Horoscop
Înapoi la

Ce să nu-i spui niciodată unui Săgetător

Ce să nu-i spui niciodată unui Săgetător

Alida Enache

Curioasă, asertivă, plină de compasiune și cu un discernământ impecabil... această zodie este chiar minunată. Da, despre tine este vorba, Săgetătorule! Ești o zodie atât de specială, încât, în cazul tău, până și defectele par niște calități. Știi foarte bine să tragi sforile în așa fel încât imaginea ta să rămână nepătată și pare că lumea ar vrea să se învârtă în jurul tău.

E clar deja că oricine și-ar dori un Săgetător în viața sa. Ei bine, pentru a ține aproape un astfel de suflet, trebuie să ținem cont de anumite aspecte. Există câteva lucruri pe care nu trebuie să i le spunem niciodată unui Săgetător, deoarece l-am putea răni sau l-am putea determina să se supere. Nu vrem asta, nu?

Imagine cu buze mov și cu semnul zodiacal al săgetătorului desenat cu alb pe ele

Cititorul în cărți de tarot, Jeevika Sharma spunea că „Nu trebuie să-i minți niciodată și să nu faci greșeala de a le spune ceva nepotrivit. Săgetătorii nu vor tolera niciodată un astfel de comportament. Fie vor pleca din viața ta pentru totdeauna, fie vor înceta să te mai respecte.”

Acestea fiind zise, haide să descoperim în rândurile de mai jos care sunt acele lucruri pe care nu avem voie să i le spunem unui Săgetător!

Ce să nu-i spui unui Săgetător

  1. „Trebuie să faceți echipă.” Nu, nicidecum! Nu trebuie! Săgetătorul pune foarte mult preț pe spațiul său personal și pe timpul petrecut în singurătate. Nu contează ce are de îndeplinit, nativul acestei zodii va duce absolut orice la bun sfârșit, dar nu oricum, ci în felul lui. Săgetătorul nu este făcut pentru a lucra în echipă; el poate cuceri singur lumea și nu are nevoie de ajutorul sau de părerea nimănui. Așa se întâmplă atunci când ești prea bun! De ce să te asociezi cu alții?
  2. „Wow! Ești lipsit de respect!” Ei bine, acest lucru nu este adevărat decât dacă ai putea asocia onestitatea cu lipsa de respect. Da, adevărul doare și poți răni multe persoane spunând lucrurilor pe nume, dar, până la urmă, care este scopul de a minți? Săgetătorul este foarte sincer și, din acest motiv, poate părea lipsit de respect. De fapt, lucrurile stau altfel. Tocmai pentru că nativul acestei zodii respectă pe absolut oricine, el preferă să spună întotdeauna adevărul. Minciuna este doar o altă dovadă a lipsei de respect.
  3. „Călătorești prea mult.” Așa este! Și ce dacă? Săgetătorul este un adevărat aventurier. Principalul său scop în viață este acela de a călători prin lume și de a vedea ce se întâmplă și pe cealaltă parte a globului. De altfel, nu are nevoie de un partener atunci când pornește în excursii și preferă să experimenteze singur culturile altor țări. Nu-i reproșa niciodată unui Săgetător faptul că mereu este absent din cauza călătoriilor sale! El se va supăra și va deveni defensiv și, mai mult, nu-ți va mai aduce niciun suvenir din călătoriile sale.
  4. „De ce nu ceri ajutorul?” Săgetătorul nu va cere niciodată ajutorul nimănui, iar acest lucru ar trebui să-ți fie foarte clar! De ce să ceară ajutorul cuiva dacă el poate face absolut orice singur și mult mai bine ca oricine? Fie că e vorba de sfera profesională, de relațiile amoroase sau de viață în general, nativul zodiei Săgetător preferă să se descurce singur. Nu te obosi să-i oferi vreun sfat pentru că oricum nu-l va accepta.
  5. „Ești foarte impulsiv!” Da, nativul zodiei Săgetător poate fi foarte impulsiv, dar tocmai acest lucru îl face să fie foarte interesant. Impulsivitatea lui nu este neapărat una negativă și ea merge mână în mână cu nevoia de spontaneitate a Săgetătorului. Nu știi niciodată la ce să te aștepți din partea lui! Nu-i spune niciodată unui Săgetător că este prea impulsiv deoarece îl vei răni. Dacă nu poți ține pasul cu felul lui de a fi, mai bine nu te bagi în viața sa. Săgetătorul nu va accepta niciodată să ducă o viață statică și monotonă doar pentru a ține aproape anumite persoane.

Acestea au fost cele cinci lucruri pe care nu ai voie să le spui unui Săgetător. Tu ce crezi despre aceste preferințe ale sale? E complicat să mulțumești un Săgetător?

Citește și: De ce să nu te îndrăgostești de un Săgetător

Surse articol: Timesofindia, Newsncr, Arkmania

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (63)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.