Horoscop
Înapoi la

Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Rac

Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Rac

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Cea mai dificilă și sensibilă dintre toate zodiile este chiar Racul! Fiind un semn de Apă, guvernat de Lună, nici nu este de mirare că zodia Rac are atât de complexe calități! Tradiționalistă, misterioasă, generoasă, atentă și plină de compasiune, această zodie este atât de minunată încât poți trece cu vederea toate defectele acesteia. Bineînțeles că au și Racii capriciile lor. Uneori pot părea instabili emoțional, introvertiți și chiar de neîncredere, dar asta nu înseamnă că în ei nu se ascund cele mai pure și minunate suflete.

Sunt complicați, ce-i drept! Îi poți răni cu ușurință și, dacă ai făcut greșeala de a le frânge inima, să nu te mai aștepți să mai vorbească cu tine vreodată! Nu ai vrea niciodată să superi un Rac, nu? Nativii acestei zodii sunt atât de grijulii și iubitori, încât viața noastră ar fi pustie fără ei! Ei bine, pentru a ține aproape de tine un nativ al zodiei Rac, este necesar să știi foarte bine anumite lucruri despre el și să îi respecți limitele. Te invităm să afli din rândurile de mai jos care sunt acele lucruri pe care nu ai voie să i le spui sub nicio formă unui nativ al zodiei Rac!

Ilustrație cu două buze și semnul zodiacal al racului pe ele

Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Rac

  1. "De ce ești atât de lipicios/lipicioasă?" Ei bine, atunci când nativii zodiei Rac se îndrăgostesc, ei tind să devină foarte lipicioși și să-i sufoce pe cei pe care îi iubesc cu dragostea lor pură și inocentă. Mai mult, ai au nevoia constantă de a știi că sunt iubiți la fel de mult precum iubesc și ei, așa că nu vor fi doar lipicioși, ci și foarte enervanți. Oricum ar fi, nu te-ai putea supăra pe un Rac vreodată! El iubește exact ca un copil și este capabil să ofere oricui dragostea sa necondiționată.
  2. "Nu ești prea sensibil/ă?" Ba da! Dar ce rost are să-i amintești și tu asta? Zodia Rac este înzestrată cu o sensibilitate incredibilă, așa că nici nu este de mirare că iubește tot ceea ce o înconjoară. Deși știu foarte bine că sunt persoane emotive, nativii zodiei Rac nu vor recunoaște niciodată aceste lucru. Mai mult, se vor supăra pe tine dacă vei încerca să punctezi asta. Sunt sensibili și gata! Chiar vrei să îi faci să plângă?
  3. "Chiar trebuie să te întâlnești cu familia ta și weekend-ul acesta?" Da! Ce altceva să facă? Racii sunt foarte iubitori și grijulii și pun foarte mult preț pe familia lor. Nu contează că sunt adulți, ei tot îți doresc să petreacă timp cu familia lor și chiar în casa în care au copilărit, dacă se poate. Acolo nativii zodiei Rac se simt cel mai confortabil și protejați. Dacă nu poți accepta acest lucru, nici să nu te gândești să începi o relație cu o persoană în zodia Rac!
  4. "Înveselește-te!" Majoritatea persoanelor născute în zodia Rac au fețe foarte serioase și pot părea chiar triști de multe ori. Mai mult, ei au obiceiul de a sta și de a se uita în gol de fiecare dată când le vine în minte ceva și, tocmai din acest motiv, ai putea crede că au probleme reale. Ei bine, lucrurile nu sunt chiar așa! Nu contează dacă sunt triști sau fericiți, nu contează dacă se gândesc la ceva frumos sau dacă au fost copleșiți de nostalgie, înfățișarea lor va fi la fel de serioasă. Pur și simplu, ei nu zâmbesc doar din obișnuință. Nu te obosi să-i spui unui Rac să se mai înveselească! El nici măcar nu-și dă seama că pare trist!
  5. "De ce ești așa de tăcut/ă?" Oricât de mult s-ar putea bucura de prezența ta, un nativ al zodiei Rac va prefera întotdeauna singurătatea. El se simte bine în propria sa companie deoarece doar în felul acesta se poate conecta mai bine cu el. Îi place să se piardă în propria lui lume, în visele sale și în propriile idei, tocmai pentru că știe mai bine ca oricine că lumea o va putea cuceri doar singur.
  6. "Nu te mai agita!" Racul nu poate să nu se mai agite, trebuie să înțelegi asta! Se va agita și te va agita și pe tine cu agitația sa, dar asta nu înseamnă că trebuie să te superi pe el. Racul poate deveni foarte anxios atunci când o persoană dragă lui trece printr-o situație neplăcută, oricât de nesemnificativă ar fi aceasta. Va încerca să facă tot posibilul pentru a o ajuta și pentru a-i ușura viața. Nici nu este de mirare că cei mai buni doctori din lume sunt Raci! Ei știu mai bine ca oricine cum să îngrijească oamenii.
  7. "Nu mă mai manipula!" Racii înțeleg emoțiile și sentimentele oamenilor din jurul lor mai bine a oricine. Mai mult, ei știu să folosească toate aceste cunoștințe în favoarea lor, tocmai pentru că au o inteligență emoțională incredibilă, pe care o și pun în practică... uneori. Mulți nativi ai zodiei Rac sunt foarte conștienți că pot obține absolut orice doar făcând fețe triste, așa că de ce nu ar încerca să facă asta și cu tine? Ei bine, chiar dacă ai observat acest lucru, cel mai bine ar fi să te faci că nu știi! Altfel le vei frânge inima și-ți vei putea lua adio de la o frumoasă prietenie cu aceștia.

Acestea au fost pretențiile zodiei Rac. Tu ce crezi? Sunt prea complicați nativii acestei zodii?

Citește și: De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Rac

Surse articol: Timesofindia, Livingly, Cosmopolitan

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (53)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.