Horoscop
Înapoi la

Greutățile pe care ți le aduce luna iulie, în funcție de zodie

Greutățile pe care ți le aduce luna iulie, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Orice lună care începe aduce cu sine planuri noi, lucruri anicipate, dar și surprize, mai mult sau mai puțin plăcute.  Pentru mulți, iulie este o lună de vacanță și relaxare, dar astrele ne-ar putea da peste cap unele așteptări. Cu Mercur aflat în mișcare retrogradă până pe 12 iulie, vor apărea unele tulburări în zona comunicării și relațiilor, în vreme ce Soarele, în opoziție cu Jupiter pe 14 iulie și cu Pluto pe 15 iulie aduce anumite probleme în sfera finanțelor, a colaborărilor și a activităților lucrative. 

Sfârșitul lui iulie cu Venus aflată în sextil cu Lilith și în cuadratură cu Neptun, va ridica valuri și în relațiile noastre de iubire. aducând suspiciuni și gelozie în cuplu. A treia eclipsă de lună în penumbră, ce va avea loc pe 5 iulie, va trezi vechi resentimente, ce își vor face loc insidios între parteneri, fisurând încrederea. 

trista

Ce va aduce luna iulie în funcție de zodie

Berbecul

Luna iulie este o lună de foc, în planul sentimentelor. Reacțiile tale vor fi impulsive, pe un fond de nervozitate, mai ales în prima parte a lunii. Mercur retrograd aflat în cuadratură cu protectorul tău, Marte, îți va aduce neînțelegeri atât cu persoanele apropiate, cât și cu colegii de serviciu. Ți se pare că toți lucrează contra ta, dar, dacă nu vei fi mai diplomată, micile conflicte s-ar putea transforma într-un adevărat război cu toți și cu toate. 

Taurul

Luna iulie va fi destul de pașnică în cazul tău, dar unele sentimente de nemulțumire și gelozie vor lucra în mod subteran, subminându-ți dorința de a te bucura de vacanță și relaxare. Către sfârșitul lunii, o figură feminină se va interpune între tine și partener, determinându-ți reacții de gelozie, mai mult sau mai puțin justificate. Venus, în sextil cu Lilith pe 27 iulie, va scoate la suprafață frustrări vechi din relația ta de cuplu. 

Gemenii

Protectorul tău, Mercur, este în mișcare retrogradă până pe 12 iulie și are, în plus, interacțiuni complicate cu diverse planete, pe parcursul întregii luni. Iată de ce luna iulie te va pune la încercare pe multiple planuri, aducându-ți tulburare și tristețe în suflet, pe fondul unor dificultăți în viața de familie, dar și în cea profesională. Un conflict la serviciu te va face să-ți amâni anumite planuri și ți-ar putea strica vacanța programată pentru luna viitoare. 

Racul

Pe 5 iulie, va avea loc a treia eclipsă de Lună în penumbră de anul acesta, care va aduce influențe întunecate în viața ta sentimentală. Este posibil să întâlnești un bărbat care te va amăgi și va profita de încrederea ta. Dacă te afli deja într-o relație, partenerul se va dovedi insensibil la dorințele și așteptările tale, ceea ce te va face să te retragi în tine. Vei trăi un sentiment de izoare, mai ales la început de lună. 

Leul

Luna iulie este pozitivă pentru tine, mai ales că Soarele intră în semnul tău pe 22 iulie și îți aduce prosperitate și mulțumire sufletească. Totuși, câtă vreme astrul tău protector se află în Rac, vei avea o stare destul de instabilă și vei trece cu ușurință de la entuziasm la dezamăgire. Pe 20 iulie, Soarele se află în opoziție cu Saturn, așa că timpul îți joacă feste și te obligă să amâni unele planuri importante. 

Fecioara

Nici pe tine nu te menajează Mercur retrograd, mai ales că este în cuadratură cu războinicul Marte de două ori pe parcursul lunii iulie. Acest lucru se va reflecta asupra relației cu o persoană dragă, dar și asupra situației tale financiare. Iată de ce planurile tale de vacanță ar putea fi compromise, fie în sensul unei amânări, fie al alegerii unui sejur care nu te satisface deloc. În plus, va fi nevoie să faci împrumuturi, pentru a continua un proiect antreprenorial care necesită mai multe resurse.

femeie planeta

Balanța

Echilibrul din sufletul tău nu va putea fi tulburat prea tare de întâmplările exterioiare. Vei considera toate dificultățile din iulie ca pe niște încercări care probează forța ta interioară. Aceasră atitudine te va face să treci mult mai ușor peste anumite probleme de serviciu, peste pierderea unor sume de bani sau peste micile frustrări din relația ta de cuplu. 

Scorpionul

Suferi de anumite blocaje în comunicare în luna iulie, din cauza impulsivului Marte care este în cuadratură cu Mercur retrograd pe 8 iulie. Este posibil să ai o atitudine rigidă în conversații și să-ți fie dificil să adopți punctul de vedere al celuilalt. În fața unor situații care necesită negociere, te arăți inflexibilă și este posibil să  îndepărtezi anumiți colaboratori, ceea ce dăunează proiectelor tale profesionale. 

Săgetătorul

Principala ta problemă în luna iulie  va fi de natură financiară, mai ales dacă te bazezi excesiv pe noroc. Jupiter te protejează până la mijlocul lunii, dar, pe 14 iulie, se va afla în opoziție cu Soarele și s-ar putea să fii orbită de promisiuni fără fundament. Ai grijă la oamenii care vor să profite de tine și folosește-ți mai mult propriile abilități, decât să aștepți ca soarta să-ți trimită câștiguri-surpriză. 

Capricornul

Saturn va intra în semnul tău începând cu 2 iulie, ceea ce îți va aduce protecția sa necondiționată, în special în aria profesională. Dar vei fi nevoită să muncești mai mult decât te așteptai, pentru a te bucura de roadele efortuluit tău. Anumite lucruri pe care le credeai amânate, se vor accelera și vor solicita întreaga ta atenție. Deși îți vor aduce beneficii, îți vor perturba relaxarea din perioada vacanței. 

Vărsătorul 

Ți-ai făcut planuri de vacanță și distracție pentru luna iulie, cu atât mai mult cu cât vei scăpa de influența constrângătoare a lui Saturn, care părăsește semnul tău de pe 2 iulie. Dar acest lucru te face oarecum nechibzuită și vei exagera cu cheltuielile, iar după jumătatea lunii te vei trezi în pană de bani. În plus, unele excese ți-ar putea afecta starea de sănătate, dându-ți migrene și o stare de epuizare. 

spatiu

Peștii

Luna iulie este benefică pentru tine, însă, la începutul ei, vei fi absorbită în muncă, fie la serviciu, fie într-un proiect familial. S-ar putea ca cei dragi să aibă mai multă nevoie de prezența ta și să te preseze vizavi de planurile de vacanță. Acestea se vor realiza până la urmă, dar trebuie să te înarmezi cu răbdare și să iei în calcul recuperarea ta fizică. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.