Horoscop
Înapoi la

De ce să nu te îndrăgostești de un Săgetător

Cristina Gherghina

Fiecare nativ din zodiac merită să iubească și să fie iubit la rândul său, însă în cazul Săgetătorului lucrurile se complică un pic. Săgetătorul este genul de persoană pe care o întâlnești în tinerețe și pe care, mai târziu, ajungi să regreți că ai cunoscut-o. 

Ei sunt oamenii care îți vor da lumea peste cap. De îndată ce îi întâlnești, cântecele de dragoste vor începe să capete sens, iar tu te vei simți ca în al nouălea cer. Dar nu care cumva să o dai în bară cu un Săgetător, căci acest nativ te va bântui o viață întreagă, în sensul că nu îl vei putea uita niciodată. 

Nu te îndrăgosti de un Săgetător pentru că acest nativ te va învăța cum să îi pui pe alți oameni pe primul loc. Sunt genul de persoane care se pun mereu pe locul doi și, poate, le pasă un pic prea mult de cei din jurul lor. Pentru Săgetător contează foarte mult să știe că îi poate face pe ceilalți fericiți și va face orice îi stă în putință să le facă viața mai bună. 

de ce sa nu te indragostesti de un Sagetator

Calitate, nu cantitate

Nativul din zodia Săgetător te va învăța că accentul trebuie pus pe calitate, nu pe cantitate. Dacă observi un Săgetător și ajungi să îl cunoști, vei realiza că nu are foarte mulți prieteni, însă acei puțin oameni care fac parte din viața acestui nativ sunt genul de persoane pe care oricine ar trebui să le aibă aproape. 

Nu te îndrăgosti de un Săgetător pentru că te va iubi atât de mult încât nu îți vei da seama de unde vine atâta dragoste și când va înceta să mai vină. Iar dacă le vei câștiga încrederea, îți vor oferi inima lor pe tavă. 

Te vei întreba ce ai făcut să meriți o persoană ca Săgetătorul

Dacă un Săgetător va ajunge să facă parte din viața ta, vei începe să te întrebi ce ai făcut să meriți o astfel de persoană și vei ajunge să îi mulțumești lui Dumnezeu că există oameni de acest fel. 

Cu toate acestea, Săgetătorul are și el defectele sale. Tinde de cele mai multe ori să analizeze prea mult și să întoarcă pe toate părțile fiecare lucru din viața lui. Va observa fiecare detaliu, fiecare schimbare din jurul lui, iar dacă va considera că ceva nu merge bine, se va învinovăți. Se va învinovăți în orice situație, chiar dacă vina nu îi aparține. 

Citește și Ce șanse ai să te desparți de iubit în această lună, în funcție de zodie

 cuplu de indragostiti

Un alt lucru de spus despre Săgetător este faptul că nu știe să primească un compliment. Acești nativi nu se consideră a fi deloc speciali, tocmai de aceea nu consideră că merită să primească laude. Cu toate acestea, de fiecare dată când te vei uita la acest nativ, vei vedea perfecțiunea întruchipată, însă, de fiecare dată când se va uita în oglindă, Săgetătorul nu își va vedea decât defectele și ce ar putea îmbunătăți la persoana sa. 

Nu te îndrăgosti de un Săgetător pentru că sunt persoane defensive și extrem de puternice. Urăsc să dea dovadă de vulnerabilitate și slăbiciune, tocmai de aceea, Săgetătorul va purta în public această mască a unui om extrem de puternic și sigur pe el, chiar dacă sub aceasta se afla cineva căruia îi este teamă să nu fie rănit. 

Viața i-a învățat cele mai dure lecții, iar Săgetătorul a înțeles că dacă nu dă dovadă de putere și încredere în sine, va fi pierdut. Pe parcursul vieții sale, Săgetătorul a învățat cum să fie cel mai bun prieten al său și cum să se iubească pe sine. De asemenea, a mai învățat cum să fie puternic pentru persoanele din jurul său. 

Dacă te îndrăgostești de un nativ din această zodie, se va comporta excepțional cu tine, însă mare grijă, dacă îi vei greși vreodată, Săgetătorul nu va uita și nu te va iert atât de ușor. 

Surse foto: Istock

Articolul urmator Ce să nu-i spui niciodată unui Săgetător

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (162)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.