Horoscop
Înapoi la

Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Geamăn

Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Geamăn

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Dintre toate zodiile de pe această lume, tu te-ai îndrăgostit tocmai de un Geamăn? Ei bine, ce-i drept, cine ar putea să te condamne? Cu siguranță că nu te mai saturi de el. Felul acela inteligent în care se joacă cu cuvintele, modul în care face lucrurile să pară mai interesante, dorința constantă de aventură...

Este clar! Te-ai îndrăgostit iremediabil și acum probabil că te întrebi dacă este reciproc. Ai auzit tu că zodia Gemeni este duală, libertină și superficială, iar acum îți este frică să nu fii lăsată cu ochii în soare. Ei bine, stai fără grijă! Se pare că nativii născuți în zodia Gemeni au tendința de a se schimba în totalitate atunci când se îndrăgostesc, iar asta înseamnă că nu trebuie să-ți fie frică că te va părăsi fără a-ți lăsa măcar un bilet de adio. Haide să vedem în rândurile de mai jos cum se comportă un Geamăn îndrăgostit!

Imagine cu o femeie și un bărbat care stau pe plajă lângă un cort galben

Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Geamăn

  1. Vrea să vorbească cu tine continuu. Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării și a funcțiilor cognitive, iar asta nu înseamnă decât că ei adoră să vorbească. Nu, nu cu oricine, ci doar cu cei pe care îi iubesc! Ai observat vreodată cât de vorbăreți sunt nativii acestei zodii? Au tendința de a te stresa cu mii și mii de întrebări care mai de care mai nebunești și mai intime. Uneori sunt enervanți, dar chiar și așa, sunt absolut adorabili! Un geamăn care este îndrăgostit va sta toată noaptea treaz cu telefonul în mână doar pentru a mai schimba câteva mesaje cu persoana pe care o adoră.
  2. Te va prezenta familiei sale și prietenilor lui. Nativul Geamăn care este îndrăgostit va încerca să te implice în totalitate în viața lui. Asta înseamnă că trebuie să-i cunoști familia și prietenii, chiar dacă nu vrei. Geamănul va încerca să te integreze și să te facă să te simți în largul tău alături de apropiații lui tocmai pentru a se putea petrece timp de calitate alături de voi toți. Mai mult, toți prietenii săi vor știi totul despre atunci când îi vei întâlni deoarece nativul Geamăn a povestit deja tuturor despre tine. Da, așa este! Fiecare detaliu în parte!
  3. Te include întotdeauna în planurile sale. În general, Gemenii au nevoie de timp pentru a-și reîncărca bateriile departe de văzul lumii. Ei preferă să petreacă timp în singurătate, tocmai pentru că se simt atât de bine în propria companie. Ei bine, atunci când un nativ Geamăn este îndrăgostit, nevoia lui de a fi singur dispare, iar tu vei face parte din toate planurile lui. Da, chiar și atunci când va vrea doar să se odihnească se va asigura că ești și tu prin preajmă. Pur și simplu nu vrea să mai petreacă nicio secundă fără tine. Este greșit?
  4. Devine posesiv. Gemenii adoră libertatea, aventura și au tendința de a fugi de angajamente. Acest lucru nu mai este valabil și în cazul Geamănului îndrăgostit. El nu va mai simți nevoia să plece niciunde, nu va mai simți nevoia să fugă, ci doar va vrea să stea lângă tine. Să te iubească, să te adore, să te facă fericită și să aibă grijă de tine. Poate devenii chiar și posesiv, dar asta doar pentru că își dorește să țină de ceea ce este al lui. Întotdeauna ți-a dorit o persoană care să-l fascineze și alături de care să se simtă în largul lui, iar acum că a găsit-o, vrea să se asigur că ea nu va pleca niciunde.

Exact așa se comportă un Geamăn îndrăgostit! Tu ce crezi? Este complicată relația cu un nativ al acestei zodii?

Citește și: Ce trebuie să știi dacă te-ai îndrăgostit de un nativ Gemeni. La ce să te aștepți de acum înainte

Surse articol: Elitedaily, Sarahscoop, Vogue

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.