Horoscop
Înapoi la

Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Taur

Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Taur

Sorina Corneanu

Taurul este semnul zodiacal care caută și oferă siguranță în relații, dar care nu cunoaște rutina și te poate învăța totul despre plăcerile spirituale și trupești. Ce se întâmplă atunci când se îndrăgostește un Taur e de domeniul fantasticului. Taurul te ajută să înțelegi că perfecțiunea e posibilă, cel puțin pe alocuri, iar relația cu un astfel de semn zodiacal va fi o adevărată enciclopedie a iubirii și pasiunii.

Taurul este un semn zodiacal pentru care dragostea chiar contează, însă nu se va îndrăgosti ușor. Analizează atent și urmărește să fie sigur că face o alegere bună. Inteligența, spontaneitatea și conversațiile lungi, profunde, sunt doar câteva dintre testele pe care trebuie să le treci, dacă vrei cu adevărat să ai o șansă.

Taurul nu pierde nici timp, nici energie cu încercări care nu par să ducă undeva. Își conservă foarte bine resursele, analizează de la distanță și abia apoi trece la acțiune. Trebuie să te asiguri că nu-ți lipsesc manierele și că nu recurgi la tertipuri ieftine de cucerire. De asemenea, trebuie să te ferești de vulgaritate: acest lucru va pune Taurul pe fugă!

Descoperă secretele unei relații de lungă durată!

Deși iubește deopotrivă stabilitatea și aventura, Taurul știe foarte bine să facă diferența între acestea, la fel cum știe să le îmbine – întotdeauna în relația cu o singură persoană! Nu te aștepta să-ți ierte infidelitățile, cu atât mai mult cu cât el îți oferă cam tot ce ai putea avea nevoie. Trebuie doar să comunici!

Dacă ai reușit să faci un Taur să se îndrăgostească de tine, atunci poți fi sigură pe sentimentele lui și te poți bucura de o poveste de iubire ca-n filme. Atunci când se îndrăgostește un Taur, iubirea capătă sensuri noi și foarte diferite de tot ce ai trăit anterior.

cina romantica

O tendință a Taurului îndrăgostit este aceea de a-și proteja exagerat partenera. Așadar, atunci când simți că se comportă asemenea unui tată, nu e cazul să te temi. Taurul știe foarte bine să facă diferența între iubirea protectivă și iubirea pasională, iar grija exagerată pentru tine nu înseamnă că s-a instalat rutina. Doar pentru că îi place stabilitatea, nu înseamnă că e plictisitor. Nu te grăbi să judeci un Taur, mai ales atunci când e îndrăgostit. Taurul e departe de a fi un semn zodiacal plictisitor, care să acepte rutina; doar știe foarte bine să dozeze fațete iubirii.

Iubitor al luxului și al lucrurilor frumoase, Taurul își va dori o relație care să se învârtă în jurul frumosului. Oricât ar fi de îndrăgostit, în momentul în care observă că îi arăți altceva decât ceea ce a văzut la tine la început, nu e exclus să pună punct relației. Un Taur îndrăgostit îți pune lumea la picioare și îți reinventează noțiunea de iubire, însă va aștepta același lucru în schimb. Materialismul și tendința de a duce relația într-o zonă superficială îl pot pune pe fugă, așa că evită să te implici într-o relație cu un Taur, dacă știi, măcar în linii generale, că nu e ceea ce aștepți tu de la un bărbat.

Descoperă calitățile bărbatului perfect!

Când se îndrăgostește un Taur, primul să gând este să se asigure că ai putea fi o viitoare parteneră și soție care să-l poată înțelege și să-l poată accepta exact așa cum este. Taurul nu este dispus să se schimbe, dar nici ție nu îți va cere asta. Pentru el, lucrurile sunt mult mai simple: dacă sunteți pe aceeași lungime de undă, bine. Dacă nu, nu va dori o relație bazată pe compromis!

cuplu romantic

Taurul detestă rutina și va fi ușor rănit de o atitudine nepăsătoare. Taurul știe cum să te cucerească, iar atunci când e îndrăgostit știe foarte bine și cum să te păstreze lângă el. Nu vei duce lipsă de atenție, romantism și apreciere. Cinele romantice, restaurantele scumpe, mâncărurile fine, florile, bomboanele și micile cadouri sunt lucruri pe care ți le va oferi cu tot sufletul. Cu toate acestea, durează ceva timp să se îndrăgostească, precauția fiind prima sa regulă în procesul de cucerire. Doar cei puternici vor face față așteptării! Dar și așteptarea va merita! Persoana potrivită va avea lumea la picioare! Într-o relație, partenera norocoasă a unui Taur se va bucura de senzualitate, romantism și afecțiune și va fi lipsită de orice grijă. Confortul este un stil de viață pentru Taur.

Taurul este un semn zodiacal complex, deschis provocărilor și experimentelor care întrețin viu focul pasiunii în relație, însă nu tolerează posesivitatea și gelozia. Până la urmă, ceea ce ambii parteneri își doresc cu adevărat într-o relație este fidelitatea, însoțită de pasiune, prietenie adevărată, căldură și comunicare, exact ceea îți poate oferi un Taur, dacă reușești să îl faci să se îndrăgostească de tine!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (98)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.