Horoscop
Înapoi la

Ce şanse de împăcare în funcţie de zodie au nativii în 2020

Ce şanse de împăcare în funcţie de zodie au nativii în 2020

Redactor Andreea Baluteanu

Încă mai visezi la un fost iubit, iar sufletul îți tremură la amintirea sa? Crezi sau nu, șansele de împăcare chiar sunt scrise în stele, la propriu; de cele mai multe ori, zodia ta poate decide dacă vei mai adormi sau nu în brațele sale.

Așa că fie dacă te întrebi dacă el te mai vrea înapoi sau dacă tu ești capabilă să îl atragi din nou în viața ta, vei găsi răspunsul în rândurile de mai jos. Caută semnul tău sau pe al lui și de un lucru poți fi convinsă: poți cântări șansele de împăcare în funcție de zodie cu o precizie care te va lăsa cu gura căscată.

Șanse de împăcare în funcție de zodie: ce spun astrele

Ești capabilă să ierți sau îți lași sufletul pătat de ranchiună, făcând astfel imposibilă orice reconciliere? El e apt să treacă peste greșelile trecutului sau face un pas în față și doi în spate, spulberând astfel orice șansă de progres? Află de mai jos care dintre aceste caracteristici se pliază și pe personalitatea ta sau a sufletului pe care îl credeai pereche. Am întrebat specialiștii și am citit în astre șansele de împăcare în funcție de zodie!

cuplu certat

Berbec

Prima zodie din horoscop e atât de sclipitoare, de plină de viață și de personalitate, vibrează cu toată inima spre viitor, încât e aproape imposibil să o mai prinzi cochetând cu trecutul. „Ce a fost a fost, ce va să vină, să vină”: astfel sună sentința care alungă orice potențiali iubiți sau iubite dornice de alte șanse.

Nu îți spulberăm însă speranțele, sau nu în totalitate: ai șansa de a te împăca cu un Berbec, dar doar pentru o porție fierbinte de sex. Nativii adoră aventurile după despărțire, dar, din păcate, nu îți pot promite nimic mai mult.

Taur

Deși încăpățânarea de catâr (iartă-ne această comparație animalieră, dragă Taure) este trăsătura dominantă a acestei zodii, vei vedea că iartă destul de ușor. Firi blânde, statornice, Taurii vor trece cu grație peste greșelile tale, iertând așa cum puțini sunt capabili să o facă.

„Forgive but not forget” („iartă, dar nu uită”) e o definiție în limba lui Shakespeare care sună atât de poetic și de adevărat. Din păcate, șansele de împăcare în funcție de zodie, în cazul unui Taur, sunt mai mici chiar și decât la Berbec. Din partea sa vei primi iertarea, dar nu și sexul demențial de după.

Gemeni

Personalitate duală, Gemenii sunt partenerii perfecți dacă calci strâmb. Toleranța lor, înclinația spre înțelegere și spre acceptarea tuturor defectelor omenești, dar și ușoara superficialitate (e posibil să fi fost și ei în locul tău), îi determină să se dovedească extrem de deschiși la a accepta reluarea relației.

Dar, dacă o vei da în bară și a doua oară, să nu mai îndrăznești să consulți nici măcar șansele de împăcare în funcție de zodie: cu Gemenii nu mai ai niciuna.

Rac

„Un pas în față, doi înapoi”; așa sună dulcele rezumat al vieții Racului. Atașați de familie, considerând căminul drept un adăpost sacru, Racului nu îi vine să creadă că o relație se poate sfărâma. Ar face orice ca să lipească piesele dezmembrate înapoi, ar da orice ca tu să te întorci în brațele sale.

Ceea ce înseamnă că, dacă vrei cu adevărat împăcarea și ești dornică să îți demonstrezi dragostea, Racul tău drag îți va accepta cu un zâmbet tandru scuzele și te va felicita pentru decizia ta. Totuși, te rugăm chiar noi, nu îi frânge inima din nou!

Leu

Trebuie să fii foarte curajoasă și dacă îți adresezi această întrebare. Așa că ne consolăm cu faptul că ai inima tare când îți dăm răspunsul tăios: nu, Leul tău nu te va mai primi înapoi.

Această zodie este renumită pentru puterea sa: dacă te voia, ar fi luptat pentru tine până în pânzele albe și ar fi strivit leonin orice obstacol în calea voastră. Dacă s-a terminat și te-a lăsat să plece, de ce te-ar mai vrea înapoi? Ne pare rău, dar un Leu așa gândește.

Fecioară

În primul rând, ne simțim datoare, din responsabilitate față de Fecioare, să te întrebăm: „ce greșeală colosală ai făcut, de ai enervat cea mai răbdătoare ființă din zodiac?”. Nativii sunt capabili să ierte orice, să treacă cu detașare de sfânt peste orice supărare, dar atunci când pun punct, nici că se mai întorc înapoi.

Care sunt șansele de împăcare în funcție de zodie pentru o Fecioară? Nu ne place să tăiem aripi și să îți oferim un 0%, așa că spunem 0,1%. Dar și atunci, pregătește-te pentru teste draconice, pe care cel mai probabil nu le vei trece decât dacă ești și tu Fecioară.

despartire ilustratie

Balanță

Zodie de aer, Balanța e regina înțelegerii și a diplomației. Totodată, e și un suflet romantic și pur și o mare nehotărâtă. Toate aceste trăsături pot funcționa în favoarea ta, dacă vrei împăcarea. Precum în cazul tuturor problemelor de viață și de moarte ale nativului, șansele sunt de 50-50%. 

Totul depinde de cum te-ai comportat. Dacă nu ai intrat cu tancul peste fundația iubirii voastre, doborând-o la pământ, puteți reconstrui liniștiți orice s-a dărâmat. Dar dacă ai greșit amarnic și Balanța îți poartă pică, ferește-te!

Scorpion

În primul rând, sperăm să ne citești de undeva, de departe de Scorpionul rănit. În al doilea rând, ce e în neregulă cu tine? Nu știai că Scorpionul e semnul renumit pentru apetitul pentru răzbunare, pe care nu e bine să îl superi?

Acestea fiind spuse și sperând că greșeala ta e una minoră, șansele de împăcare în funcție de zodie cu Scorpionul depind…de semnul tău astrologic. Se pare că nativul are o slăbiciune pentru Pești, Fecioare și Scorpioni, așa că, dacă te-ai născut în aceste zodii, te poți considera norocoasă. Dacă nu, fugi!

Săgetător

Te-ai despărțit de un Săgetător? Să nu te miri dacă a doua zi te ia în brațe vesel și te invită la cafea. Dar nici să nu te aștepți ca aceste dovezi de prietenie să însemne mai mult decât sunt: dovada că zodia de foc e una dintre cele mai fericite și mai iertătoare.

Chiar dacă în inima unui Săgetător nu regăsești nici măcar un dram de ranchiună, în mintea sa strălucesc drepte și echidistante principii sfinte. Așa că șansele de a-l avea din nou ca iubit sunt minime: nu pentru că nu te-ar vrea, ci pentru că așa îi dictează moralitatea.

Capricorn

„Ce ai greșit”, „de ce ai greșit”, „ce lecție ai învățat de aici”, „o vei mai face a doua oară”: pregătește-te să scrii negru pe alb răspunsul la aceste întrebări, de o sută de ori chiar. Afirmațiile tale sunt sigure, sincere și oneste? Atunci ai șanse mari ca zodia de pământ să te primească în viața sa.

Precum Fecioara, Capricornii sunt disciplinați, dar totodată îngăduitori când vine vorba despre a oferi a doua șansă. Dacă demonstrezi că meriți, sufletul lor blând și puternic se va îngemăna din nou cu al tău. Dar mai întâi, trebuie să treci prin furcile caudine.

Vărsător

De ce crezi că am fost creați? Ești de părere că coronavirusul e fabricat în laboratoare cu scopuri mârșave? Sincer, toate aceste întrebări sunt mult mai importante decât chestiunea împăcării voastre pentru un Vărsător.

„Și totuși, o să mă împac cu el?”, poți insista. Puțin probabil. Adevărul e că oricum Vărsătorul trăiește în alte sfere, iar relațiile sentimentale nu au pentru el aceeași intensitate ca pentru noi, ceilalți. Nu îți va duce prea tare dorul, așa că nu vede de ce s-ar întoarce înapoi. Nu când sunt atâtea enigme de descifrat în lume.

Pești

Sincere să fim, ne întrebăm și noi cum de mai îndrăznești să te întrebi dacă un Pește te va primi înapoi. De ce l-ai lăsat să plece, în primă ipostază?

Romantice, trăind în brațele pufoase ale imaginației mai des decât în strânsoarea asfixiantă a realității, semnele de apă rareori dau a doua șansă. Nu te teme, te-a iertat și îți va dori tot binele din lume, se va ruga pentru tine și se va gândi mereu la persoana ta. Nu la cea reală, să ne înțelegem. La cea perfectă, care nu i-a greșit, și care îi va rămâne mereu în fantezie.

Ce părere ai despre șansele tale de împăcare în funcție de zodie? Suntem curioase dacă îți surâd sau nu!

Vezi aici și care sunt cele 6 zodii înzestrate de Dumnezeu cu daruri speciale!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Cate sanse ai sa devii faimoasa?
Incepe quiz
Cate sanse ai sa devii faimoasa?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.