Horoscop
Înapoi la

Ce să știi dacă te-ai îndrăgostit de un Scorpion. La ce să te aștepți de acum înainte

Ce să știi dacă te-ai îndrăgostit de un Scorpion. La ce să te aștepți de acum înainte

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Hotărât, persistent, puternic și intuitiv, Scorpionul este înzestrat cu o mare forţă de caracter. Nu degeaba este considerat liderul zodiacului! Guvernat de două planete foarte puternice, Pluto și Marte, nativul din zodia Scorpion este combinația perfectă dintre întuneric și lumină. Dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat Scorpion, pregătește-te să îl iubești din toată inima ta, în moduri în care nu ți-ai imaginat că ai putea iubi, pentru că un nativ al acestei zodii nu acceptă o altfel de dragoste! Bărbatul Scorpion trăiește după principiul „totul sau nimic”.

Ilustrație cu bărbatul în zodia Scorpion

Personalitatea unui bărbat în zodia Scorpion

Scorpionii sunt oameni deosebiți. Ei îmbină, în cel mai interesant mod, dorința puternică de dominare cu o moralitate puțin exagerată. Pe scurt, ei încearcă să fie drepți și cinstiți cu toată lumea în timp ce, în mod evident, așteaptă admirația celorlați pentru felul lor de a fi. Scorpionul este puternic și intuitiv și, bineînțeles, are o intuiție foarte puternic. Nu poți minți un astfel de bărbat. Nici măcar nu ar trebui să-ți treacă prin minte acest lucru! Bărbatul în zodia Scorpion poate simți și cea mai mică și neînsemnată rea intenție. Moralist convins și persistent, acest nativ va încerca constant să te convingă să treci de partea lui, cea a dreptății supreme și a adevărului absolut. Îți trebuie tărie de caracter daca vrei să fii cu un bărbat în zodia asta, nu glumă!

Scorpionul este pasional și emotiv. Își dorește o poveste de dragoste ca în filme și este în stare să iubească foarte mult, poate chiar exagerat. Dacă îi frângi inima unui bărbat din această zodie, el va suferi după tine ani întregi. Odată ce pleci din viața unui Scorpion, iei cu tine și o mică parte din inima lui… cam atât de mult se implică nativul acestei zodii într-o relație. Nici nu ar trebui să te obosești să începi o relație cu un Scorpion dacă nu ești dispusă să îl iubești până la stele și înapoi!

Caracteristicile Scorpionului la care trebuie să fii foarte atentă

Bărbatul în zodia Scorpion poate fi gelos și posesiv. Odată ce ești a lui, ești doar a lui și punct. Mai mult, un astfel de bărbat va simți nevoia să îți amintească, de foarte multe ori, acest lucru. Uneori este posibil să devină gelos pe prietenii tăi apropiați sau pe un fost iubit, dar dacă ai răbdare să îi explici care este situația, se va liniști. O altă caracteristică importantă a Scorpionului este impulsivitatea. Da, se enervează foarte ușor și este în stare să arunce cu vorbe și critici foarte dure în tine, cuvinte în care el nici măcar nu crede. Trece rapid peste supărare și apoi se simte vinovat. Își cere scuze și ar vrea, dacă s-ar putea, să lăsați în urmă această ieșire.

Scorpionul poate fi manipulator, în mod inconștient. Îți va descoperi toate punctele sensibile și se va folosi de acestea, atunci când va simți că nu are control asupra ta. Trebuie, într-adevăr, să ai o inteligență emoțională foarte dezvoltată pentru a putea face față bărbatului Scorpion. Partea bună este că, odată ce ai capacitatea de a observa aceste caracteristici ale bărbatului Scorpion, poți încerca să întorci situația în favoarea ta. Un astfel de bărbat va aprecia întotdeauna o femeie puternică care îi poate face față.

Nativul din zodia Scorpion se poate împotrivi atunci când vine vorba despre schimbări, mai ales despre cele neprevăzute. Atunci când vine vorba despre astfel de situații, Scorpionul are tendința de a se retrage în colțul lui. El este un semn zodiacal fix și are nevoie de spațiu personal. Din când în când, își poate dori să fie lăsat în pace, chiar și de tine, însă pentru puțin timp. Bărbatul Scorpion își poate încărca bateriile doar în singurătate și preferă să stea în lumea lui până când va avea forța să revină în lumea reală.

Află și care sunt cele 10 semne că te place un Scorpion

Temperamentul bărbatului Scorpion

Bărbatul Scorpion este o persoană destul de liniștită până în momentul în care îi oferi un motiv să nu mai fie așa. Uneori s-ar putea să își găsească el singur un motiv și să devină foarte suspicios. Suspiciunea este cel mai mare defect al acestui nativ. Pur și simplu, el nu poate prinde încredere în oameni. Durează foarte mult până când bărbatul Scorpion să aibă încredere în tine. Dacă un Scorpion are încredere în tine, înseamnă că ești de-a dreptul specială.

Atunci când se simte mințit sau încolțit, Scorpionul poate face două lucruri: se retrage în bârlogul lui și ia decizia de a nu mai vorbi cu tine niciodată sau se enervează foarte tare și reacționează impulsiv. Partea amuzantă este că niciodată nu știi la ce să te aștepți când pui un Scorpion într-o situație de genul acesta.

Vezi și Cele mai incendiare pozitii sexuale pentru zodia Scorpion

Cum trebuie să fie femeia de care Scorpionul să se îndrăgostească

Inteligentă, determinată și foarte, foarte puternică! Acestea sunt calitățile de bază pe care trebuie să le ai atunci când ai pus ochii pe un bărbat Scorpion. Pentru un astfel de bărbat nu reprezintă o problemă faptul că tu nu ești o persoană puternică sau determinată, însă, altfel, nu ai putea să reziști unui astfel de caracter.

Pentru a cuceri un bărbat în zodia Scorpion trebuie să te încarci cu multă răbdare și să te îmbraci cu cele mai sexy haine ale tale. Acesta tinde să fie impresionat de tot ceea ce este frumos și are o sexualitate foarte dezvoltată. Totuși, aspectul fizic nu este cel mai important pentru nativul acestei zodii. Scorpionul își dorește ca partenera lui să fie liniștită și cu capul pe umeri, să fie dispusă să-i accepte modul de viață și de gândire. De altfel, el are nevoie de o femeie care să înțeleagă felul lui de a se deconecta și care să îi ofere timp și spațiu pentru a se reîncărca.

Dacă te-ai îndrăgostit de un Scorpion, pregătește-te să îl impresionezi! Odată ce i-ai dovedit că tu ești cea inteligentă și puternică din relație, va înțelege care este locul lui, deși îi va displăcea acest lucru. Sper că ești o familistă convinsă pentru că el, cu siguranță, este! Își dorește foarte mult să întemeieze o familie și nu și-ai pierde niciodată timpul cu o femeie care nu ar vrea acest lucru.

Acestea au fost cele mai importante aspecte de știut dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat în zodia Scorpion. Tu ce crezi? Cum decurge o relație cu un astfel de bărbat?

Surse articol: Cosmopolitan, DatingAdvice, PairedLife

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Aștepți primul bebe? Află dacă ești pregătit/ă corespunzător!
Incepe quiz
Aștepți primul bebe? Află dacă ești pregătit/ă corespunzător!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (30)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.