Horoscop
Înapoi la

Ce schimbări uriașe aduce Marte în Berbec zodiei tale

Ce schimbări uriașe aduce Marte în Berbec zodiei tale

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Marte a intrat în Berbec, zodia sa preferată, pe 27 iunie, și va rămâne acolo pentru următoarele 6 luni, cu o perioadă retrogradă între septembrie și noiembrie. Pentru că Marte iubește zodia Berbecului, multe dintre schimbările care vor avea loc în această perioadă vor fi benefice, deși unele dintre ele vor fi chiar radicale.

În Berbec, Marte este războinicul dornic să răstoarne lumea, în sensul pozitiv al cuvântului. El ne ajută să ne întărim forța interioară și să pornim în căutarea dorințelor noastre. 

Energia lui Marte în Berbec este expansivă, dominantă și ne motivează să ne urmărim visele, cu ambiție și pasiune. Eclipsele care au avut loc în ultima perioadă ne-au absorbit o mare parte din energie, dar Marte ne dă înapoi scânteia de inspirație și ne ajută să reluăm proiecte abandonate. 

marte

Spre sfârșitul lui iulie, când se pregătește de perioada retrogradă, Marte va intra într-un con de umbră, iar schimbările pe care le produce vor fi mai subtile, dar mai profunde. Indiferent de acest lucru, mesajul pe care Marte în Berbec ni-l transmite este de a ne câștiga independența, de a nu renunța la visele noastre, de a fi stăpânii propriei vieți. 

Ce schimbări aduce Marte în Berbec pentru zodii

Berbecul

Pentru că Marte este chiar astrul tău tutelar, motivația ta va crește vertiginos în perioada următoare și nimic nu-ți va sta în cale, în realizarea planurilor tale. Vei fi plină de energie și determinare și vei gândi la scară mare, ceea ce îți va aduce aprecierea și admirația colaboratorilor. Este un moment bun pentru acțiuni epice, pentru schimbări de structură în viața ta, fie profesională, fie familială. 

Taurul

Îți dorești să preiei controlul asupra vieții tale și să ieși de sub dominația fricii. Vei porni o revoluție în propriul interior, ajutată și de sfaturile persoanelor de încredere din viața ta. Configurația astrală cu Marte în Berbec scoate la iveală partea ta de ambiție și perseverență și estompează starea de anxietate care te-a dominat până acum. Vei fi ca trezită dintr-un vis, iar acțiunile tale vor avea prospețime și vigoare, aducând entuziasm și dragoste în viața ta. 

Gemenii

Marte în Berbec dă o impulsionare de foc semnului tău volatil, acel fel de înflăcărare care încălzește un balon și îl face să se ridice în înălțimi. Ai proiecte amânate de ceva vreme și acum este momentul să le reiei și să le duci la capăt. În spatele oricărei conversații sau acțiuni se va afla voința ta puternică ce te va călăuzi către realizarea scopurilor tale. Ai grijă, totuși, că Marte în cuadratură cu retrogradul Mercur, protectorul tău, ar putea aduce unele conflicte în relații. 

flacari

Racul

Configurația astrală va face ca acțiunile tale să devină mult mai determinate și mai clare, mai ales că Luna Plină, protectoarea ta, va străluci în semnul stabil al Capricornului. În felul acesta, vei primi trei forțe noi, cea a focului, din partea lui Marte în Berbec, cea a pământului, din partea Capricornului și cea personală, a apei. Multe lucruri aflate în dezordine se vor așeza în viața ta și vei dobândi resursele necesare pentru un plan important. 

Leul

Puterea dublă a lui Marte în Berbec, zodie de foc ca și tine și a Soarelui care intră în semnul tău de pe 22 iulie te vor propulsa pe culmile ambiției tale. Nu vei avea liniște până nu atingi acele scopuri care ard în interiorul tău și până nu-ți faci vizibilă inspirația în fața lumii. Ești capabilă, în această perioadă, de lucruri grandioase și dovedești o forță de neclintit în fața oricărei adversități. Nu vei fi ocolită nici de flăcările pasiunii, dar ai grijă că te-ar putea destabiliza. 

Fecioara

Marte în Berbec îți poate aduce ambiții nemăsurate, dar ar putea intra în contradicție cu Mercur retrograd, guvernatorul tău, ceea ce se va asocia cu deziluzii și blocaje până pe 12 iulie. Există anumite frâne în calea ta, în pofida eforturilor pe care le depui și care îți consumă energia. În ciuda sentimentelor de frustrare care se vor acumula, ești capabilă să te ridici și să mergi mai departe. Nu desconsidera pașii, oricât de mici, pe care reușești să îi faci, pentru că mai devreme sau mai târziu te duc în direcția dorită. 

Balanța

Pentru tine, Marte în Berbec pune în mișcare forțe planetare care te dezechilibrează, mai ales în sectorul iubirii. Se știe că Marte este amantul pasional pentru Venus, astrul care te guvernează. Iată de ce perioada următoare îți va schimba complet dispoziția, făcându-te capricioasă și iute la mânie, ceea ce nu stă, de obicei, în firea ta. Starea ta de tensiune, determinată de confuzia sentimentelor se va reflecta și în relațiile profesionale, făcându-te intolerantă și impulsivă. 

Scorpionul

Pentru că Marte este și protectorul tău, faptul că se află în semnul de foc al Berbecului schimbă ceva în structura ta acvatică. Vei fi asemeni unei ape care fierbe, dornică să ieși din orice corset și să-ți extinzi teritoriul acțiunilor și deciziilor. Cu toate acestea, unele constrângeri din exterior te vor limita să te manifești așa cum simți, în special un conflict cu autoritatea. Deși te consumă discuțiile în contradictoriu, fervoarea de care dai dovadă îi va convinge pe șefi să ia în considerare punctul tău de vedere. 

Săgetătorul

Natura ta independentă se va manifesta mai mult ca oricând sub impulsul lui Marte în Berbec, dar acest lucru va avea și consecințe negative. Constrângerile finaciare și relaționale te vor face să resimți perioada următoare ca pe o adevărată încercare și să reacționezi destul de impulsiv și necugetat. Acest lucru îți va aduce tensiuni în cuplu și chiar posibile despărțiri, dacă ești la începutul unei relații. Pe plan profesional, lipsa ta de tact ți-ar putea atrage inamici de temut. 

razboinica

Capricornul

Deși natura ta telurică te opune pasionalului Berbec, Marte îți va aduce un plus de ambiție și de încredere înforțele proprii, care te vor ajuta să îndeplinești chiar și cele mai dificile sarcini. Vei putea aborda într-o manieră inteligentă și non-convențională lucruri care păreau imposibil de înfăptuit. Vei găsi soluții surprinzătoare, atât la problemele profesionale, cât și la anumite dificultăți în relația de cuplu. 

Vărsătorul

Chiar dacă Marte în Berbec nu te influențează în mod direct, vibrațiile sale subtile te ajută să preiei puterea în propriul destin, să fii mai asertivă și să spui nu persoanelor și lucrurilor toxice din viața ta. Găsești forța de a te opune, nu într-o manieră combativă, ci într-un calmă și echilibrată. Îți vei câștiga o poziție respectată în relațiile pe care le ai și îți vei redobândi stima față de propria persoană. 

Peștii

Energia ta înfloritoare este sporită și mai mult de vajnicul Marte, care îți dă forțe noi pentru toate aspirațiile tale, familiale, romantice și profesionale. Vei avea o perioadă de acțiuni coerente care te vor conduce către ceea ce îți dorești, în materie de dragoste și de carieră. Persoane benefice vor apărea în viața ta și vor deveni suport și resursă pentru visele tale.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce cadou iti va aduce Mos Craciun?
Incepe quiz
Ce cadou iti va aduce Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.