarte înțeleaptă și intuitivă. Ceea ce pentru tine ar putea părea deplasat, pentru un Pește reprezintă, de fapt, normalitatea. Nu-i spune niciodată unui astfel de nativ că visează prea departe sau că nu ar putea face un lucru anume. Îți va dovedi exact opusul și apoi nu va mai vorbi cu tine. Nu-ți dorești asta, nu?
  9. "Nu există dragoste adevărată!" Peștii sunt foarte romantici și adoră să iubească. Ei pot iubi pe oricine, dar, cu siguranță nu te vor mai iubi pe tine dacă le vei spune așa ceva. Dacă tu nu crezi în dragoste, mai bine ții pentru tine!

Acestea au fost cele mai importante lucruri pe care nu ai voie sub nicio formă să i le spui unui nativ al zodiei Pești. Tu ce crezi? Este greu de mulțumit această zodie?

Află și care sunt Cele mai mari suferinţe ale zodiei Peşti

Surse articol: Sweetyhigh, Timesofindia, Bolde

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.