Horoscop
Înapoi la

Ce să nu-i spui niciodată unui Scorpion

Ce să nu-i spui niciodată unui Scorpion

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Trăiește viața foarte intens, este o persoană puternică și puțin cam prea rece, dar chiar și așa, Scorpionul este absolut minunat! El poate părea calm și liniștit, dar în sufletul lui se ascunde o adevărată furtună. Cu greu poți citi un nativ al zodiei Scorpion pentru că el nu se va deschide niciodată în fața nimănui. Nu are încredere în nimeni și consideră că cele mai grele lupte se duc în singurătate.

Chiar și așa, oricât de reci și insensibili ar părea, îi vrem în viața noastră pe Scorpioni, pentru că ei sunt cei mai onești, sinceri și dedicați prieteni. Obții cu greu prietenia lor și o pierzi rapid dacă îi superi. Nu ți-ai dori să superi un Scorpion, nu? Ei bine, există anumite trucuri pe care le poți folosi în prietenia ta cu o astfel de persoană. Află din rândurile de mai jos ce nu trebuie să-i spui niciodată unui Scorpion pentru a nu-l supăra!

Imagine cu nuiște buze pe care este desenat semnul scorpionului

Ce să nu-i spui niciodată unui Scorpion

  1. Iartă, uită și treci peste! Să nu-i spui niciodată aceste lucruri unui Scorpion! Scorpionul nu uită și nu iartă. Nu va renunța niciodată la resentimente și va căuta să se răzbune într-un fel sau altul, dacă acum, cu siguranță mai târziu! Este foarte manipulator și, odată ce i-ai pierdut încrederea, nu mai există cale de întoarcere. Dacă i-ai greșit, îți vei asuma acest lucru fie că vrei sau nu.
  2. De ce nu ai încredere în mine? Ei bine, Scorpionul nu are încredere în nimeni, așa că nu te aștepta să facă o excepție pentru tine. El este mereu în alertă, mereu sceptic și bănuitor. Mai mult, Scorpionul va obține informații de la tine fără ca măcar să-ți dai seama. Să nu te aștepți să-ți mulțumească vreodată sau se ofere ceva la schimb. Dacă chiar îți dorești un Scorpion în viața ta, arată-i că ești loial/ă și într-o bună zi te vei putea bucura de încrederea lui.
  3. Hai să facem cum am zis eu! Nu, categoric nu! Nu-i poți spune asta unui Scorpion. E ca și cum i-ai spune că ideea lui nu este bună și că a ta da. Scorpionii fac doar ce vor ei, când vor ei și cum vor ei. Nici măcar nu s-ar obosi să asculte idee altcuiva deoarece a lor oricum este perfectă și nu are rost să-și piardă timpul. Să nu pornești niciodată la drum în viață cu un Scorpion dacă nu ai aceleași convingeri și idei cu ale lui! Va fi obositor...
  4. NU. Nu, nici vorbă de acest lucru! I-ai frânge inima! Egoul Scorpionului este imens, așa că el, pur și simplu, nu poate accepta ca cineva să-i zică ”NU”. Fie că vrei să-l refuzi, fie că nu ești de acord cu ideea lui, fie că pur și simplu nu vrei să faci ce ți-a cerut... nu-i spune ”NU”! Găsește o altă modalitate de a-l refuza astfel încât să nu-l rănești și să-ți dai singur/ă bătăi de cap. Poți încerca să fugi și să te ascunzi pentru tot restul vieții, orice, doar nu-i spune ”NU".
  5. Ești gelos? Da, foarte! Scorpionul este cel mai bun exemplu de gelozie profundă. Din cauza ego-ului său puternic, Scorpionul nu poate accepta că cineva este mai bun ca el. Va face orice pentru a demonstra că el este cel mai bun, chiar dacă asta înseamnă să manipuleze pe cineva. Scorpionul trăiește într-un mod foarte intens sentimentul de gelozie și nu își pot controla emoțiile și ieșirile agresive.

Acestea au fost cele cinci lucruri pe care nu ai voie să îi le spui niciodată Scorpionului dacă nu vrei să îl superi. Tu ce crezi? E complicat să ții un Scorpion în viața ta?

Citește și: De ce să nu te îndrăgostești de un Scorpion

Surse articol: Timesofindia, Purewow, Dazzling

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (57)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.